Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Valla bu kadar heveslndkten sonra fos ckarsa ciddi anlamda yklrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende yikilirim valla. Hic gecikmeyen adetim gecen ay 5 gun gecikmisti esim cok umitlendi ama olmadi 3. Ayimiz bu bilmiyorum artk bu ayda olmazsa denemicem daha beklemek ve belirsizlik gercekten cok stres yaptiriyo cok sabirsizim ben

Merhabalar,
Ben de yeni katıldım aranıza, mart ayından beri çocuk için çalışmalara başladık, önce tahlillerimizi yaptırdık, mart ve nisan ayında olmadı. Ovulasyon testini yeni keşfettim ve 2 gündür uyguluyorum. Aşağıdaki gibi sonuç çıkıyor, okuduğum kadarıyla arkadaşlar T çizgisinin tam koyu olmasını beklemenize gerek yok yazıyorlar. Sizce durum nedir?
30 gün adet periodum ve adetim bittikten sonraki 16.günümdeki sonuç bu şekilde

Yorumlarınızı alabilirmiyim, sonuç sizce nasıl?

Ya hc sorma bide bnm 7 ay oldu ama hc bole olmamstm

Bencede yaptirin canim rahatlayn yoksa dayanamiyor insan bende 5 6 gun kala idrar testi yapmaya basliycam sanirm sabredemiyorm cunku

Sizin bat ne zaman canim? Benm 15 mayis 5 gun kala idrar testimi yapmaya baslasam bende yoksa direk kan testi mi ne diyosunuzz :)

Bencede yaptirin canim rahatlayn yoksa dayanamiyor insan bende 5 6 gun kala idrar testi yapmaya basliycam sanirm sabredemiyorm cunku

Kesnlkle yani 5 gun sonra yaptrcz

Sizin bat ne zaman canim? Benm 15 mayis 5 gun kala idrar testimi yapmaya baslasam bende yoksa direk kan testi mi ne diyosunuzz :)

Ya genlde idrarda ckmasi icin batin gecmesi gerekio tabi istisnada var ama kesn kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…