- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.721
valla elifçim bazı kişilerin benim ki gibi uzadığını duydum ama dile kolay 3 ay oldu artık pedlerle ahbap oldum en iyi dostlarım canlarım benim :) o değilde şu lekelenme geçtikten sonra kim bilir ne zaman adet olurum 1 aymı 2 ay sonra mı allah bilir bi hafta 10 gün sonra tekrar dr a gidicem bakalım bu sefer ne diycek dr umda çok iyi biri ya bide üstümde nasıl desem bir sıkıntı var allah hayr etsin inş genelde adet olunca böle oluyorum ama adet değil ki yumurtlama olmadı ki adete dönüşsün bazen keşke bu kadar bilmeseydim diyorum
Günaydn hayırlı cumalarrr :) kasıklarım çok fena ağrıyor inşallah üşütmemişimdir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydn hayırlı cumalarrr :) kasıklarım çok fena ağrıyor inşallah üşütmemişimdir
Merhabalar,
Ben de yeni katıldım aranıza, mart ayından beri çocuk için çalışmalara başladık, önce tahlillerimizi yaptırdık, mart ve nisan ayında olmadı. Ovulasyon testini yeni keşfettim ve 2 gündür uyguluyorum. Aşağıdaki gibi sonuç çıkıyor, okuduğum kadarıyla arkadaşlar T çizgisinin tam koyu olmasını beklemenize gerek yok yazıyorlar. Sizce durum nedir?
30 gün adet periodum ve adetim bittikten sonraki 16.günümdeki sonuç bu şekilde
Eki Görüntüle 1106813
Yorumlarınızı alabilirmiyim, sonuç sizce nasıl?
Kızlar cumartesi misafirim var çaya napsam fikir verin Kuzum
gunaydin arkadaslar benim bi sorum olucakti benim 2 gun kahverengi lekelenmem oldu hemen hemen adet gunume denk gelmisti ben adet olucam sanip ped bile koydum ama baska bisey gelmedi henuz bi hafta once bhcg baktirmistim 0.0 cikmisti dunde dayanamayip yine baktirdi. 0.39 cikti bu sefer acaba bu deger yukselir mi yoksa boşuna mi umitleniyorum sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kimse yardımcı olmayacak mı
Canim calismalari ihmal etme fakat daha yumurtlamadin silik ikisininde ayni plmasi lazim bugun yarin koyulasir o endiselenme
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Adet gunun ne zmanki
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Eki Görüntüle 1107421 6 gün geciktim azönce test yaptım bu çıktı. Ne anlama geliyor yaaaaa??
Eki Görüntüle 1107421 6 gün geciktim azönce test yaptım bu çıktı. Ne anlama geliyor yaaaaa??
Geçersiz dimi bencede hala aynı şekilde duruyo bi değişiklik olmadı.biraz daha beklicem pazartesi tekrar yapıcam artık.
martta 7sinde olmuştum geçen ayda 10unda olmuştum hani bu ara işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?