Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hayirli olsun. Hayran oluyorum su ovulasyon testini becerebilenlere benimki hic koyulasmiyor. Hep silik. Artik doktor takibiyle anlayabiliyoruz ancak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallah sıvı gıda almadan 2 saat beklyrm işkence gibi cnm ben aşırı su içen biriyim çünkü:) kurallara saatlere uyunca bence sorun olmuyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak etme tatlm biz daha yeni evliyiz :) gayet heycanlı ve iyiyiz kocamdan hiç sıkılmıyorum çok aşığımmmm :)

tü tü maşallah aşkınız ömür boyu olur inşşş iyi uydurdum heeeee kaç aylık taze gelinsin söle bakemmm???

Oo farklı bişe üstüne görmüştür tıbben mümkün değil tatlm normal gebelik 14.günde başlıyor yani en erken 2 hafta oluyo adete 10 gün var ve 3 haftalık mümkünü yok tatlm :)

valla şimdi konuştuk 3 haftalıkken değeri 7 çıkmış hamile olduğunu öğrenmiş

[QaUOTE=elifd88;35209287]Kiyamam ben sana yavrum benim insallah gusel gecer yumoslar bebis olur dua et dediklerimide yappp

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi[/QUOTE]
yapcam bebeğim inşallah ya hayırlısı sağlıklısını nasip etsin Rabbim

bıde ben sızler gbı bılgılı degılım dktrum bı sorunun yok dedı bn hesaplama yapamıyrum ovulasyon testlerının oldugunu burdan ogrendım ama nasıl yapılır ne zaman yapılır bılmıyrm

Tatlmm ben sana ne istiyorsan anlatırım bizde burda öğrendik 2 ay öncesine kdr ben hemen ilişkiye girince çocuk oluo sanıodmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…