Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Demi ya bu kadar erkn adet belrtsi olmaz.ya ceren icimde bsey var hc bole hssetmemstm sanki hamilym oyle bi duygu var.inan bugun 12 de kalktm o kadr uyuyormki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh ne güzel ben sabah saat 7de kalkıorum okul staj off şu an çok yorgnmm

💕✨

Demi ya bu kadar erkn adet belrtsi olmaz.ya ceren icimde bsey var hc bole hssetmemstm sanki hamilym oyle bi duygu var.inan bugun 12 de kalktm o kadr uyuyormki

E bak sana bişi diim mi oluomuş öle canmm hani hamileler kendini hamile hissederlermiş cidden inşaallahh hamilesindirr

💕✨

Cerenim bi ruya gordum.hayr olsun.eczanye gdyrm kz kardesm var yanmda.oda hemsire normalde.eczaciya diyormki bana iki tane gebelk testiama en iyisnden olsn.nese paktliyo falan fiyatni sorunca 80 lira dio.sok oluyorm tabi.alamam falan diorm.snra kardsm dioki abla adete ne kadar var.daha test icin cok erkn.yapma en erkn iki gun kala yap dio

Hayır olsun inşaallah :) sürekli düşünüoruz ya beynimize bilinçaltımıza yerleşio ben de benzeri rüyalar görüorm adete yakın hepp

💕✨

Erken kanda çıkıyor tabiki ama başka bir sebeple adet geçikse, tekrar kan alınacak ama senin zaten alınmış ..Bu arada bende de şişkinlik, kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik var..adetim düzensizdir..off adet mi olucam acaba:(((

Canim benim bugun BAT a 7 gun var hadi hayirlisi bakalim

Memnun oldum ozlem hanimcimmm :) amann calismalar basladida su ara iyi calisiyimda aldigim bir kiloyu vereyim hahaaha :) incir almam lazim marketten offf useniyom cok

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

evet ben 68 lerde sürünüyorum elifim biraz daha vercem inş hamiş kalıncada dengeli beslenip geri almıycam o kiloları

Tabiki cok iyi o masalahi var annecigimn daha ne kadar basini.dondrsem bulandirsam die istikrarla yukseltio citayi :D:D sn nasilsn bakalim

:nazar: :nazar: :nazar: yerim ben onu kocaman bir maşallahta benden olsun bebişine geçer o baş dönmeleri o bulantılar hayırlısıyla kuzum

Yaa cnm ben vakit kaybı olmasn diyee direk gönderdm umarm faturası içnde değildir :) utanrım çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heheyyttt icindeysee bilemicem ay olur mu oyle seyyy teyzesiii yaaa senn dusunmen yeter bizi yeriz biz seniiiiii

E bak sana bişi diim mi oluomuş öle canmm hani hamileler kendini hamile hissederlermiş cidden inşaallahh hamilesindirr

💕✨

Gercktn mi.ya insallah.blmyrm psikolojk mi ama o kadr hssdyrmki geecktn hc bole olmamsti ve olmazsa gercktn yiklcm

Back