- 17 Şubat 2014
- 464
- 310
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.841
ya da iyice korkarsın hiç yapamazsın
aynn cnm bn her ay hamıleyım dıe dolanıom etrafta senn olma olasılıgı daha yuksek ama bılıon dımı ıns tutr yap yap :)))
Bisiy yok annecik ayni sen napiosun nasilsin kuzucum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
benim doktorum çok iyi idi canım psikolojik olarak da çok yararı oldu 2 3 günde bir çağırdı en son pazartesi gittim temiz dedi öteki ay gel dedi ve ben zaten parçalarla attığımı fark ettim 2 kere et parçası düşürdüm daha önce öyle birşey yaşamamıştım...sende biraz daha bekle bakalım canım belkide seninde hormonlarla ilgili o yüzden uzun sürmüştür önemli olan zaten rahmin temiz kalması ve değerin sıfırlanması ki seninde 8 lere kadar inmiş...ben şuan iyiyim ara ara üzülüyorum ama veren de rabbim alan da ...bir de sağlıksız bebek tutunamazmış oı yüzden üzülme güçlü ol en azından hamile kalabiliyormuşuz öle diyelim
valla bu gidişle kocayı da delirtcem kızmaya başladı zaten çok takıyorsun diyor hatta dün doktora gitcektim;diyor sakın hap iğne falan yazdırma bozuşuruz...bende öle deyince gitmedim doktoraben hemen çocuk olsun diye ugraşıyorum adam rahat
Ecele faydasi yok der yaparim canım. Tabiki kirmizi canavarlar benden önce davranmazsa ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynn cnm bn her ay hamıleyım dıe dolanıom etrafta senn olma olasılıgı daha yuksek ama bılıon dımı ıns tutr yap yap :)))
canım bilmiyorum ki benim düşükten sonra biraz yanma vardı o da geçti şükür belki de üşütmüşündür devam ederse idrar tahlili yaptır bence...birde ne güzel korunmadan ilkinde olmuş ben 1 sene sonra oldu eşimde varikosel vardı çünküDeğerim sıfırlanınca tekrar yazarım canım senin de iyi haberleri ni bekliyorum hiç belli olmaz ve herşeyin şuan çok iyi sonuçtaaa üzülme yeni umutlar için içini ferah tut ilk adetle atamazsam kist için tedavi ye başlıcam bide bişi sorcm canım ben testler temiz çıkınca ilkkez korunmadım hamile kaldım ama ilişki sonrsı idrarımda yanma ağrı oldu sıvıdan olabilir mi ve 1hafta idrar yollarımı Üşüttüm
Kiyamam kuzuma hamile olunca dolanamion zatenyation kusuon surekli dinlenmek istion uyuonnn yani bn oleyim
valla bu gidişle kocayı da delirtcem kızmaya başladı zaten çok takıyorsun diyor hatta dün doktora gitcektim;diyor sakın hap iğne falan yazdırma bozuşuruz...bende öle deyince gitmedim doktoraben hemen çocuk olsun diye ugraşıyorum adam rahat
aynn kız bu ay bnmkıde salmadı bnı ıgneler cok zararlıymıs kıste cevırıomus gtme beraber gderız dedı ama dalına bındım bu ay kırcam o dalı az kaldı
bende trip yaptım dün akşam sonra baktım çift çizgi dayanamadım yanaştım...adamların rahatlığı zaten çıldırtıyor beni.diyor olur sen çok takıyorsun ondan olmuyor heee canım heeee dedim bende
Iyi dielim iyi olalim teyzecik napalim biz ayni belirtilerle yasamaya devam netten baktimda bugun karacigerimiz olusmaya basliormsbuyuoruz bizzz sizler nasilsinz calismalar nasl gidio
Canim bana kalirsa calismayi birakma devam et testede et canim cizgi olmayana kadar catlama suresi oluyo o zamanda silik cikiyomus calismada yap riske atma
hepsi aynı hepsii... ben karar verdim kocayı da götürcem psikologa ya daha dün diyor çok takıyorsun olur bu acele ne yaş olmuş 32 benim ki 27 halen acelen ne diyor ya iyice delirtiyor...Benimkide oyle dah dur yeni evliyiz niye bu kadar abarttin diye kiziyor yani yalniz degilsin kuzum
aynn bnmkıde aksam yumurtlama olmsına gerek yok o oldumu olur dıo delırttı bn ıya ölcm kahrımdan bi yudum sallamıo
bence biz bu kocaları toptan terapiye gönderelim ki bizim durumumuzu anlasınlaradamlara göre herşey olacağı varsa olur boşver gitsin modundalar
hepsi aynı hepsii... ben karar verdim kocayı da götürcem psikologa ya daha dün diyor çok takıyorsun olur bu acele ne yaş olmuş 32 benim ki 27 halen acelen ne diyor ya iyice delirtiyor...
hehehehe sende alemsin valla bırak geç gelsin geldiği gibi başlarsın çalışmayaaynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon dıo napım dedım mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?