Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ya aslında kanda yumurtlamadan 1 hafta sonra belli oluyo diyolar ama yinede önümüzdeki pazar yaparım diye düşünüyorum hafta sonu yapayım ki eğer olumsuz olursa doyasıya evimde ağlıyabileyim

Yumurtlama donemi gecti ya canim. Calismalara devam edeiyor musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bugün adet günümdü ama hala olmadım.test yaptım ondada bişey çıkmadı 😔yarın doğum günüm hediye gibi gelse bana bebeğimin haberi 😞

burcu dur hele sen o heyecanını kocişine bırak giy işte güzel cicili bicili bişeylerr istesende istemesende hamişşş kalırsın olummmm hehehehe ne sapığım yaaa

Merak etme tatlm biz daha yeni evliyiz :) gayet heycanlı ve iyiyiz kocamdan hiç sıkılmıyorum çok aşığımmmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugn yumurtluyorum inşallah :) hadi hayırlısı :) akşama çalışma var

Hayirli olsun. Hayran oluyorum su ovulasyon testini becerebilenlere benimki hic koyulasmiyor. Hep silik. Artik doktor takibiyle anlayabiliyoruz ancak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakalm cnm Allahın nasibi inşallah bu ay nasip eder :)

inş canım allah inş isteyen herkese nasip eder. ya az önce çok ilginç bişey oldu 3 haftalık hamileyken öğrenen arkadaş varmış adetine tam 10 gün varken öğrenmiş şimdi iyice heyecanlandım bu hafta sonu bendemi yaptırsam acaba kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…