Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

gecen hafta gittiğinde 2 haftamdı bu hafta 3 ama biz tam 4 haftalık olduğunda gidicez başka şehirde olduğu için zor oluyor bakalım belki o zaman verir ama hap ne içinmiş merak ettim canımm

ben hap kullanmadım bilmiyorum tatlım okuyunca beende merak ettim..:26:

Meraba öncelikle ben 18 yaşındayım bende ameliyatla küçültürmek istiyorum cünkü bıktım artık o ağrılarımdan sırt bel omuz derken 18 yaşımda bıktım sütyen bulamamda başka bi yönü.Off sizden ablalarımdan nerde amelyt olduqunu ve maliyetini öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun banada :'(

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bnmde cok büyük üstelik fizik tedaviden raporumda var doktor benden ilk önce raporun varsa 1500 yoksa 2500 dedi ve en az 3 ay sonraya gün verdi temmuzun 20 de olucakttım ama doktor doçent olmuş ve yurt dışına cıkıp geleceği söylendi ameliyatım iptal oldu ayın 26sında gel dedi temmuzun gittim bu sefer zam oldu falan dedi benden 5000 tl istedi sizce şikayette bulunayım mı üniversite hastanesi ve annem orda personel oldugu halde böyle

arkadaşlar merhaba.ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun sizlere :) yeni cicişlerle mutluluklar..
ben iki doğum ve ikisinide iki yıla yakın emzirdim.şuan 90 beden toparlayıcı takıyorum.hamile kalmadan önce çok güzellerdi sütyensiz gezsem kimse anlamazdı.neyse geçişe mazi geleceğe niyazi demişler..ben şimdi dikleştirmek istiyorum ama göğüslerim jöle kıvamında diyebilirim.çok feci değiller ama bi el atılsa çok güzel olur sanırım.bu ameliyatı yaptıran oldu kızlar.zor mu?birde ben olusam eğer kimseye söylemicem annelere felan.ihtiyacım olucakmı ameliyattan sonra onlara?bu ameliyatın maliyetini aşağı yukarı bilen varsa yazabilirmi lütfen?teşekkürederim şimdiden

geçmiş olsun fıstık. epey zaman geçmiş, her foruma yetişemiyorum, zaten yeni keşfettim.. darısı inşallah benim ve benim gibi bekleyenlerin başına. o günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Uzun aradan sonra 1 sene önce neler hissetmişim neler yaşamışım diye konuyu açıp baştan sona okudum. Herşeyi tekrar yaşamış gibi oldum. 1 sene geçti üstünden, şuanda eski göğüslerimi inanın ki hatırlamıyorum bile. arkadaşlardan birisi sormuş göğüs dokun var mıydı diye bende şeklini şemalini anlatmışım o yazıyo okurken canlandı gözümde. :)) hatta bazen allah allah yaa ameliyat olmadan önce daha mı küçüktü ki bnm göğüslerim diye düşünürken buluyorum kendimi :)
Şu anda inanılmaz yumuşaklar hiç bir sorun yok. Şekilleri gayet güzel.
Ben iyikide yaptırmışım diyorum...

Hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun, ne güzel sizi bu konuda böyle mutlu ve huzurlu görmek.. Sağlıklı günler diliyorum. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…