Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

Allah iyiliğini versin mayacım nasıl güldüm inan:))valla bende öyle derim herhalde:)))

:)) sadede gelelim demedim de cemil bey bana protezlerin yerleşebileceği yerleri anlatmaya başladığında biri bana alfabeyi öğretiyo sandım
:))
evet evett dıye onay verıp bıldıgımı belırterek oyle bır soru sordum kı alfabenın a sını ogretmeye calısırken ben zden giriş yaptım:))

mayacım canım erkek arkadaşının protezler hakkındaki son fikri nasıl merak ettim sorması ayıp mı nasıl soracağımı bilemedim ama yanlış anlamzsın sen beni :44:kısksnçlık durumları falan

mayacım canım erkek arkadaşının protezler hakkındaki son fikri nasıl merak ettim sorması ayıp mı nasıl soracağımı bilemedim ama yanlış anlamzsın sen beni :44:kısksnçlık durumları falan

heheheeh :))) aresya sorun cok seker çok güldüm :)
biz ayrı şehirlerde olduğumuz için sık sık görüşemiyoruz.o olaydan sonra 2 kere görüştük.
ilk görüştüğümüzde ciddi ciddi konuşuyorduk arabada o sinirli,yuzu bana doğru dönük bile değil sonra arabadan çıkınca ilk kez ayakta gördü beni çaktırmadan,yiğitliğe ... sürdürmeden yan gözle oraya doğrı bakarken yakaladım onu.ve yakaladımmm dedımm :) sonra ertesı gun daha dıkkatlı bakışları oldu :) yüzünü fln buruşturdu.afalladı fln... :) sonra öyle giyinmek yok,böyle giyinmek yoklara geçtik...bakalıma rtık bi sonraki görüşmemizde daha iyi tespitler yapmayı hedefliyorum aresyacım :))

hehehe bende gözümde canlandırdım sizi oyy ne şeker ne komikdiniz allah bilir
aresyacım açıkçası bende merak ediyorum o sormak istediğin ama tam soramadığın şeyi :78:
neyse tecrübeli arkadaşlar bi zahmet bu konuda da bizi aydınlatın burdan olmasada özele buyrun :86:

hehehee karamel özeline geliyyorumm :))))

canım sonuçta özel yaniinsan sormaya çekiniyo..ama mayacım ne güzel yazmış bende okurken canlandırdım gözümde..:81:zafer senin mayacımşimdi senden mutlusu yoktur daha bi içine sinmiştir

:82:buarada benim eşim de çok beğeniyorgördüğü kadarıyla

ya biz hemen söylüyoruz beğendiğimizi :)) erkek milleti daha bi çekiniyo bunu söylemeye demekki.ama bende gözümde canlandırdım çocuk yakalanınca kesin kızarmıştır hehehhehe

aresya sen çok güzel bir şekilde sormuşsun merak etme :))) gayet kapalı ama aslında cok açık :) daha zaferi kazanamadım aresyacım :) ilerleyen günlerde kazancağımı umuyorum inşallah :)
şimdilerde sürekli olarak yüzüme vuruyor :) mesela ona birşey soruyorum sen bu soruları sorma hakkını benden gizli iş yaptıktan sonra kaybettin fln fılan gibi cevaplarla alıyorum ağzımın payını :)

canım benim msjlarını okurken eşimle ilk yıllarımızı hatırlıyorum..tepkiler falanbenimki de öyleydi kaprisli,sürekli ilgi bekleyen,bazen şımarık bi çocuk gibi, bazen çok ciddi otoriter bi adam gibi oluyodu yıllar gectikçe tanıdıkça alıştıkça içinin ne kadar yumuşak ,merhametli ,düşünceli olduğunu anladım...sevgi saygı varsa üstesinden gelinmeyecek bi sorun yok zaten...erkek olarak bi duruşları var hemen olmasa da enin de sonunda zafer senin merak etme canım benimm..benimki ilk tanıdığım yıllarda asla olmaz diyeceğini düşündüğüm seyleri artık yeri geliyo kendi cesaretlendirio beni..sevginiz hiç bitmesin ağzınızın tadı bozulmasın

hehehee karamel özeline geliyyorumm :))))

yeni okudum cnm sağol baya aydınlatıcı olmuş bende cevapladım

beğenme konusunda bizimde bir sıkıntımız yok şükür eşim bir hafta sonra görmüştü banyo yapmak için yardım etmişti görmeden önce canın çok acıyomu-ağır değil mi-nasıl allışıcaksın bunlara gibi acayip sorular soruyodu şimdi artık sormuyo :78:

ya biz hemen söylüyoruz beğendiğimizi :)) erkek milleti daha bi çekiniyo bunu söylemeye demekki.ama bende gözümde canlandırdım çocuk yakalanınca kesin kızarmıştır hehehhehe

bence o okadar laf etmeseydim keşke sonrasında ya iyiki yaptırmışsın demek zorunda kalırsam ne yapıcam diye düşünme derdinde şu an

allah hepimizin sevdikleriyle bir ömür boyu sevgi saygı dolu yaşamamızı nasip etsin inşallahhh AMİNNN

ayy tepkiler sizinde mi böyleydi cidden :) aynen dediğin gibi içine girince bende o tepkilerin üstünde durmamayı öğrendim.3.5 sene oldu,aman aman uzun bır zaman degıl belkı ama 1 sene oncesınde izmire dönene kadar çok çok dolu dolu geçti günlerimiz.artık oyle dedı boyle dedılere çok takılmıyorum ben.ama kapris kısmına gelince benden çok daha kaprisli.alınır,yanlış anlar fln filann :) yaklaşık kaç senenin sonunda iyi kıvama geliyorlar bunlar aresyacım? :) sen kaç sene sonra kazandın zaferini :)

canım ben yedi yıllık evliyim biz tanışmamızın ilk ayında sözlendik,5.ayında evlendikyani yıldırım aşkı..ama o kaprisler zamanında beni de çok üzüyodu alınganlıklar gereksiz kıskançlıklar falan..ben huzursuzluk çıkmasın die hep alttan alıyodum baktım ki herseferinde daha küçük bişlere alınmaya başladı..bende bana yaptığını aynısını ona yaptım ve haksız kıskançlıklarına kaprislerinde hiç yüz vermedim baktıki benden yakınlaşma yok..bir,iki,üç ...değişmeye başladı..biras zeki olmak zorundayız sanırım bu konularda..herkes dörtdörtlük değil biz de öyleyiz ama düşününce pozitif seyler negatif seylerden ağır geliosa mücadele etmeye değer die düşünüyosun...hele ki seviyosan ve sevildiğini biliyosan...mayacım sana tavsiyem üstüne düşme. ve herseyi kafana takma..hatta biaras umursamaz ol..sevdiğini fazla hissetirmemeye calış ..kapris yaptığında osenin aramanı diil sen onun aramasını bekle..mesala benimki kapris yapar hiç konuşmam ben o da konuşmaz baktıki benden ses yok ..güler sarılır öper barisiriz..bunları dene emin ol faydasını göreceksin..ve umarım en kısa zamanda görürsün..:81:

aresyacım çok güzel anlatmışsın..evett söylediğin herşe doğru.aynı süreçlerden geçmişiz,geçiyoruz..pozirif şeyler negatif şeylerden daha ağır basıyor diye alttan alıp duruyorum zaten :)) hep o hesabı yapıyoruz zaten :)
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.inşallah yürürlüğe geçirebilirim:)

mayacım oturdum baştan sona okudum sanki kendi ilerleyen günlerimi göreekmişim heyecanıyla hiç ağrın sızın olmamış gerçekten de benim gibi aynııı.. okurken senin yumuşadı dediğin yerlerde bir de durdum şöyle bi mıncıkladım kendimi acaba yumuşamış mı benimkiler de diye hergün bakıp duruyorum ama yumuşaklıklarını kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti evet o taş gibi halleri gitmiş kımıldıyorlar en azından ittirince ortaya doğru erkek arkadaşına da kızdım homurdandım durdum okurken ama roman okur gibi bakalım dur daha barışmışlardır sonlara doğru diye kendimi sakinleştirdim "iyi ki yaptırmışsın hayatım harikalar" dediğinde zafer senindir tatlım ondan sonra "benden habersiz iş.." cümleleri de kurulmaz hale gelirler nasılsa.. :92:

pembe frezya baştan sona nasıl okudunn :))) evettt bende ağrın sızının olmamasını kendıme benzetmıstım senin yazını okurken zaten :) yumuşaklıklarını bende kontrol etmiyordum ama onlar kendilerini fark ettriyolar zamanla :)
iyiki yaptırmışsın hayatım harikalar cümlesini duymam çok mümkün olmayacak gibime geliyor.ben anca öyle düşündüğünü anlayabilirim belki ama agzından öyle birşey duyacağımı hiç sanmıyorum :)
buarada bende senın seyfanda erkek arkadasının sabah gelme sahnesindene etkilenmiştim :)))
onun bir şikayeti yok sanırım :)

şikayetten ziyade mutluluktan 4 köşe o ben de ameliyattan bikaç gün önce söylemek zorunda kaldım ozamana kadar bilmiyordu, bikaç aydır araştrdığım için ben de baya bi saklamış oldum. doktora gidiyorum görüşmeye ogün birsürü yalan söylemek zorunda kalıyorum vs.. ben de huzursuzdum yani saklarken.. öğrendiğinde çok üzüldü bunu benden neden sakladın aylardır, ne tepki vereceğimi sandın nasıl kendi başına yaşadın sıkıntısını bensiz diye.. ve senin mutluluğun önemli benim için, nasıl mutlu olacaksan öyle olsun dedi.. zaten 2 gün sonra da ameliyat olacaktım öyle demese bile yine de bu süreçlerde yanımda olması mutluluk verici şimdiki gündemimiz "wauww ne kadar cesursun ya hala inanamıyorum bayaa bayaaa ameliyat oldun" işin bi de o kısmı var tabi! cesuruz ve güzeliz dimi tatlım benim seninki de anlar zamanla..

bu arada sporcu sütyenini çıkarttın mı sen ne aman çıkıyor ki acaba daral geldi bana bundan bi tamam yeter desin doktorum valla çamaşır mamaşır giymicem ya :92:

Son düzenleme:

canım sporculardan hemen kurtulmak pek mümkün diil.farklı modellerden renklerden alcaz artık belli bi süre..bunları giyemediğimiz günleri hatırlayınca bana bu bile güzel gelio açıkcası bi şikayetim yok ama göğüs uçlarım çok belli oluyomuş gibi gelio banagöğüs pedimi kullanmalıyım acaba bi fikri olan var mı?:26:

bu yazıyı 1 değil 1000 kere beğenmek istiyorum erkek arkadşının tepkisinden dolayı :) şuan benım ıcın o tepkının nasıl guzel oldugunu anlatamam sana.peki madem bu çocuk böyle sen neden önceden söylemedin de 2 gün önce söyledin? vallaha hiç yalanlara gerek yokmuş görüşmelere bile gelirmiş o seninle :) vallaha supermıs pembe frezyacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…