MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

azbuz

Amalar var !
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
643
7
46
Ankara
Bu markayı çok seviyorum ekonomik ve kullanışlı.Son aldığım color sensational serisi 416 Coral Fever isimli ruju mükemmel şeftali gibi görünüyor her tene gidecek bir ton..resmini ekleyeceğim..Tatlı vanilya kokuyor ..Bayıldım!

Fondötenini ve maskarasını kullandığım güzel ve kaliteli bir ürün.

ruj çok güzelmiş yaa en sevdiğim renk :)

ben de maybelline nin köpük kapatıcısını kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en iyi kapatıcı bence.
bi ara pudrasını almıştım onu çok sevemedim ama...

Bu tatlı yavrıyı 20 tl ye aldım.Ancak ekledim kusura bakmayın çok tatlı bi mercan tonu sürüldüğünde daha yumuşak görünüyor aldanmayın..Herkese gider

Maybelline'in rujlarını ve rimellerini kullanıyorum ve memnunum fiyatları uygun ve kaliteli.
Neredeyse her markanın rimelini kullandım içlerinden en memnun olduğum maybelline falsies oldu onu kullanmaya başladığımdan beri rimel değiştirmiyorum :)
color sensational kırmızı serisini merak ediyorum ben de.
Narçiçeğine yakın bi kırmızı bulabilirsem alacağım.

Son düzenleme:
Güzel güzel kızlar bende bunun ürünlerini kullanıyorum düşüncelerim olumlu..

Son düzenleme:
maybelline nin hep pembe tonlarını kullanıyorum.Artık değişik rujlar kullanmak istiyorum.Dudaklarımın rengi çok açık.Önerebileceğiniz rujlar neler

maybellineın hemen hemen herseyını kullandım ve memnun kalmadıgım bişe olmadı arkdsların dedııı gıbı fıyatına göre oldukça kaliteli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…