fondöteni eğer cildin çok kusurlu değilse güzel, krem gibi kolayca sürülüyor kurumuyor, akmıyor renk olarak falan da hoş duruyor ama belirgin kusurları çok iyi kapatmıyor
Bu markayı çok seviyorum ekonomik ve kullanışlı.Son aldığım color sensational serisi 416 Coral Fever isimli ruju mükemmel şeftali gibi görünüyor her tene gidecek bir ton..resmini ekleyeceğim..Tatlı vanilya kokuyor ..Bayıldım!
bugün maybellinenin bb kremini aldım fena değil hakikatende cildime bi ışıltı verdi memnun kaldım
fondöten yerine mi geçiyor ne kadara aldın canım bende istiyorum ama birçok markanın var karar veremedim
geçenlerde bi yerde indirim vardı 14 tl ye düşmüştü maybelline bb krem alacaktım ordan.. maalesef açık rengi kalmamıştı ben de başka bi yerden 20 tl ye aldımkendimi kazıklanmış gibi hissettim:)..............ünlü bi kozmetik magazasından da dior bb krem aldım yalnız dior tek tip üremiş yani renk seceneği yok sürülen cilde uyum sağliyormuş ve çok da iddialıymış.çalişan personel çok övdü ben de PARAYA KIYDIM ALDIM YAKLAŞİK 150 TL CİVARI .... magazada testerını de denemiştim orda denettikleri testeri begenmiştim ama evde yuzume sürünce tam bi şok yaşadım çünkü yüzüme çok koyu oldu çamur sürmüşüm gibi ........... galiba o meşhur magazadaki çok bilmiş(!) görevli bana yalnış tester sürdü çünkü ben ürünün o kadar koyu oldugunu bilseydım kesinlikle almazdım ama aldım bi kere yapcak bi şey yok......................................şimdi size sorum bu bi kaç ton bb kremı bi şekilde açarak kullanmamın yolu var mı yaaa yaklaşik 2-3 ton açılması lazım benim cildimdefikri olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?