- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.021
Arkadaşlar mrb bugün hsg çektirdin hem de anestezisiz çok kolaymis hic agrim olmadı ve çok şükür bi yapisiklik tıkanıklık yokmuş.myom ameliyatı olmuştum o yüzden tedirgindim
Doktorun daha kolay bile hamile kalabilirdin dedi
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin allah razı olsun arkadaşım
30 yaşındayım ve 2 senelik evliyim
kuzenim 7 aylık evli 6 aylık hamile
şimdi sülalede herkes gözlerini bana çevirdi
hadi artık diyen mi ararsın problem var diye düşünüp ordan burdan duyduklarını yaptırmaya çalışanmı
Canm dinlemiceksin kimseyi istemiyoruz daha hayirlisi de bi de karismasalar şaşarim zaten ben 21 yasindayim 1yillik evliyim bize bile sürekli soruyorlar
istemiyoruz demek de istemiyorum allah korusun saatine gelir olmaz diye
nasip bu işler diyorum sadece
ama üzülüyorum yaa
elde değil işte
bak senin yaşın daha ne kadar küçük sana bile söylüyolarmış
birde beni düşün
arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor
bata 5 gün var ama hiç belirtim yok
sanırım bu ay da olmadı
dayanamıyorum artık yaaaa((
Banada olsunda seeninle buyusun diyolar ben hemsireyim suan calistigim yerde cok rahat yap burda buyut diyorlar aklima girdiler hayirlisi bakalim Rabbim büyük vardir bi zamanimiz .
Doktora gidip tedavi gördün mu canm
umudunu kesme tatlım. her hamilelikte belirti olacak diye bir şart yok ki. ben oğlumda hiç bişey hissetmedim ilk 7 hafta adet olacam diye bekliyordum. sonradan başladı belirtiler. benim de 5 gün var ben de hiiiiç bişey hissetmiyorum ama hep hayırlısını diliyorum olmazsa da üzme kendini. zamanı değilmiş demek ki.
istemiyoruz demek de istemiyorum allah korusun saatine gelir olmaz diye
nasip bu işler diyorum sadece
ama üzülüyorum yaa
elde değil işte
bak senin yaşın daha ne kadar küçük sana bile söylüyolarmış
birde beni düşün
arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor
Arkadaşlar mrb bugün hsg çektirdin hem de anestezisiz çok kolaymis hic agrim olmadı ve çok şükür bi yapisiklik tıkanıklık yokmuş.myom ameliyatı olmuştum o yüzden tedirgindim
Doktorun daha kolay bile hamile kalabilirdin dedi
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim:)
başkalarını çok takma canım geçiştir gitsin ne derlerse. senin moralinin psikolojinin iyi olması lazım ki bebişin tutunsun. 30larında olup da bekar olan bir sürü insan var.
bu ay da olmadıysa zaten biraz ara vermek istiyorum çok yoruldum artık çünkü
İnşallah olmuştur ama olmadıysa da kendini üzme. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.
benim hafta içi lekelenmem oldu iki gün sürdü. hamilelikte olabiliyormuş şu an evde test yapsam çıkmaz dimi?
İnşallah olmuştur ama olmadıysa da kendini üzme. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.
benim hafta içi lekelenmem oldu iki gün sürdü. hamilelikte olabiliyormuş şu an evde test yapsam çıkmaz dimi?
hamilelikte lekelenme olcak mıymış bende olmadığına göre hamile değilim o zaman niye hasta olmadım N.Ş.A
da bugün olmam lazım hala tık yok biraz sancı gibi bişi var o kadar
hamilelikte lekelenme olcak mıymış bende olmadığına göre hamile değilim o zaman niye hasta olmadım N.Ş.A
daha erken bence çıkmaz canım en azından salıyı bekle
yok tatlım olacak diye bir şart yok bazı hamileliklerde olabiliyormuş. hem ben de büyük ihtimalle hamile değilim lekelenmem oluyor diye çalışmaları erken bıraktık.
senin adına sevindim canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile de kalırsın.
N.Ş.A ne demek canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?