Ben de affinitone fondotenini cok begeniyorum cok dogal bir goruntu veriyor su ana kadar kullandigim en iyi fondoten alerji de yapmadi cildimde tabi ben ogrenci oldugum icin pahali fondotenlerden kullanmadim hic o yuzden onlarla kiyaslayamam ama o fiyat civarindaki en iyi fondoten
bugün makyaj yaparken daha önce bi makyaj videosunda gördüğüm seyi denedim kızlar.. anlatayım.. aldıgım bb krem baya bi çamur sürmüşüm gibi durdu demiştim ya.bugun söyle bi şey yaptım dior fondotenımın rengi bana açık oldugu için,aldıgım bb kremle fondötenımı parmağimın ucunda kariştirdim güzelce sonra yuzume sürdüm veeeee BİNGOOO MUHTEŞEM OLDU:)...üzerinden de ince bi pudrayla geçtim sonuç süper eger sizin de koyu gelen fondoten veya bb kremlerınızı böyle açabilirsiniz...:) çöpe gidecek diye çok üzülmüştüm ama her seyın çaresi var kızlar:))..
senin adına çok sevindim canım sonuçta kullanamaman çok kötü olacaktı bi yol bulduğuna sevindim güle güle kullan
kalıp gibi durmayan doğal bir fondoten arıyorumAffinitone fondoteniniden çok memnunum ben. Kaç tane bitirdim bilmiyorum. Fiyat olarakta çok uygun. Tavsiye ederim.
Ağır bir fondoten değil zaten, günlük kullanıyorum ben.
kalıp gibi durmayan doğal bir fondoten arıyorum
sizce bu uygun olur mu ?
hakkaten yaaa:).. boş bulundum aldım valla ama bana tester olarak sürdükleri renk açık bi renkti... bana yalnış tester sürdü demek oluyor o magazaki görevli yaa çok sinirliyim...ben dior un rujunu,rimelini,fondotenini de kullanıyorum ve inanılmaz memnunum,özellikle fondoteni müthiş... böyle harika ürünler olunca insan o paraya kıyıyor canım ......ama ne bileyım yalnış tester sürüp bana kakalayacaklarını o magaza normalde açılmamış ürün bile değiştirirken sorun çıkarıyor açılmış ürün zaten değiştirmezler gidip kavga çıkarmak istıyorum o magazada gerçekten çok sinirliyim ((..ama elime bi şey geçmez yalnış tester sürdüğünü kabul etmeyecek çünkü ordaki görevli kişi
Kızlar Maybelline BB krem kullanan var mı ? Ben uzun zamandır Garnier kullanıyorum ama açık rengi bile benim cildime koyu geliyor. Maybelline'in en açık rengi nasıl ?
canım ben yazmıştım memnunum şuanda bende beyaz tenliyim ve en açık tonu güzel yani yüzümde sırıtmıyor ama tabikide çok bişey beklememek gerek gün içinde cildim yağlı gibi görünüyor onu sevmiyorum sadece onun dışında çok kötü değil idare eder işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?