- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.041
Sukur bir sorun yok ne gusel iste korkulacak bisey yokmus kuzum sevindim insallah tatlim hemencik olur dr dedigi gibi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
inşallah hamilesindir cnm ya aslında bende test alıp bakmak istiyorumda sanki hasta olcakmış gibi sancı oluyo arada o yüzden bide dışarı cıkmaya üşeniyorum :))
bekleleyeyim bence de. belki pzts kan veririm duramazsam hem kesin sonuç.
merhaba arkadaşlar ben de mayısta bu işi halletmek istiyorum hepimize kolay gelsin :) benim adet düzensizliğim var pko nedeniyle. hsg yapıldı. eşinin sperm sonucuyla gel adetin 3. günü hormon testi yapalım demişti. perşembe gittim. kan verdim. eşimin sperm sonucu iyi onda bi problem yok. 283 milyon sperm hareketlilik de %75 morfoloji %7. benim testte prolaktin 80 çıkmış. dostinex verdi pzt perşembe kullan dedi. klomen verdi bugün başladım adetimin 5. günü. ikisini birlikte kullanan oldu mu acaba. çatlatma iğnesinden bahsetmedi. sadece cmy. gel yumurtlama takibine bakacaz dedi. ne zor işmiş arkada ben kornmazsan hamile kalıverirsin zannediyordum :))
inşallah hamilesindir cnm ya aslında bende test alıp bakmak istiyorumda sanki hasta olcakmış gibi sancı oluyo arada o yüzden bide dışarı cıkmaya üşeniyorum :))
bekleleyeyim bence de. belki pzts kan veririm duramazsam hem kesin sonuç.
merhaba arkadaşlar ben de mayısta bu işi halletmek istiyorum hepimize kolay gelsin :) benim adet düzensizliğim var pko nedeniyle. hsg yapıldı. eşinin sperm sonucuyla gel adetin 3. günü hormon testi yapalım demişti. perşembe gittim. kan verdim. eşimin sperm sonucu iyi onda bi problem yok. 283 milyon sperm hareketlilik de %75 morfoloji %7. benim testte prolaktin 80 çıkmış. dostinex verdi pzt perşembe kullan dedi. klomen verdi bugün başladım adetimin 5. günü. ikisini birlikte kullanan oldu mu acaba. çatlatma iğnesinden bahsetmedi. sadece cmy. gel yumurtlama takibine bakacaz dedi. ne zor işmiş arkada ben kornmazsan hamile kalıverirsin zannediyordum :))
kimya da normal şartlar altında demek canım :))
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bak bu sancılar hamilelik belirtisi olabilir biraz daha bekle bakalım iyice netleşsin.
oda olabilir evet
ben olmazsam perşembe akşam test yapmayı düşünüyorum en kötü ihtimal öğleden sonra yaparım çünkü adetlerim düzenlidir saati şaşmaz en geç 12 de olmazam yaparım
benimki hiç düzenli değil hele son aylarda iyice şaşırmıştı bakalım bu ay nasıl olacak. ben hemen kan testi yaptırıcam. bekleyemem o kadar süre valla.
oda olabilir evet
ben olmazsam perşembe akşam test yapmayı düşünüyorum en kötü ihtimal öğleden sonra yaparım çünkü adetlerim düzenlidir saati şaşmaz en geç 12 de olmazam yaparım
çatlatma iğnesi klomenden sonra kullanılıyor canım
doktor seni çağırmışya o zaman gittiğinde gerekli büyüklüğe geldiyse yumurtan iğne yapacaktır
tamam :) İngilizce öğretmeni kimyadan ne anlasın:) belki hamilesindir adetin düzenlimidir?
benimki hiç düzenli değil hele son aylarda iyice şaşırmıştı bakalım bu ay nasıl olacak. ben hemen kan testi yaptırıcam. bekleyemem o kadar süre valla.
bana da gruba ilk geldiğimde bat kaç diye sormuşlardı kaç olduğunu gec bat ın ne olduğunu bile bilmiyodum :))
bat ne ola ki :)
heycan yaptım şimdi ben yaaa :) cmt yumurtacıklarım ne halde olurlar acep :) dostinex de kullanacam ya umarım sıkıntı olmaz o. çünkü mayıs haziran gibi hamile kalmak istiyorum izin mevzusunu ayarlamak için. (örtmenim ) hepimiz mayısta hallediverelim bakalım. ne nazlı yumurtalarımız varmış.
bana da gruba ilk geldiğimde bat kaç diye sormuşlardı kaç olduğunu gec bat ın ne olduğunu bile bilmiyodum :))
benimkide değildi son 3 aydır adaçayı içiyorum ben adaçayı düzenliyor adetleri onun sayesinde eski düzene döndü.
ben her ay tek çizgi görmekten bıktığım için artık aynı şeyleri görmeye tahammülüm yok olmazsam anca o zaman yaparım ama senin haberini merakla bekliyorum
benimkide değildi son 3 aydır adaçayı içiyorum ben adaçayı düzenliyor adetleri onun sayesinde eski düzene döndü.
ben her ay tek çizgi görmekten bıktığım için artık aynı şeyleri görmeye tahammülüm yok olmazsam anca o zaman yaparım ama senin haberini merakla bekliyorum
olmaz heralde canım sorun olsaydı doktorun söylerdi
hcg degerim 0.100 cikti dollenmeden 8 gun sora yaptrdim test daha adetimede 6 gun var sizce ihtimal varmidr artarmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?