Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

arkadaşlar bu ıncır kuru ne zaman ve nasıl yapılıyor yazarmısınız rıca etsem bugun reglımın ıkıncı gunu

gecen mayıstan berıdır denıyoruz doktora muayene olduk ıkımızdede bır problem yok tekrar doktora gıttım hazırana kadar zaman tanıdı çatlatma ıgnesı verdı olmazsa rahım fılmı cekecekmıs

Sizin bat ne zaman canim? Benm 15 mayis 5 gun kala idrar testimi yapmaya baslasam bende yoksa direk kan testi mi ne diyosunuzz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben idrarda pozitif gormeden kan testi verme taraftari deglim neticede adetten once kan testide yanlis sonuc verebliyo zaten saglik ocagi ve hastane doktorlari adet bir hafta gectiktn sonra kan testi yaptirin diyor ben oglumdada uc idrar testnde pozitif sonucu gorup emin olunca gidip kan verdm bu arada benim bat 19 mayis

Ya genlde idrarda ckmasi icin batin gecmesi gerekio tabi istisnada var ama kesn kan tahlili

Ayy evet ama kan tahlili de net sonuc veryo ya negatfi gorursem yikilirim hic yaptrmadm kan testi 3 ay boyunca. Peki bisey sorucam bu kan testi ozel hastanelerde ucreti ne acaba benm sigortam yokta bi bilgin varmi canm yaparsam hazrlikli gidiyim

Tarihlerimiz yakinmis canm. Dogru soluyosun aslinda kan testi de yanlis sonuc vereblyo ornekleri var. Benim tam bir hafta var adetime 2 gun sonra idrar testine basliyim ozman bende. Hangi marka idrar testini almak lazm ki acaba ya

Canim ben ankaradaym gecen arkadas ozel hastanede 50 tl ye yaptirdi ozel labaratuarlarda 50 ile 70 tl arasinda ucret aliyo

Canim ben ankaradaym gecen arkadas ozel hastanede 50 tl ye yaptirdi ozel labaratuarlarda 50 ile 70 tl arasinda ucret aliyo

Anladm canm bilgilendrdgn icin sagol. Peki saglik ocaklari ucretsizmi yapiyor acaba bu arada bnde istanbulda yasiyorm

Canim nova markada silik cizgi cikiyo negatif olsada zaten nettede cok sikayet var o markayla ilgili gecen ay benim basima geldi iste birde miratech alma ondada sonradan ikinci cizgi mutlaka cikiyo ve kafa karistiriyor

Hadii yaaa insani umitlendirir bu testler yaa şaka gibii idrar testlerine de mi guvenemicez arkadass gelde sinir olmaa smdi sen hangi testi almayi dusunyorsun peki

Anladm canm bilgilendrdgn icin sagol. Peki saglik ocaklari ucretsizmi yapiyor acaba bu arada bnde istanbulda yasiyorm

Saglik ocaklari herhangi bir saglik guvencen varsa ucretsiz ama sen guvencem yok demissn ucret isteyemezler ama test yaparlarmi bilmiyorm

Saglik ocaklari herhangi bir saglik guvencen varsa ucretsiz ama sen guvencem yok demissn ucret isteyemezler ama test yaparlarmi bilmiyorm

Hmm.. :/ sagolasin sana da cok soru sordum kafani sisirdim valla kusura bakma

Pyro clinic iyi negatifse negatif labmen var o iyi certainde iyi yani iyi degl dedigim iki test disinda digerleri beni yaniltmadi bu arada bende test uzmani olmusum haberim yok

Heheheh :)) supersin vallaa peki bu saydiklarin erken gebelik testlerimi yoksa adet gecikince yaplan testler mi

Hamile kaldığımda buraya yazacaktım kızlar,sonunda Rabbimin izniyle oldu.6 haftalık :)) şükürler olsun .inş kalp atışını da duyarım kızlar..2.5 yıllık evliyim tadavi görüyordum bu ay olmasa aşılama yaptıracaktık ama çok şükür inanın kızlar sadece bütün kalbinizle inanın bütün sorularınızı yanıtlayabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…