Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ya aslında kanda yumurtlamadan 1 hafta sonra belli oluyo diyolar ama yinede önümüzdeki pazar yaparım diye düşünüyorum:47: hafta sonu yapayım ki eğer olumsuz olursa doyasıya evimde ağlıyabileyim:5::5:

Yumurtlama donemi gecti ya canim. Calismalara devam edeiyor musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bugün adet günümdü ama hala olmadım.test yaptım ondada bişey çıkmadı 😔yarın doğum günüm hediye gibi gelse bana bebeğimin haberi 😞

burcu dur hele sen o heyecanını kocişine bırak giy işte güzel cicili bicili bişeylerr istesende istemesende hamişşş kalırsın olummmm hehehehe ne sapığım yaaa

Merak etme tatlm biz daha yeni evliyiz :) gayet heycanlı ve iyiyiz kocamdan hiç sıkılmıyorum çok aşığımmmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugn yumurtluyorum inşallah :) hadi hayırlısı :) akşama çalışma var

Hayirli olsun. Hayran oluyorum su ovulasyon testini becerebilenlere :-) benimki hic koyulasmiyor. Hep silik. Artik doktor takibiyle anlayabiliyoruz ancak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakalm cnm Allahın nasibi inşallah bu ay nasip eder :)

inş canım allah inş isteyen herkese nasip eder. ya az önce çok ilginç bişey oldu 3 haftalık hamileyken öğrenen arkadaş varmış adetine tam 10 gün varken öğrenmiş şimdi iyice heyecanlandım bu hafta sonu bendemi yaptırsam acaba kan tahlili:52::52:

Back