Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

valla elifçim bazı kişilerin benim ki gibi uzadığını duydum ama dile kolay 3 ay oldu artık pedlerle ahbap oldum en iyi dostlarım canlarım benim :) o değilde şu lekelenme geçtikten sonra kim bilir ne zaman adet olurum 1 aymı 2 ay sonra mı allah bilir bi hafta 10 gün sonra tekrar dr a gidicem bakalım bu sefer ne diycek dr umda çok iyi biri ya bide üstümde nasıl desem bir sıkıntı var allah hayr etsin inş genelde adet olunca böle oluyorum ama adet değil ki yumurtlama olmadı ki adete dönüşsün bazen keşke bu kadar bilmeseydim diyorum

Ama kuzum bak gecen en son parcayi okula giderken dusurdun bu lekelenme bence normal kotu dusunme erkenden adette olucan bu kadar kafana takmana gerek yok sukurki yavrucuklarin varr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

gunaydin arkadaslar benim bi sorum olucakti benim 2 gun kahverengi lekelenmem oldu hemen hemen adet gunume denk gelmisti ben adet olucam sanip ped bile koydum ama baska bisey gelmedi henuz bi hafta once bhcg baktirmistim 0.0 cikmisti dunde dayanamayip yine baktirdi. 0.39 cikti bu sefer acaba bu deger yukselir mi yoksa boşuna mi umitleniyorum sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar,
Ben de yeni katıldım aranıza:3:, mart ayından beri çocuk için çalışmalara başladık, önce tahlillerimizi yaptırdık, mart ve nisan ayında olmadı. Ovulasyon testini yeni keşfettim ve 2 gündür uyguluyorum. Aşağıdaki gibi sonuç çıkıyor, okuduğum kadarıyla arkadaşlar T çizgisinin tam koyu olmasını beklemenize gerek yok yazıyorlar. Sizce durum nedir?
30 gün adet periodum ve adetim bittikten sonraki 16.günümdeki sonuç bu şekilde
Eki Görüntüle 1106813

Yorumlarınızı alabilirmiyim, sonuç sizce nasıl?

kimse yardımcı olmayacak mı :25:

Günaydn hayırlı cumalarrr :) kasıklarım çok fena ağrıyor inşallah üşütmemişimdir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen ay benimde çok ağrıdı ümitlendim ama olmadı bu ay da hafif ağrı var ama ümidim yok akıntı var mı canım sende

gunaydin arkadaslar benim bi sorum olucakti benim 2 gun kahverengi lekelenmem oldu hemen hemen adet gunume denk gelmisti ben adet olucam sanip ped bile koydum ama baska bisey gelmedi henuz bi hafta once bhcg baktirmistim 0.0 cikmisti dunde dayanamayip yine baktirdi. 0.39 cikti bu sefer acaba bu deger yukselir mi yoksa boşuna mi umitleniyorum sizce

Adet gunun ne zmanki

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399621988.645438.jpg 6 gün geciktim azönce test yaptım bu çıktı. Ne anlama geliyor yaaaaa??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back