Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Valla bu kadar heveslndkten sonra fos ckarsa ciddi anlamda yklrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende yikilirim valla. Hic gecikmeyen adetim gecen ay 5 gun gecikmisti esim cok umitlendi ama olmadi 3. Ayimiz bu bilmiyorum artk bu ayda olmazsa denemicem daha beklemek ve belirsizlik gercekten cok stres yaptiriyo cok sabirsizim ben :(

Merhabalar,
Ben de yeni katıldım aranıza:3:, mart ayından beri çocuk için çalışmalara başladık, önce tahlillerimizi yaptırdık, mart ve nisan ayında olmadı. Ovulasyon testini yeni keşfettim ve 2 gündür uyguluyorum. Aşağıdaki gibi sonuç çıkıyor, okuduğum kadarıyla arkadaşlar T çizgisinin tam koyu olmasını beklemenize gerek yok yazıyorlar. Sizce durum nedir?
30 gün adet periodum ve adetim bittikten sonraki 16.günümdeki sonuç bu şekilde
$fotoðraf.JPG

Yorumlarınızı alabilirmiyim, sonuç sizce nasıl?

Aynen bende yikilirim valla. Hic gecikmeyen adetim gecen ay 5 gun gecikmisti esim cok umitlendi ama olmadi 3. Ayimiz bu bilmiyorum artk bu ayda olmazsa denemicem daha beklemek ve belirsizlik gercekten cok stres yaptiriyo cok sabirsizim ben :(

Ya hc sorma bide bnm 7 ay oldu ama hc bole olmamstm

Bencede yaptirin canim rahatlayn yoksa dayanamiyor insan bende 5 6 gun kala idrar testi yapmaya basliycam sanirm sabredemiyorm cunku

Sizin bat ne zaman canim? Benm 15 mayis 5 gun kala idrar testimi yapmaya baslasam bende yoksa direk kan testi mi ne diyosunuzz :)

Bencede yaptirin canim rahatlayn yoksa dayanamiyor insan bende 5 6 gun kala idrar testi yapmaya basliycam sanirm sabredemiyorm cunku

Kesnlkle yani 5 gun sonra yaptrcz

Sizin bat ne zaman canim? Benm 15 mayis 5 gun kala idrar testimi yapmaya baslasam bende yoksa direk kan testi mi ne diyosunuzz :)

Ya genlde idrarda ckmasi icin batin gecmesi gerekio tabi istisnada var ama kesn kan tahlili

Back