Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

aynn cnm bn her ay hamıleyım dıe dolanıom etrafta senn olma olasılıgı daha yuksek ama bılıon dımı ıns tutr yap yap :)))

valla bu gidişle kocayı da delirtcem kızmaya başladı zaten çok takıyorsun diyor hatta dün doktora gitcektim;diyor sakın hap iğne falan yazdırma bozuşuruz...bende öle deyince gitmedim doktora ben hemen çocuk olsun diye ugraşıyorum adam rahat

Bisiy yok annecik ayni sen napiosun nasilsin kuzucum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Iyi dielim iyi olalim teyzecik napalim biz ayni belirtilerle yasamaya devam netten baktimda bugun karacigerimiz olusmaya basliorms buyuoruz bizzz sizler nasilsinz calismalar nasl gidio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gebelik testlerinde en erken ne zaman 2. çizgi görülebilir? benim bat 14 mayıs az önce dayanamayıp testi uyguladım sanki 2. çizgi hafif görünüyor yoksa ben mi hayal görüyorum. :44:

Değerim sıfırlanınca tekrar yazarım canım senin de iyi haberleri ni bekliyorum hiç belli olmaz ve herşeyin şuan çok iyi sonuçtaaa üzülme yeni umutlar için içini ferah tut ilk adetle atamazsam kist için tedavi ye başlıcam bide bişi sorcm canım ben testler temiz çıkınca ilkkez korunmadım hamile kaldım ama ilişki sonrsı idrarımda yanma ağrı oldu sıvıdan olabilir mi ve 1hafta idrar yollarımı Üşüttüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynn kız bu ay bnmkıde salmadı bnı ıgneler cok zararlıymıs kıste cevırıomus gtme beraber gderız dedı ama dalına bındım bu ay kırcam o dalı az kaldı

canım bilmiyorum ki benim düşükten sonra biraz yanma vardı o da geçti şükür belki de üşütmüşündür devam ederse idrar tahlili yaptır bence...birde ne güzel korunmadan ilkinde olmuş ben 1 sene sonra oldu eşimde varikosel vardı çünkü

Benimkide oyle dah dur yeni evliyiz niye bu kadar abarttin diye kiziyor yani yalniz degilsin kuzum

aynn kız bu ay bnmkıde salmadı bnı ıgneler cok zararlıymıs kıste cevırıomus gtme beraber gderız dedı ama dalına bındım bu ay kırcam o dalı az kaldı

bende trip yaptım dün akşam sonra baktım çift çizgi dayanamadım yanaştım...adamların rahatlığı zaten çıldırtıyor beni.diyor olur sen çok takıyorsun ondan olmuyor heee canım heeee dedim bende

bende trip yaptım dün akşam sonra baktım çift çizgi dayanamadım yanaştım...adamların rahatlığı zaten çıldırtıyor beni.diyor olur sen çok takıyorsun ondan olmuyor heee canım heeee dedim bende

aynn bnmkıde aksam yumurtlama olmsına gerek yok o oldumu olur dıo delırttı bn ıya ölcm kahrımdan bi yudum sallamıo

Iyi gidiyo ozelden msj attim sana bi cevapla bakim :)

Canim bana kalirsa calismayi birakma devam et testede et canim cizgi olmayana kadar catlama suresi oluyo o zamanda silik cikiyomus calismada yap riske atma

tamam cok sagol canım. bugun calısma yapıcaz. yarınada testı yapaım cızgı durumuna bakarım ona gore tekrar calısma yaparız olmadı. ayy ınss tutarr butun bu emekler ıns bosa gıtmez. ıns hepımız guzel haberler verırız

Benimkide oyle dah dur yeni evliyiz niye bu kadar abarttin diye kiziyor yani yalniz degilsin kuzum

hepsi aynı hepsii... ben karar verdim kocayı da götürcem psikologa ya daha dün diyor çok takıyorsun olur bu acele ne yaş olmuş 32 benim ki 27 halen acelen ne diyor ya iyice delirtiyor...

aynn bnmkıde aksam yumurtlama olmsına gerek yok o oldumu olur dıo delırttı bn ıya ölcm kahrımdan bi yudum sallamıo

bence biz bu kocaları toptan terapiye gönderelim ki bizim durumumuzu anlasınlar adamlara göre herşey olacağı varsa olur boşver gitsin modundalar

bence biz bu kocaları toptan terapiye gönderelim ki bizim durumumuzu anlasınlar adamlara göre herşey olacağı varsa olur boşver gitsin modundalar

aynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon dıo napım dedım mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır

hepsi aynı hepsii... ben karar verdim kocayı da götürcem psikologa ya daha dün diyor çok takıyorsun olur bu acele ne yaş olmuş 32 benim ki 27 halen acelen ne diyor ya iyice delirtiyor...

Ayni durumdayiz kuzum emin ol bende diyorum yas gidiyo bilmem ne olur kafana takiosun alternatif tip uyguluyosun denek faresi gibi aaa deyip duruyo ama bos beni yildiramazzz hahahaha :)

aynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon dıo napım dedım mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır
hehehehe sende alemsin valla bırak geç gelsin geldiği gibi başlarsın çalışmaya allahtan ben çalışıyorum yoksa daha çok takardım iyice bunaltırdım adamı ki ona rağmen diyor çok takıyorsun...gelde vurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…