Ben bu konuyu bayadır takip ediyorum, her şeyi okumaya da çalıştım.
Ama bir türlü elim cevaba gitmedi, gidemedi.. Sadece konu sahibinin Allah yardımcısı olsun, onu ve eşini düzgün bir çocuk yetiştirecek bilince sahip olmasını sağlasın diyorum..
Söylemek istediğim, aklımda o kadar şeyden tek yazmış olduğunuz ' en son olmayınca BOĞAZIMI SIKTI' böyle bir şeydi yani olsun, kızlığınız bozulsun diye boğazının sıkılması kaldı..
Bu konu benim için ilk gecede boğazı sıkılarak ilişkiye girmeye çalışılan arkadaşın konusu olarak kaldı..
Çok çok üzüldüm, hayal ettim... Gerçekten ifade edememekten çekindiğim içinde hiç cevap yazmadım..
Nacizane tavsiyem , yanlış anlamayın , mümkünse bir doktora görünün.. O size daha iyi yardımcı olacaktır.. Rica ediyorum :18:
Sanki esim ben isteyerek yapmıyorum gibi sandı ama ben titriyordum birturlu birleşme olmuyordu canim çok yaniyor,,elimle itiyordum bna ya lezbiyenmisin yoksa kız mi değilsin neden düzgün durmuyorsun birşeydede sorun çıkarma herşeyin bir sorun diyordu ama yemin ederim elimde değildi düzgün duramiyordum kendimi yatağın bir ucundan diğerine istemsiz atıyordum tabi sonra o lafları beni gaza getirmek için söylediğini söyledi.bende kan Gelmiyecek korkusundan çok artık bu gece bitsin vardi bana sürat asti dger odaya gtti yatti bozuym bırak devamini getrmicem söz diyordu ama duramiyordum çok zordu cok ...eşimle doktora gidince vajinismus teşhisi konunca aslında anladı beni ve sonra zMana bıraktı ben cabamla yendim bunu ...boğazımi SIKIp ellerimi tutmasi ilişki içindi ama olmuyordu tabi o da tecrübesiz belki düzgün yaklasSA OLACAKTİ AMa bide benim geçmişte yaşadığım o kötü şey ozManda tam olmamıştı ama kasiklarim sanki bedendimden ayrilcak sanmıştim.evet canim eminim tedavi olmam şart yoksa asla atlatamayacagim ama doktorla atlatabilirmiyim onuda bilmiyorum sadece umut ediyorum.25yasinda bir insanın yaşama sevincini kaybetmesi nekdr kötü....ne kınami ne düğünumu ne ewimi istedgm gbi yapabildim bu konu yüzünden .tek umudum bebegim hazrlklr güzel gdior ama pat aklma bu konu gelio onun bile mutlulugunu yasayamicam sanirim