- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.461
estağfirullah canım benim bende bişey bilmiyodum ki hooşş anadan doğmada bilinmez sora sora öğrendik bizdee cahil de değilsin asla cahillik başka bişey kuzum sen yanlış hatırlamıyorsam adet döngüm (süresi) farklı demiştin kaç günde bir adet oluyorsun söle bakimm hem bak dr bişeyciğin yok demiş mutlu ol
cok tesekkur ederm cnm saolun ıyıkı varsınız szler bılgıme bılgı katyrm burada szlerle ben az once paylastım butun dngumu oradan bakbılırmısın cnm aynen ole oldu ıste
Ayy aynenn giycen suslencen sonra yaniii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bak soyle anlatıyım ıstersen benım esım aralık ayında askerden geldı ondan once 6 ay askerdeydı bz aralık ayında basladık bebıs ıcın ama esım geldı adetlerım dzensız oldu aralık ayında adet olmadım ocagın 5ınde oldum subat ayındada olmadım martın 5ınde oldum nısanda degıl mayısın 5ınde olmam gerekıyodu dktra gttgm gun adet oldum 18 nısanda ve 4 gun surdu cok az surdu su anda mayıstayız ve 5ınde mı 18ınde mı adet olacm blmıyrm bu ovu testınıde ne ıcın kullanıcagımı bılmıyrm ben ne ıse yaryr onuda bılmıyrm
Ozmn tatlm şunu öneririm 60 tane olanlardan yap 1 ay boyunca günde 2 tane yap anlarsn hangi gün yumurtladığını bence labuquick aldm bendee o iyi diolar bendede işe yarıyo gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elifff kız sen merak etmee burcu bu akşam gerdeğe girecek hiiiçççç şüphen olmasın laaaa ahahaaaa
oyle olanı nasıl bulucam gttı gdyorda 2 kaset 2o tane falan yazıyo anlamadım o yuzden almadım
Ayy çok utandm :) inşallah bebekimiz gelsn amin amin
Merhabalar sekerler nasilsinz bakaljmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ovulasyon testi adet döngünün ortasını yani hamile kalmanın en yüksek olduğu günü anlatcak sana yumurta çatlyacağı zaman lh diye bir hormon yükseliyor test bunu tespit edio, yükselincce yumoş gelio dmek anldnmı tatlm :)
ben geldimmmmm
Ovulasyon.net ben burdan aldm
elifff kız sen merak etmee burcu bu akşam gerdeğe girecek hiiiçççç şüphen olmasın laaaa ahahaaaa
ben kaçlı almam gerekıyo pekı
ben kaçlı almam gerekıyo pekı
bak sımdı o dedgın steye baktım 2o test 1o gunlukmu 4otest 2o gunluk var 6o test 3o gunluk bırde 8o test 4o gunluk var hangıdını almalıyım
kızlarrr selam nabersiniz çalışmlar nasıl gidiyo
anladım burda paylasılıyo resımler zaten cızgı az oldugunda calşmalr baslıyo degılmı koyulasıncaya kadar koyulaşncada dewm edılıyo degılmı ondan snra bebısmı demek bırde benm prolaktıınm var ama cok yuksek degıl 23 cıktı degerler
Fazla al bence düzensiz oldğn için adetten hemen sonra başlaman lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?