• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

tamam tatlım yaptırır yaptırmaz haber vericem dedim ya çok umutlu değilim bu ay ilk denemem ve çok çalışıamadık:)

bizde bu ay çok çalıştık
adetin bittiği günden itibaren 14 gün hergün oldu
önceki aylarda hep gün aşırı denedik olmadı bu ay hergün deneyeceğim dedim
buda olmazsa bilmiyorum ne yaparız bundan sonra

hcg degerim 0.100 cikti dollenmeden 8 gun sora yaptrdim test daha adetimede 6 gun var sizce ihtimal varmidr artarmi sizce

canım neden test yaptırdın daha çok erken iğne ve aşılamalarda bile döllenmeden sonra 12. gün anca kanda çıkıyor sen acele etmişsin
moralini bozmak istemem ama 6 günde değerinin yükseleceğini sanmıyorum
yinede allahtan umut kesilmez

bu adaçayını ben de denemek istiyorum tabi hamilelikten sonra inşallah:)

adaçayı hamilelikte kesinlikle tavsiye edilmiyor düşüğe neden oluyormuş canım
ama son ay da doğumu kolaylaştırması açısından içilebilir sanırım

saol canım. ben dra gidince alıklaşıyorum ne dediğini ben ne diyecektiğimi unutuyorum :)

gitmeden önce soracaklarını not al gidince onları sor cevaplarını yaz :)

bizde bu ay çok çalıştık

umutsuzluk yok canım. inşallah olmuştur hem bir sorununuz da yokmuş ne güzel. uygun zamanı bekliyor bebiş demek ki.

gitmeden önce soracaklarını not al gidince onları sor cevaplarını yaz :)[/QUOTE]

zaten bugün söylediklerini yazarken dr güldü çok unutkanım da dedim :)

umutsuzluk yok canım. inşallah olmuştur hem bir sorununuz da yokmuş ne güzel. uygun zamanı bekliyor bebiş demek ki.

hemen gelsin o uygun zaman lütfen :14:

merakimdan yaptrdum doktorumda erken yaptrdin testi dedi adetin gecsin 2 gun sira yapalim dedi merak ettim 0.100 cikan bi sonc artis gosterirmu acaba

valla canım pek sanmıyorum :50:
üzülme ama birdahaki ay tekrar denersin
kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin

zaten bugün söylediklerini yazarken dr güldü çok unutkanım da dedim :)

bende öyle yapıyorum not alıyorum kısaca yada telefona kaydediyorum sesini böylece kaçırdığım hiçbirşey olmuyor :52:

gisterdim ama adetin gelmesse iki gun sonra gel dedu gec dollenmede olabilur dedi pekte icimi rahatkatamadi acikcasi cok meraj ediorum acaba cokmu erken davrandim artus gisterirmi ihtimalim hic yokmu die

hemen gelsin o uygun zaman lütfen :14:

valla canım pek sanmıyorum :50:
üzülme ama birdahaki ay tekrar denersin
kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin

bende öyle yapıyorum not alıyorum kısaca yada telefona kaydediyorum sesini böylece kaçırdığım hiçbirşey olmuyor :52:

bak sesini kaydetmek gelmemişti aklıma :)

gisterdim ama adetin gelmesse iki gun sonra gel dedu gec dollenmede olabilur dedi pekte icimi rahatkatamadi acikcasi cok meraj ediorum acaba cokmu erken davrandim artus gisterirmi ihtimalim hic yokmu die

bence çok erken davranmışsın ama senide çok iyi anlıyorum ben bile zor duruyorum kan vermemek için ama hastanenin kapısına gidince nede olsa negatif deyip geri çıkıyorum. 48 saatte 2 katına çıkıyor bhcg. senin şimdi 0.100 ise hesapla bakalım adetten sonra kaç olacak doktorun dediği günde
5 i geçerse gebelik olabilir evet

tabi geç döllenme olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım. beklemekten başka çaremiz yok.

bizde bu ay çok çalıştık

canım neden test yaptırdın daha çok erken iğne ve aşılamalarda bile döllenmeden sonra 12. gün anca kanda çıkıyor sen acele etmişsin
moralini bozmak istemem ama 6 günde değerinin yükseleceğini sanmıyorum
yinede allahtan umut kesilmez

Bu umutsuzluk halini üzerimizden nasıl atacağız :( inşallah mevlam gönlüne göre verir hakkımızda hayırlısı canım benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back