• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

akşam koy kuzum.akşam burda olursun dmi
birazdan çıkacağım çünkü ben havuz saatim geliyor. o aldığn allığın resminide koy. yada numarasını koy ben netten bakarım. doğru karar veririz.inidirmden bir tane allık bluruz sana. o koyduğm kızın tenıde beyaz ama nasıl yakışmış.sen rengi doğru seçememişsin bence

bulamıyorumki nerde kızıp fırlatmışta olabilirm :27:
netten bulurum ben o rengi.
tamam canım akşam gelince dürtüver beni:9:
havuzmu hiç kıskanmadım:ssz:
temam beni unutma :58::58::58:

bulamıyorumki nerde kızıp fırlatmışta olabilirm :27:
netten bulurum ben o rengi.
tamam canım akşam gelince dürtüver beni:9:
havuzmu hiç kıskanmadım:ssz:
temam beni unutma :58::58::58:

hadi görüşürk akşamm:16:
o allığın numarasını bulmadan gelme :27:

Maybelline lipglossları ve rimellerini seviyorum:)
Özellikle bi fondöteni vardı bir ara köpük fondötendi sanırım artık Türkiye'de satılmıyor.
Onuda çok beğenmiştim..

jel eye linerına bayıldım çok güzel kahverengisini kullanıyorum çok memnunum

Rimelini kullanıyorum ve son derece memnunum..

Maybelline rimelleri alerjim olduğu için bana pek iyi gelmiyor.Hediye gelen krem farı ve bb kremi muhteşem, bayıldım.Rujlarını yıllardır severek kullanıyorum.Watsons ve gratis indirimlerinden faydalanıp, bittikçe alıyorum.Eyelinerları da alerjim olduğu için bana iyi gelmedi.Ama çevremdekiler ablam, arkadaşlarım çok memnun severek kullanıyorlar.

bence maybelıne harıkaa dun eye studyo jel eyelıner ve colossal kajal goz kalemını aldım muthıs memun aldım herkese tavsıye ederım hem kalıcı hem kolay uygulanıor

1099.jpg

1104.jpg

Bu tatlı yavrıyı 20 tl ye aldım.Ancak ekledim kusura bakmayın çok tatlı bi mercan tonu sürüldüğünde daha yumuşak görünüyor aldanmayın..Herkese gider :KK69:
resım gozukmuo sanırım

ben İngiltere'de hep bu markadan alışveriş yaptım. çok güzel ama ürünleri sağlıklı mı bilmiyorum?

Rujlarini severek kullaniyorum herkese tavsiye ederim

rocket maskara, jel eyeliner ve color tattoo krem far(taupe rengi) bittikçe aldıklarımdan

Hayvan testleri dışında sevdiğim bi marka

Bu markayı çok seviyorum ekonomik ve kullanışlı.Son aldığım color sensational serisi 416 Coral Fever isimli ruju mükemmel şeftali gibi görünüyor her tene gidecek bir ton..resmini ekleyeceğim..Tatlı vanilya kokuyor ..Bayıldım!

1240.jpg
Ben de her Şeyini beğemiyorum

Bende çok seviyorum hem kaliteli hem de güzel renkleri:KK52:

Back