• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Arkadaşlar mrb bugün hsg çektirdin hem de anestezisiz çok kolaymis hic agrim olmadı ve çok şükür bi yapisiklik tıkanıklık yokmuş.myom ameliyatı olmuştum o yüzden tedirgindim
Doktorun daha kolay bile hamile kalabilirdin dedi
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar mrb bugün hsg çektirdin hem de anestezisiz çok kolaymis hic agrim olmadı ve çok şükür bi yapisiklik tıkanıklık yokmuş.myom ameliyatı olmuştum o yüzden tedirgindim

Sukur bir sorun yok ne gusel iste korkulacak bisey yokmus kuzum sevindim insallah tatlim hemencik olur dr dedigi gibi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

amin allah razı olsun arkadaşım
30 yaşındayım ve 2 senelik evliyim
kuzenim 7 aylık evli 6 aylık hamile
şimdi sülalede herkes gözlerini bana çevirdi
hadi artık diyen mi ararsın problem var diye düşünüp ordan burdan duyduklarını yaptırmaya çalışanmı

Canm dinlemiceksin kimseyi istemiyoruz daha hayirlisi de bi de karismasalar şaşarim zaten ben 21 yasindayim 1yillik evliyim bize bile sürekli soruyorlar

Canm dinlemiceksin kimseyi istemiyoruz daha hayirlisi de bi de karismasalar şaşarim zaten ben 21 yasindayim 1yillik evliyim bize bile sürekli soruyorlar

istemiyoruz demek de istemiyorum allah korusun saatine gelir olmaz diye
nasip bu işler diyorum sadece
ama üzülüyorum yaa
elde değil işte
bak senin yaşın daha ne kadar küçük sana bile söylüyolarmış
birde beni düşün
arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor

ama üzülüyorum yaa
elde değil işte
birde beni düşün

Banada olsunda seeninle buyusun diyolar ben hemsireyim suan calistigim yerde cok rahat yap burda buyut diyorlar aklima girdiler hayirlisi bakalim Rabbim büyük vardir bi zamanimiz .
Doktora gidip tedavi gördün mu canm

bata 5 gün var ama hiç belirtim yok
sanırım bu ay da olmadı
dayanamıyorum artık yaaaa :(((

umudunu kesme tatlım. her hamilelikte belirti olacak diye bir şart yok ki. ben oğlumda hiç bişey hissetmedim ilk 7 hafta adet olacam diye bekliyordum. sonradan başladı belirtiler. benim de 5 gün var ben de hiiiiç bişey hissetmiyorum ama hep hayırlısını diliyorum olmazsa da üzme kendini. zamanı değilmiş demek ki.

Banada olsunda seeninle buyusun diyolar ben hemsireyim suan calistigim yerde cok rahat yap burda buyut diyorlar aklima girdiler hayirlisi bakalim Rabbim büyük vardir bi zamanimiz .
Doktora gidip tedavi gördün mu canm

tedavilik bir durum yok canım ikimizde gittik eşimle problem yok olur diyor doktorlarda
hatta 3 defa klomen ve iğne kullandım ama olmadı işte

umudunu kesme tatlım. her hamilelikte belirti olacak diye bir şart yok ki. ben oğlumda hiç bişey hissetmedim ilk 7 hafta adet olacam diye bekliyordum. sonradan başladı belirtiler. benim de 5 gün var ben de hiiiiç bişey hissetmiyorum ama hep hayırlısını diliyorum olmazsa da üzme kendini. zamanı değilmiş demek ki.

inşallah dediğin gibi belirtisiz olur canım yaa ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
bu aydan çok umutluydum :31:

ama üzülüyorum yaa
elde değil işte
birde beni düşün

başkalarını çok takma canım geçiştir gitsin ne derlerse. senin moralinin psikolojinin iyi olması lazım ki bebişin tutunsun. 30larında olup da bekar olan bir sürü insan var.

senin adına sevindim canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile de kalırsın.

İnşallah olmuştur ama olmadıysa da kendini üzme. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.

benim hafta içi lekelenmem oldu iki gün sürdü. hamilelikte olabiliyormuş şu an evde test yapsam çıkmaz dimi?

hamilelikte lekelenme olcak mıymış bende olmadığına göre hamile değilim o zaman niye hasta olmadım N.Ş.A
da bugün olmam lazım hala tık yok biraz sancı gibi bişi var o kadar

İnşallah olmuştur ama olmadıysa da kendini üzme. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.

benim hafta içi lekelenmem oldu iki gün sürdü. hamilelikte olabiliyormuş şu an evde test yapsam çıkmaz dimi?

daha erken bence çıkmaz canım en azından salıyı bekle

hamilelikte lekelenme olcak mıymış bende olmadığına göre hamile değilim o zaman niye hasta olmadım N.Ş.A

olacak diye bir kural yok olabiliyormuş sadece. yani sende olmaz onda olur veya hamile olduğunu öğrendikten sonrada olabilir bu kişinin hormonlarına bağlı birazda

yok tatlım olacak diye bir şart yok bazı hamileliklerde olabiliyormuş. hem ben de büyük ihtimalle hamile değilim lekelenmem oluyor diye çalışmaları erken bıraktık.

yok tatlım olacak diye bir şart yok bazı hamileliklerde olabiliyormuş. hem ben de büyük ihtimalle hamile değilim lekelenmem oluyor diye çalışmaları erken bıraktık.

inşallah hamilesindir cnm ya aslında bende test alıp bakmak istiyorumda sanki hasta olcakmış gibi sancı oluyo arada o yüzden bide dışarı cıkmaya üşeniyorum :))

merhaba arkadaşlar ben de mayısta bu işi halletmek istiyorum hepimize kolay gelsin :) benim adet düzensizliğim var pko nedeniyle. hsg yapıldı. eşinin sperm sonucuyla gel adetin 3. günü hormon testi yapalım demişti. perşembe gittim. kan verdim. eşimin sperm sonucu iyi onda bi problem yok. 283 milyon sperm hareketlilik de %75 morfoloji %7. benim testte prolaktin 80 çıkmış. dostinex verdi pzt perşembe kullan dedi. klomen verdi bugün başladım adetimin 5. günü. ikisini birlikte kullanan oldu mu acaba. çatlatma iğnesinden bahsetmedi. sadece cmy. gel yumurtlama takibine bakacaz dedi. ne zor işmiş arkada ben kornmazsan hamile kalıverirsin zannediyordum :))

Back