- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.061
beklenen adet tarihiymiş :))
teşekkür ederim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklenen adet tarihiymiş :))
tamam tatlım yaptırır yaptırmaz haber vericem dedim ya çok umutlu değilim bu ay ilk denemem ve çok çalışıamadık:)
hcg degerim 0.100 cikti dollenmeden 8 gun sora yaptrdim test daha adetimede 6 gun var sizce ihtimal varmidr artarmi sizce
saol canım. ben dra gidince alıklaşıyorum ne dediğini ben ne diyecektiğimi unutuyorum :)
bu adaçayını ben de denemek istiyorum tabi hamilelikten sonra inşallah:)
saol canım. ben dra gidince alıklaşıyorum ne dediğini ben ne diyecektiğimi unutuyorum :)
bizde bu ay çok çalıştık
adetin bittiği günden itibaren 14 gün hergün oldu
önceki aylarda hep gün aşırı denedik olmadı bu ay hergün deneyeceğim dedim
buda olmazsa bilmiyorum ne yaparız bundan sonra
adaçayı hamilelikte kesinlikle tavsiye edilmiyor düşüğe neden oluyormuş canım
ama son ay da doğumu kolaylaştırması açısından içilebilir sanırım
merakimdan yaptrdum doktorumda erken yaptrdin testi dedi adetin gecsin 2 gun sira yapalim dedi merak ettim 0.100 cikan bi sonc artis gosterirmu acaba
umutsuzluk yok canım. inşallah olmuştur hem bir sorununuz da yokmuş ne güzel. uygun zamanı bekliyor bebiş demek ki.
merakimdan yaptrdum doktorumda erken yaptrdin testi dedi adetin gecsin 2 gun sira yapalim dedi merak ettim 0.100 cikan bi sonc artis gosterirmu acaba
zaten bugün söylediklerini yazarken dr güldü çok unutkanım da dedim :)
tabi tabi biliyorum canım hamile kalırsam doğumdan sonra yazacaktım yanlış yazmışım.
aynı ben :) eşim çok kızıyor bana bu yüzden :)
hemen gelsin o uygun zaman lütfen
bende öyle yapıyorum not alıyorum kısaca yada telefona kaydediyorum sesini böylece kaçırdığım hiçbirşey olmuyor![]()
hemen gelsin o uygun zaman lütfen
valla canım pek sanmıyorum
üzülme ama birdahaki ay tekrar denersin
kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin
bende öyle yapıyorum not alıyorum kısaca yada telefona kaydediyorum sesini böylece kaçırdığım hiçbirşey olmuyor![]()
ah bi hamile kalabilsekde sonrasını düşünsek![]()
gisterdim ama adetin gelmesse iki gun sonra gel dedu gec dollenmede olabilur dedi pekte icimi rahatkatamadi acikcasi cok meraj ediorum acaba cokmu erken davrandim artus gisterirmi ihtimalim hic yokmu die
gisterdim ama adetin gelmesse iki gun sonra gel dedu gec dollenmede olabilur dedi pekte icimi rahatkatamadi acikcasi cok meraj ediorum acaba cokmu erken davrandim artus gisterirmi ihtimalim hic yokmu die
Belki gelmiştir bile :) senin bat da 15 mayıs mı? telefona kaydetmek de güzel fikirmiş. hiç aklıma gelmemişti.
bak sesini kaydetmek gelmemişti aklıma :)
olacak olacak Allah'ın izniyle.
bizde bu ay çok çalıştık
adetin bittiği günden itibaren 14 gün hergün oldu
önceki aylarda hep gün aşırı denedik olmadı bu ay hergün deneyeceğim dedim
buda olmazsa bilmiyorum ne yaparız bundan sonra
canım neden test yaptırdın daha çok erken iğne ve aşılamalarda bile döllenmeden sonra 12. gün anca kanda çıkıyor sen acele etmişsin
moralini bozmak istemem ama 6 günde değerinin yükseleceğini sanmıyorum
yinede allahtan umut kesilmez