- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.661
Hamile kaldığımda buraya yazacaktım kızlar,sonunda Rabbimin izniyle oldu.6 haftalık :)) şükürler olsun .inş kalp atışını da duyarım kızlar..2.5 yıllık evliyim tadavi görüyordum bu ay olmasa aşılama yaptıracaktık ama çok şükür inanın kızlar sadece bütün kalbinizle inanın bütün sorularınızı yanıtlayabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heheheh :)) supersin vallaa peki bu saydiklarin erken gebelik testlerimi yoksa adet gecikince yaplan testler mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile kaldığımda buraya yazacaktım kızlar,sonunda Rabbimin izniyle oldu.6 haftalık :)) şükürler olsun .inş kalp atışını da duyarım kızlar..2.5 yıllık evliyim tadavi görüyordum bu ay olmasa aşılama yaptıracaktık ama çok şükür inanın kızlar sadece bütün kalbinizle inanın bütün sorularınızı yanıtlayabilirim
Bunlar ucuz gebelik testleri canim erken istersen preductor early, laboupick gibi pahali testler var ama hic bi cazibesi ynk ucuz testler 50 u/ml uzeri pozitif sonuc verir digerlernin icini ac onlarda 20 uzeri olabilir ama kesin sonuc 50 uzeri ve adet gunu alabilirsnz diyo gereksiz yani
Tekrar tebrik edermm senii insallah kucagina almayi nasip eder guzel Allahimm.. belirtilerin neydi bizlerle paylasirsan sevinirimm :)
Biz hamile kalmadan boyleysek hamilelikte dusunemiyorum hee :))
Hayirli olsun tatlim allah devamini getirsn
Maşallah kızlar hızınıza yetişemedim oku oku anca bitirdim :) nasılsınız güzel anne adayları :)
Teşekkür ederim cnm darısı size inşşl Rabbimin izniyleee
Çok teşekkür ederim cnm bnm dualarım sizlerle geçen ay rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı cnm o ay ilişki yasak dedi bu arada soğan suyu ve 1,5 kiloya yakın kuru incir suyu içtim çok önemli bnce sonra dr verdiği günlerde ilişkiye girdik ayaklarımı 20 dk diktim sonra bekleyiş... Ama bu sefer test yapmıcam dedim hiç takmadım ama hissettim göğüslerim ağrıdı kasıklarıma ağrı saplanıyodu kipriklerim çok karışmıştı bacaklarım çok sızlıyodu çekiliyodu sanki takiii böbreğime ağrı girene kadar sol tarafımdan uyuyamıyordum dün böbrek için tahlil verdim ve kan verirken gebelik için de bakın dedim içimden bi ses baktır dedi veee sonunds hamileuimmmmm darısı size inş canlarım offf çok uzun oldu :)
Maşallah kızlar hızınıza yetişemedim oku oku anca bitirdim :) nasılsınız güzel anne adayları :)
Heheh :) hoş gelmişseeen :) buyur sende katil muhabbetimize :)
Ay ne bileyim canım ya tuhaf bir haldeyim :S :)
Anlattım kuzmm sor tekrar anlatım :)))Sen hani bana detayli anlatcaktin kacak unuttun beni
Hayirdir canm herkes dertli zaten :) stresss stress stresss lanet birseeyy
Çok teşekkür ederim cnm bnm dualarım sizlerle geçen ay rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı cnm o ay ilişki yasak dedi bu arada soğan suyu ve 1,5 kiloya yakın kuru incir suyu içtim çok önemli bnce sonra dr verdiği günlerde ilişkiye girdik ayaklarımı 20 dk diktim sonra bekleyiş... Ama bu sefer test yapmıcam dedim hiç takmadım ama hissettim göğüslerim ağrıdı kasıklarıma ağrı saplanıyodu kipriklerim çok karışmıştı bacaklarım çok sızlıyodu çekiliyodu sanki takiii böbreğime ağrı girene kadar sol tarafımdan uyuyamıyordum dün böbrek için tahlil verdim ve kan verirken gebelik için de bakın dedim içimden bi ses baktır dedi veee sonunds hamileuimmmmm darısı size inş canlarım offf çok uzun oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?