• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

affinitone fondoteni ve şeftali rengi allığını 2.ye alışım hatta bunlarda bitmek üzere 3.ye de alacağım
tekli farı kalıcı değil
moisture ruj kırmızı kaplı rengi flamingo yazıyodu üstünde eh idare eder rimmel kate ruj kadar kalıcı değil
sarı tontiş colossal maskarasından 2 tane bitirdim değişiklik olsun diye one by one aldım pişman oldum volume express bile daha iyiydi

peki fondöteniyle.kapatıcısı nasıl kullandınmı

bende rimellerine bayılıyorum.ayrıca affinitone 24h fondoten de aldım.( ivory 10 numara) rengide tam üstüme oturdu.ilk kez fondoten kullanıyorum.hep ağırlık oluşturuyor dedikleri için almıyordum.ama öle ağırlık yapan bi yapısı yok.tavsiye ederim.pastelin farlarını aldım.ehhh işte.far olarak da maybelline almayı düşünüyorum.loreal ın ürünleri zaten.loreala o kadar para verecegime maybelline alırım daha iyi

peki fondöteniyle.kapatıcısı nasıl kullandınmı

kapaticisini kullanmadim,
ama bu:
Dream-Satin-Liquid_groot.jpg

fondoteni cok iyi, dokusu cok güzel, kapatici özelligide öyle...
günlük kullanim icin ideal.
en vazgecilmez fondotenim...

bende fondoten ve farını kullanıyorum ikisinden de cok memnunum farıyla yeni tanıstım ama cok cok begendim eyes studiomono(621 sparkling gold) $Fotoðraf0605.jpg $Fotoðraf0605.jpg

bende köpük fondötenlerinden çok memnunum..ciltle çok güzel uyum sağlıyo ve kusursuz kapatıclığı var.ayrıca sivilcelenme ve gözneklerimde de açılma olmadı.çok hafif bir yapısı var.ben nude rengini kullanıyorum çok doğal bir renkte.gün boyunca da kalıcı bir ürün.tavsiye ederim..

bugün gittim kapatıcısıyla fondötenini aldım.kapatıcısı orta derecede iyi.benim gözaltı morluklarımı orta derecede kapattı.fondötenide mükemmel degil ama iyi.yüzümde sorun olmadıgından rengini dengelese yeter.fondötenin dokusu cok güzel.ilkbasta su gibi akışkan geldi ama sürmesi cok kolay ve nemlendirici sürmüş gibi yumsak oldu yüzüm.bisüre kullanınca fikrim daha netleşir.bence kullanmıs olanların yaptıgı yorumlarda önemli ama eniyisi kullanıp karar vermek.sonucta baskasına göre mukemmel olan bana göre olmuyabiliyor.oacıdan her yoruma inanıp hemen almayın ben o hatayı bikaç üründe yaptım suanda onlar çöp:)

o kadar çok ürünüm maybelline ki bence uygun ve güzel ürünleri ben allık, rimel , aydınlatıcı ve fondotenini kullanıyorum bu markanın.gayette memnunum.

çok güzel bir marka fondötenini kullanıyorum hergün sürmeme rağmen cildimde hiç bir sorun yapmadı alerji vs de yapmıyor....

Ben aldim goz alti kapaticisini, fakat fondoten surmeden once sivilce ve yuzumdeki leke olusan yerlere surup iyice yediriyorum, ardindan fondoteni suruyorum. Mukemmel puruzsuzluk sagliyor. Tavsiye ederim bayanlar:)

İçim rahat olarak kullandığım marka, fondötenleri cildime hiç dokunmuyor ve çok doğal gözüküyor. favorim; affinitone 24hours foundation..
ayrıca rimellerinden çok memnunum, o klasik renkli rimellerinden mor ve sarıyı kullanıyorum. Fiyatları da gayet normal.

açıkçası en favor markamdır. fiyat olarak uygun ve çok daha pahalılarla -hele göz makyajında- kesinlikle yarışabilir nitelikte ürünler yapıyor. ben çok memnunum.

En sevdigim markalardan fiyatida uygun heleki Rimelleri bir Harika..

bb creamini deneyen var mı kızlar:26: bu arada yeni çıkan falsies rimelini aldım süper uzatıyo ama pek hacim vermiyo açıkçası hangi rimel hacim veriyo maybelline rimellerinden?

bb creamini deneyen var mı kızlar:26: bu arada yeni çıkan falsies rimelini aldım süper uzatıyo ama pek hacim vermiyo açıkçası hangi rimel hacim veriyo maybelline rimellerinden?

bb kremini denedşm ben beğenmedım cok kuruttu yuzumu ole aman aman bı degısıklık olmadı rımelde sarı olan colossalı almayı dusunuyorum en cok dolgunluk veren o imiş...

Ben aldim goz alti kapaticisini, fakat fondoten surmeden once sivilce ve yuzumdeki leke olusan yerlere surup iyice yediriyorum, ardindan fondoteni suruyorum. Mukemmel puruzsuzluk sagliyor. Tavsiye ederim bayanlar:)
göz altı kapatıcısı dediğin hangisi canım ben de lekelerim için kullanmak istiyorum

Back