Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar mrb bende bebek isteyenlerdenim her ay başka bi topic:) umudum her ay erteleniyo :) benide aranıza kabul eder misiniz ki acaba benim bat 22-24 arası bakalım.

evet ben 68 lerde sürünüyorum elifim biraz daha vercem inş hamiş kalıncada dengeli beslenip geri almıycam o kiloları

Insallah ya su corek otu bal tarcin incir sisirdi beni ya insan 2 haftada 1 kilo mu alir anam bu sabah 51 dedim durrr kilo alip hamile lkalirsam dahada sisip moralim hepten bozulur ondan simdi zayif kaliyimda hamileyken dengelenir belki :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

işte olmayınca olmuyor inş herkes hamiş kalır..şirinemm özledim seni durumlar nasıl? benim 2 gün geçti :14::14:

canım yaaa nerdesin sen özledim bende seni .durumlar aynı devam çalışıyoz :) .sen naptın kafan rahat dimi.varmı gir arada ya :14:ay inşallah vardır bebişşş. klomen falan kullandınmı

Bat ne zaman canim? Benm 15 mayis zor dayaniyorum valla gecmyo gunleer :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bnmde 18 mays.aynen.ama cok tuhafm gerckten onu hissedeblyrm sanki.deliriyo muym neee

Kızlar mrb bende bebek isteyenlerdenim her ay başka bi topic:) umudum her ay erteleniyo :) benide aranıza kabul eder misiniz ki acaba benim bat 22-24 arası bakalım.

Hosgeldn cnm bde 18 i.bakalm tecrubelermzi bilglermzi paylasalm

kaldı 2 gün hiç bi şekilde hiç bi belirti yok o neyse zaten ilk ayım da benim aklıma bişi takıldı bu folik asiti illa kulanacaksın diye bişi mi var yani öyle insan varki 2 sene boyunca hamile kalmaya calışıyo bu demekmi 2 yıl boyunca folik asit kullanacaksın yani ben kullanmıyorumda zaten hemencecik hamile kalmak artık pek mümkün değil doktorada gitmeyi istemedim şu kpss sınavı gecsin sonra giderim verirse o zaman kullanırım folik asit olmaz mı 2 ay var şunun surasında hemen hamile kalırmıyımki bilemedim

kaldı 2 gün hiç bi şekilde hiç bi belirti yok o neyse zaten ilk ayım da benim aklıma bişi takıldı bu folik asiti illa kulanacaksın diye bişi mi var yani öyle insan varki 2 sene boyunca hamile kalmaya calışıyo bu demekmi 2 yıl boyunca folik asit kullanacaksın yani ben kullanmıyorumda zaten hemencecik hamile kalmak artık pek mümkün değil doktorada gitmeyi istemedim şu kpss sınavı gecsin sonra giderim verirse o zaman kullanırım folik asit olmaz mı 2 ay var şunun surasında hemen hamile kalırmıyımki bilemedim

Folik asitin hamile kalma ihtimalini artıran bir etkisi yok. Hamileliğe vücudu hazırlıyor sadece. Doktor bana versin ama ben kullanmıyorum. Folik asitin olduğu gıdaları zaten tukettigim için gerekli görmedim. Mesela bulgur pilav.

Folik asitin hamile kalma ihtimalini artıran bir etkisi yok. Hamileliğe vücudu hazırlıyor sadece. Doktor bana versin ama ben kullanmıyorum. Folik asitin olduğu gıdaları zaten tukettigim için gerekli görmedim. Mesela bulgur pilav.

bende seni kendime örnek aldım gitti de şu bulgur değilde pirinç olsa olmaz mı :D

ben kendim alıp kullanmaya başladım, kullanıyorum dediğim kafama estikçe:37:

Back