Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

benim doktorumda maşh.iki ameliyat çok ii toparladın dio:nazar::KK1:ama ben hiç bişi yapmadım son on gündür annem saağolsun :KK34:canım benim üst kısımlar çok şiş bide ben zayıfım fırlamış gibi duruo.gerci kasaltı olduğu için ameliyat öncesi söylemişti böyle bişi olabilir die..işte en son giitiğimde aşagıya doğru inicek iki haftaya dedi..aradakiayrıklık biras azaldı.çok birleşmesini beklemiyorum çünkü göğüs yapım öyle..:44:bakalım işh.dahaii olur..ağrım sabahları oluyo..onun dışında bugün daha daha ii hissettim mesala:92:işte öyle..

erkek arkadaşından haber var mı:nazar:merak ettim!

aresyacım benımde bıtısık degıl bnmde yapım oyle..2 haftaya kadar daha ıyı olur merak etme.
erkek arkadasımı unutmamıssın vallaha ya :))
barıstık onunla 1 hafta önce :)

yok saphıra bence hele 270 yaptırdıktan sonra bence keske daha buyuk olsaydı demezsın eger beklıntın desteklı sutyen varmıs gıbı dursun un dısında bırsey degılse.
hayırlı olsun sımdıden umarm ıstedıgın gıbı olur

sağol mayacım ben de aranıza katılcam inşallah yakında :)

cnm benim yöntemimde dual plane fuat beyin hastalarıyla bende görüşme imkanı bulmuştum inşallah sende benim gibi ondan memnun olanlardan olursun :KK34:
yan dönebiliyorum ama yatmaya korkuyorum :KK9: şekline bişey olur diye 15 gün düz yatıcam sporcumu hiç çıkartmıcam ben tedbirimi alıyımda sonra belki şunu yapsaydım şöyle olmazdı demiyim
sende kollarına dikkat et ben çok edemiyorum ev işlerine eşim yardım ediyor ama bulaşık çamaşır asma gibi işlerimi yapıyorum kollarım acımıyor ama korkmuyor da değilim allah korusun inş bişey olmaz :KK14:

karamel iyisin sen keyfini cıkar.bende evde iyiyimm yemek falan yapabiliyorum.fakat yukarı uzanamıyorum.dısarı cıkınca 10dkdan fazla yürüyemiyorum.kambur duruyorum. göğsüm ağrımasın diye sonra,sırtım göğsüm ağrıyo bayılcakmısım gibi oluyor.sende de oluyo mu??

karamel iyisin sen keyfini cıkar.bende evde iyiyimm yemek falan yapabiliyorum.fakat yukarı uzanamıyorum.dısarı cıkınca 10dkdan fazla yürüyemiyorum.kambur duruyorum. göğsüm ağrımasın diye sonra,sırtım göğsüm ağrıyo bayılcakmısım gibi oluyor.sende de oluyo mu??
cnm benim bugün 9 gün bitti artık yukarıya uzanırken zorlanmıyorum ama ben yinede çok uzanmamaya çalışıyorum
dışarda bende senin gibiyim çok fazla yürüyemiyorum kamburluk bendede var nefes nefese kalıyorum sırt ağrısı kalmadı bende yanda yatarken zorlanmıyorum hatta daha rahat ediyorum
merak etme her geçen gün farkediyor en çok hzılı iğleşiyorum ama benim sol göğsümden alınan kist beni daha çok zorladı sağ da hiç sorun yaşamadım ama sol için doktorumla bir daha görüşücem bakalım inşallah ondada sıkıntı yoktur kendini sakın üüzme yavaşta olsa iğleşeceksin :KK34:

aresyacım aminn :)

maya cım gözün aydın çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah :KK71: erkek arkadaşında değerini bilirde bir daha üzmez inşallah seni :63: :KK70:

cnm benim bugün 9 gün bitti artık yukarıya uzanırken zorlanmıyorum ama ben yinede çok uzanmamaya çalışıyorum
dışarda bende senin gibiyim çok fazla yürüyemiyorum kamburluk bendede var nefes nefese kalıyorum sırt ağrısı kalmadı bende yanda yatarken zorlanmıyorum hatta daha rahat ediyorum
merak etme her geçen gün farkediyor en çok hzılı iğleşiyorum ama benim sol göğsümden alınan kist beni daha çok zorladı sağ da hiç sorun yaşamadım ama sol için doktorumla bir daha görüşücem bakalım inşallah ondada sıkıntı yoktur kendini sakın üüzme yavaşta olsa iğleşeceksin :KK34:

gecmiş olsun canım yoktur bişey olur o kadar kist alınıs sonucta..bi hafta sonra rahat yatıp kalkabiiriz umarım..ancak o zaman rahatlıycam,baskasına bagımlı olmadan yasamayı istiyorum..

gecmiş olsun canım yoktur bişey olur o kadar kist alınıs sonucta..bi hafta sonra rahat yatıp kalkabiiriz umarım..ancak o zaman rahatlıycam,baskasına bagımlı olmadan yasamayı istiyorum..

cnm çok haklısın 4. gün gece kalkmak istedim herkes uyuyordu bende tv seğrederken uyuyakalmışım kalkamadım bii güzel ağladım o kadar gücüme gittiki :KK43:
sonra eşim geldi üzüldüğüme üzüldü kendini suçlu hissetti yani baya zor oluyor ilk günler çok şükür geçti artık kendim yatıp kalkıyorum 10 gün oldu şaka gibi :KK66: :KK62: sabırlı ol cnm sende kendin kalkmaya başlıyınca kendi kendine herşeyi yapabilir hale geliyorsun :KK70:
bugün dikişlerin üzerindeki bantlar açıldı gözlerime inanamadım :KK53: dikişleri göremedim
doktorum dikiş konusunda cidden iyi iş çıkarmış :KK76: gerçekten yok yani
sadece etrafı mor ve hissiz bantlar çıkarken cildim biraz tahriş oldu üstündeki kabuk kalktı ama ben bişey hissetmedim ama bi ohh dedim :KK68:
bu arada senin kaç gün oldu :44:

cnm çok haklısın 4. gün gece kalkmak istedim herkes uyuyordu bende tv seğrederken uyuyakalmışım kalkamadım bii güzel ağladım o kadar gücüme gittiki :KK43:
sonra eşim geldi üzüldüğüme üzüldü kendini suçlu hissetti yani baya zor oluyor ilk günler çok şükür geçti artık kendim yatıp kalkıyorum 10 gün oldu şaka gibi :KK66: :KK62: sabırlı ol cnm sende kendin kalkmaya başlıyınca kendi kendine herşeyi yapabilir hale geliyorsun :KK70:
bugün dikişlerin üzerindeki bantlar açıldı gözlerime inanamadım :KK53: dikişleri göremedim
doktorum dikiş konusunda cidden iyi iş çıkarmış :KK76: gerçekten yok yani
sadece etrafı mor ve hissiz bantlar çıkarken cildim biraz tahriş oldu üstündeki kabuk kalktı ama ben bişey hissetmedim ama bi ohh dedim :KK68:
bu arada senin kaç gün oldu :44:

evet aynı seyleri yasıoruz.ben de geceleri cok agladım,anca memelrime bakıyorum.guzel görünüyorlar:KK70:benim bugun tam bi hafta oldu.kendim yatabiliyorum ama kalkamıyorum:)benim bantalrım 4. gun değişti en bastada ince bant vardı gene aynısından yapıştırdı.bir ay kalıcakmıs bunlar..dün sütyensiz straplez bi elbise giydim.bi saatliğine arkadaslarımla buluştum.yani benmkiler görücüye cıktı:KK70:begenılmesine sevindim.

Mayacım... Meraba canım uzun zamandır gıremıyorum pc ye sevındım arkadsınla barıstıgına ıns hersey daha guzel olur bundan sınra senın ıcın

ewt canim ins baska bi doktorla da gorusmedim zaten arkadasim oldu cok guzel hic belli degil estetik oldugu yumusak ve normal gogus gibi gayet iyi dokundugum zamanda hic belli degil dikisleri cok ince ve belirsiz yani guzel iscilik cikarmis cemil bey benim icin iyi bi referans arkadasim baska bi doktora gitmeyi dusunmuyorum arastirmiyorumda ins eeeeeee tabi bide senin ammeliyat sinrani takip ettim gayet rahat gecirdin sen ameliyat anlarini anlattikca kendim olmus gibi rahatladim ve sevindim guzel gecmesine eeee daha ne olsun dimiiiiii CEMIL BEY ILK VE SON KARAR!!!

ewt canim ins baska bi doktorla da gorusmedim zaten arkadasim oldu cok guzel hic belli degil estetik oldugu yumusak ve normal gogus gibi gayet iyi dokundugum zamanda hic belli degil dikisleri cok ince ve belirsiz yani guzel iscilik cikarmis cemil bey benim icin iyi bi referans arkadasim baska bi doktora gitmeyi dusunmuyorum arastirmiyorumda ins eeeeeee tabi bide senin ammeliyat sinrani takip ettim gayet rahat gecirdin sen ameliyat anlarini anlattikca kendim olmus gibi rahatladim ve sevindim guzel gecmesine eeee daha ne olsun dimiiiiii CEMIL BEY ILK VE SON KARAR!!!

dıkıs ızlerım anca bu kadar muntazam olabılır heralde ıncecık ben bant cıktıgınıda bu kadar mı? bu ız hıc gecmese bıle olur demıstım.senınde amelıyat tarıhnı beklıyorum :)

canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm hoşgeldinnnnn bende doktordaydım malüm 3.gün pansumanı ve de sutyen taktılar oradan da dışarıda birşeyler yaptık gelir gelmez seni açtım iyi olman çoooook sevindim:KK64::KK64::KK64:şükürler olsun sende kurtuldun :nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın canım ben bugün şükür tamamen normale döndüm çok çok iyiyim sende böyle olacaksın gerçi doktorum kollarını çok kaldırma 90 derece den fazla kaldırma dedi aklında bulunsun:KK34:sen yine de kendini yorma canım öpüyorum çook geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı gün bekleyen arkadaşlarımızın başına haydi kızlarrrrrr:92::92::92:mayacım:KK16::KK16::KK16:

bu kolları kaldırmama olayını bilmiyordum sağ olun kızlar ya sayenizde doktorlardan tecrübeli hale gelcem :KK53:

bu kolları kaldırmama olayını bilmiyordum sağ olun kızlar ya sayenizde doktorlardan tecrübeli hale gelcem :KK53:

evet evett zaten doktorla görüşmeye gittiğinde bu konuda çok bilgili olduğunu anlıyorsun :)) doktor sana şu kesi bu kesi derken sadede gelelim diyesin geliyor :)

evet evett zaten doktorla görüşmeye gittiğinde bu konuda çok bilgili olduğunu anlıyorsun :)) doktor sana şu kesi bu kesi derken sadede gelelim diyesin geliyor :)

Allah iyiliğini versin mayacım nasıl güldüm inan:))valla bende öyle derim herhalde:)))

X