Allah Allah neden gönderilmiyor ki acaba? Mesaj kutumu boşaltayım tekrar deneyin bakalım gelecek mi? Belki dolmuştur. Ben de kızdım sana ilk okuduğumda çünkü abarttıkça abartmışsın biraz da kendi düşüncelerin seni buna itiyor ama empati de kuruyorum bir yandan bunun bu kadar hayati önemi olduğunun beynine empoze edildiği bir yerde yetiştiysen normaldir bu kadar takman. Bir de kendini kabul edilecek durumda görmüşsün bu adam da sana gelince ne güzel beni kabul etti mantığıyla evlenmişsin. Bence diktirmeseydin de kanardı o sonuçta tam bir ilişki olmamış ki bunu en iyi bilecek olan da sensin değil mi 3.de kanadı demedin mi? Ayrıca dua edicem oğlun ve senin için.
Ya bak bunu eşimi övmek için demiyorum ama ben sordum bakalım ne düşünüyor diye hiç şüphelendin mi dedim hayır neden şüpheleneyim ki sana aşık olurken bakire mi değil mi diye düşünmedim dedi ama benim eşim melek değil, bana soyadını verdi de demiyorum yüceltmiyorum da aksine hataları olan bir insan. Sen ben gibi insan senin eşin gibi de bir insan lütfen şu adamı artık büyütme gözünde ve konuyu beyninde saptırarak çözmeye çalışma halandan, görümcenden bisürü şeyden bahsetmişsin. Senin problemin bu değil. Sen bir çocuğa anlık hevesle evet dedin olmadı şüphelenip doktora gittin ve eşine yalan söyledin bunun vicdan azabı var şu an üstünde. Bu kadar keskin yani durum. Ama bu olay seni böyle ömür boyu mahvedecekse derim ki boşan. O zaman belki de görürsün seni bakire olmasan da sevebilecek adamları görebilirsin. Eşin de sana aşık mı bilemiyorum açıkçası çünkü tutturmuş bir bekaret ve sana bu kadar hoyrat davranmasına rağmen nasıl melek gibi diyebiliyorsun kendine hiç mi acımıyorsun bak eli ekmek tutan bir kadınsın çok rahat da siler kendi başına yaşarsın aslında ve bir de şu açıdan bak eşin çok mu masum? Belki onun da senden gizlediği şeyler var o bu kadar debeleniyor mu? Sen dürüstlük de dürüstlük zar da zar diye tutturuyorsun da eşin her şeyi sana açmış mı bakalım. Eğer ki bi açığını yakalarsan kendimi boş yere üzmüşüm dersin. Hak etmeyen insanlara dürüst olduğumda boşuna harap olmuşum diyorum hep mesela ben. Bu vicdan azabından kurtulamazsan eşine aç konuyu derim
Mesaj gönder kısmı profilinde hiç çıkmıyor dolu olsa dolu diye yazdıktan sonra gönderilmiyor yanlış bilmiyorsam.evet abarttim belki ama şöyle düşünün etrafınızda en buyuk insanlık suçu nerdeyse bu..düğünler öncesi konusulan evlenicek kızlara direk o konuda araştırma yapılan bir ortam psikolojim beni buna yönlendirdi.eşimle Nisanliyken birgün sinemadayiz yabancı bir film kiz üç dört çocukla beraber oluyordu bana aynen şunu dedi ya neolursa olsun aşkımdan olsemde kız dünya guzeli dünya iyiside olsa ben benden önce el degmis birini istemem o an çok kötü oldum doktor muayenesine beni yönlendiren sebepler arasında...ama haklisinki yıllar önce yapılan beş dakikalık bir hata yarım yamalak saçma sapan birşey geri kalan koca ömrüne mal olmamalı.diktirmesemde kanarDı ama belki yine ucuncude ki esim ozman beni doktora götürdugunde bana dedigi ikitane yırtık var kelimesini onada söyleyebilirdi yada doktora beni götürmeden ben söyleyebilirdim ki ben yalan söyleyemem hemen belli ederim sormasin diye zTen bu ise çok giriştim..bana soyadını verdi falan yazmıştım ki ozamanlar çok kotuydum öbür pisliği düşünüp bi askere gidip evlenmeyi beceremedi beni aldattı .diğer tarafta esim dortyillik sevgili dönemimiz oldu hep durusttu birkere aldatmadi beni yani düzgün bir insan olduğu için bunları söyledim bide.hataları yokmu var tabiki ilk evlendigimiz zaman çok daha fazlaydı şimdi kiyamiyor zTen hamileyim diye eskiden yemeği beğenmese olay çıkarırdı şimdi begenmeynce kırıcı olmadan söylüyor.ama o farkında deildi kabaliginin babasından öyle görmüş annesi karşılık vermemiş oyuzden .dua edicem yazmissin allahrazaolsun ya mantıklı düşününce okadar farkliyimki ınan bana bebek kıyafetleriyle eşyalarıyla doğum süreciyle ilgili şeylerle ilgileniyorum bu konu aklımda olmuyor ama bazen öyle bir olay oluyorki herşey aklımdan çıkıyor tek kilit nokta o oluyor . Haladan görümceden bahsetme sebebim bunlar ev hanimi olan insanlar burda bütün evhanimlarini kastetmiyorum tabi ama bu kişiler tek yaptıkları dedikodu ve aynı insanlar etrafında kendi akrabalari hakkında aynı konular...yeğenlerinin evlenmeden hamile kalması köydeki bir kadının ilk gece kanaması olmaması vs ...işten izne çıktığından beri kafayı yemek üzereyim eskiden Bukadar kötü değildim.şimdi tv de bişey izliyorlar aa x de boyleydi gibi kendimi öyle kötü hissediyorum ki diyorum bu insanlar bilse beni taşa tutar ki bunlar sevgili olayına bile çok karşılar oğullarının olabilir ama kızlarinin olmasına çok ters bakıyorlar..esim çok unutkan biri o geçmişini çoktan unutmuş biri ki takmaz bile kafasına rahat yani ben takıntiliyim o zar mevzusunu kapattı kan gördü bitti ki artık o kandanda vazgecmsti yeterki olsunda kan dan vazgecmsti çünkü biz ilişkiye giremiyorduk bendende suphelenmiyordu aslında dediğim gibi ben çok kendi halinde bir insandim ve dortyil boyuncada aramızda bişey geçmedi onla biseymide görmedi oyuzden..boşanmayı çok dusundum aslında hamile kalmadan dedimki biticek herşey kavga ettiğimzde falan dedim bosanalim asla dedi bide bir aliskanlik buyuk bir sevgi var çok zor yani yapamam ki suan elle tutulur biseyde yok boşanmak için söylemem çok aptalca ki masum bir bebekten bile nefret eder kocam bana kızdığı için ...kincidir yani bebegin günahı ne bana vermez elimden alır belki ama onuda içten gelerek sevmez yani bana kızginligindan...buna hakkım yok masum bir bebek ve herşeyin en güzelini yasamasini istiyorum onun ..yapamam söyleyemem yani Ee ozaman böyle yasa diyeceksin unutmak istiyorum çok ama dediğim gibi ise döndüğümde psikolojik tedavi aldığımda olacak bu.smdi gidiyor mesela birşey oluyor tetikliyor