MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

Rımelleri ve color tatoo ları çok çok güzel.
hatta o kadar güzel ki color tatoo bronze rengi Mac in Power Point inden açık şekilde daha güzel.
Fiyat durumu ise ortada arada 40-50 tl gibi bir fark var.

Bu markanin coxda urununu kullanmadim bir keresinde rimelini aldim amma ne yalan soyleyim pekde memnun kalmadim yaaa (

Rimellerinee ve markasına bayılıyorum şimdide göz temizleyicisini almayı planlıyorum bakalım.

Bence de rimelleri ve color tatoo farları çok başarılı.

Ayrıca fiyatları aynı kalitedeki bir çok ürüne kıyasla gayet uygun.

Color Tatoo farları hem liner olarak hem tek başına far olarak hem de far bazı olarak kullanabilirsiniz

maybelline,,,lorealin,:26:.....mevzuat değişmesine rağmen ab de,,loreal hayvan katliamına devam edecek,,,2004 den beri ar- ge politikasını değiştirmedi,,,o nedenle maybelline new yorka hayır....merak edenler youtubeda ve googlda animal testing for cosmetics konusunu ve loreali araştırsınlar,,,özellikle evinde hayvan bakanlar ve hayvanları sevenler için konuşuyorum,,,

loreale ait marka, hayvan deneyi yapıyorlar. duyarlı arkadaşları " markanı kendin seç " topiğine bekliyoruz.

işkenceye finansal destek sağlamayın...

ben 2li farını kullanmştm daha doğrsu kullanamamıştm doğr dürüst çk hafifti uçp gidiyordu. aklmda kötü kaldı
ama dışı mavi siyah rimeline hastaym 15 lira hem uygn hem memnun edici. rujları da uygun ve güzel.

fondöten ve rimellerini kulanndım gecekten cokk kullanışlı ve güzel.. ama şimdi bb kremini de kullanıyorum yaaa acayip memnunum.. deneyen var mı aranızda ??

son çıkan fırçalı tattoo eyelineri muhteşem, ve inanılmaz kalıcı, kahverengisini göze sürdükten sonra fırçada kalanını kaşa sürünce kaş kaleminden daha güzel ve kalıcı oluyor...

Maybelline Volum Express Colossal Cat Eyes Mascara yı tavsiye ederim. Kirpiklere inanılmaz dolgunluk veriyor. İnce kirpikliler için ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…