- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.421
Hayirli olsun. Hayran oluyorum su ovulasyon testini becerebilenlerebenimki hic koyulasmiyor. Hep silik. Artik doktor takibiyle anlayabiliyoruz ancak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merak etme tatlm biz daha yeni evliyiz :) gayet heycanlı ve iyiyiz kocamdan hiç sıkılmıyorum çok aşığımmmm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım allah inş isteyen herkese nasip eder. ya az önce çok ilginç bişey oldu 3 haftalık hamileyken öğrenen arkadaş varmış adetine tam 10 gün varken öğrenmiş şimdi iyice heyecanlandım bu hafta sonu bendemi yaptırsam acaba kan tahlili
tü tü maşallah aşkınız ömür boyu olur inşşş iyi uydurdum heeeee kaç aylık taze gelinsin söle bakemmm???
ınsallahhh yaa bn bı tekkk umıtsızlık yasıyorum ya adet olursam dyee bılmıyrm yaaa
Oo farklı bişe üstüne görmüştür tıbben mümkün değil tatlm normal gebelik 14.günde başlıyor yani en erken 2 hafta oluyo adete 10 gün var ve 3 haftalık mümkünü yok tatlm :)
Günaydn bebeğimmm :) çok hycanlıyımmm
erken yumurtlama da olabilirvalla şimdi konuştuk 3 haftalıkken değeri 7 çıkmış hamile olduğunu öğrenmiş
yok canişş bugün koşuşturma yok kendime izin verdim ne sınavı kuzum???
valla şimdi konuştuk 3 haftalıkken değeri 7 çıkmış hamile olduğunu öğrenmiş
erken yumurtlama da olabilir
Ne sınavı cnm ehliyetmiydi ?
umutsuzluk yok canım heyecan yap tabi ama umutsuz olma sakın allah umutsuz olanlardan etmesin inş
Ales ya akademisyenlik icin 70 almam gerekiyodu ben gecen kasim sinavinda 69.975 te kaldim cok sansliyim goruyonda :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Erken yumurtlamış ozmn regl den hemen sonra yumurtlamş :)
bıde ben sızler gbı bılgılı degılım dktrum bı sorunun yok dedı bn hesaplama yapamıyrum ovulasyon testlerının oldugunu burdan ogrendım ama nasıl yapılır ne zaman yapılır bılmıyrm
Hu huuuu merhabalar herkese :) nasıl gidiyo calismalar bu aydan bissuruu hamis bekliyorumAllah hepimize nasip eder insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?