arkadaşlar fondoten almak istiyorum maybelline nasıldır ?
hala almadıysanız, affinitone fondöteninden çok memnunum. likit olanı kullanıyorum ve kimse fondöten sürdüğümü fark etmiyor.
hala almadıysanız, affinitone fondöteninden çok memnunum. likit olanı kullanıyorum ve kimse fondöten sürdüğümü fark etmiyor.
teşekkür ederim watsons ta denedim ama bana uyan rengini bulamadım sanki
ben de hayatımda sadece 1 defa, o da 15 sene önce falan kullanmışlığım vardı, ona rağmen evde nemli üçgen süngerle uyguladım ve sonuç süperdi. hiç belli olmadı gerçekten püf noktası çok az az noktalar şekline kullanmak lazım galiba.
biz annemle almıştık farklı renkler, ama gittiğimiz gratis'te şansımıza çok tatlı görevlilere rastladık. her şube farklı malum, ikimize de en uygun rengi bir iki denemeyle buldular. bu arada özellikle çeneye denemek gerekiyormuş fondöteni aklınızda olsun
ha bu arada aldım ama kullanmıyorumolur da bir anda gerekir falan diye kenarda bulunsun, sivilce falan basar bir yere gitmem gerekir acilen
siz şanslıymışsınız
bana görevli bir tane denedi açık kaldı
başka bir tane daha denedi o da yüzüme çamur sürmüş gbi oldu:44:
ortasını bulamadık
slm,,,body shop kendisi deney yapmıyor ama deney yapan loreal grubuna ait,,,body shopa dönseniz bile yine deney yapan bir grubu paranızla fonlamış olacaksınız,,,,,cruelty-free ürün kullanmanızın bir anlamı kalmayacak,,,,konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için markanı kendin seç topiğini ve kozmetiklerdeki hayvan deneyi gerçeği topiğini ziyaret ediniz lütfen,,,,,MAscaralari benim de favorimdi ama body shop hayanlar uzerinde test etmior
Hic arastirmamistim, body shop a donerim artik
kızlar ben maybelline rimel almak istiyorum şu tombul fiyatı uygun olanlardan uzatan ve dolgunlaştıran kalıcı bir şey istiyorum hangisini önerirsiniz
kızlar ben maybelline rimel almak istiyorum şu tombul fiyatı uygun olanlardan uzatan ve dolgunlaştıran kalıcı bir şey istiyorum hangisini önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?