- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.601
Ya sence ne zaman yapalm testi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heheyyttt icindeysee bilemicem ay olur mu oyle seyyy teyzesiii yaaa senn dusunmen yeter bizi yeriz biz seniiiiii
Kızlar mrb bende bebek isteyenlerdenim her ay başka bi topic:) umudum her ay erteleniyo :) benide aranıza kabul eder misiniz ki acaba benim bat 22-24 arası bakalım.
artık bu ay bende hamiş olmak istiyorum
bat 29 mayıs ...
heralde yok öyle kolay anne olmakböle olucan bakkk
evet ben 68 lerde sürünüyorum elifim biraz daha vercem inş hamiş kalıncada dengeli beslenip geri almıycam o kiloları
Insalah canim Rabbim buyuk olur Allah in izni ile melegine kavusursun insallahh
işte olmayınca olmuyor inş herkes hamiş kalır..şirinemm özledim seni durumlar nasıl? benim 2 gün geçti
Uzulmeyin inşallah önümüzdeki aya mutlu haber verirsinizbu ay çokda umutlanmıştım,inşallah bi dahaki ayahayırlısıyla...:18:
Bat ne zaman canim? Benm 15 mayis zor dayaniyorum valla gecmyo gunleer
Kızlar mrb bende bebek isteyenlerdenim her ay başka bi topic:) umudum her ay erteleniyo :) benide aranıza kabul eder misiniz ki acaba benim bat 22-24 arası bakalım.
kaldı 2 gün hiç bi şekilde hiç bi belirti yok o neyse zaten ilk ayım da benim aklıma bişi takıldı bu folik asiti illa kulanacaksın diye bişi mi var yani öyle insan varki 2 sene boyunca hamile kalmaya calışıyo bu demekmi 2 yıl boyunca folik asit kullanacaksın yani ben kullanmıyorumda zaten hemencecik hamile kalmak artık pek mümkün değil doktorada gitmeyi istemedim şu kpss sınavı gecsin sonra giderim verirse o zaman kullanırım folik asit olmaz mı 2 ay var şunun surasında hemen hamile kalırmıyımki bilemedim
Folik asitin hamile kalma ihtimalini artıran bir etkisi yok. Hamileliğe vücudu hazırlıyor sadece. Doktor bana versin ama ben kullanmıyorum. Folik asitin olduğu gıdaları zaten tukettigim için gerekli görmedim. Mesela bulgur pilav.
kaldı 2 gün hiç bi şekilde hiç bi belirti yok o neyse zaten ilk ayım da benim aklıma bişi takıldı bu folik asiti illa kulanacaksın diye bişi mi var yani öyle insan varki 2 sene boyunca hamile kalmaya calışıyo bu demekmi 2 yıl boyunca folik asit kullanacaksın yani ben kullanmıyorumda zaten hemencecik hamile kalmak artık pek mümkün değil doktorada gitmeyi istemedim şu kpss sınavı gecsin sonra giderim verirse o zaman kullanırım folik asit olmaz mı 2 ay var şunun surasında hemen hamile kalırmıyımki bilemedim
Cnm bnmde 18 mays.aynen.ama cok tuhafm gerckten onu hissedeblyrm sanki.deliriyo muym neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?