Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

aresyacım benımde bıtısık degıl bnmde yapım oyle..2 haftaya kadar daha ıyı olur merak etme.
erkek arkadasımı unutmamıssın vallaha ya :))
barıstık onunla 1 hafta önce :)

sağol mayacım ben de aranıza katılcam inşallah yakında :)

Mayacım... Meraba canım uzun zamandır gıremıyorum pc ye sevındım arkadsınla barıstıgına ıns hersey daha guzel olur bundan sınra senın ıcın

ewt canim ins baska bi doktorla da gorusmedim zaten arkadasim oldu cok guzel hic belli degil estetik oldugu yumusak ve normal gogus gibi gayet iyi dokundugum zamanda hic belli degil dikisleri cok ince ve belirsiz yani guzel iscilik cikarmis cemil bey benim icin iyi bi referans arkadasim baska bi doktora gitmeyi dusunmuyorum arastirmiyorumda ins eeeeeee tabi bide senin ammeliyat sinrani takip ettim gayet rahat gecirdin sen ameliyat anlarini anlattikca kendim olmus gibi rahatladim ve sevindim guzel gecmesine eeee daha ne olsun dimiiiiii CEMIL BEY ILK VE SON KARAR!!!

dıkıs ızlerım anca bu kadar muntazam olabılır heralde ıncecık ben bant cıktıgınıda bu kadar mı? bu ız hıc gecmese bıle olur demıstım.senınde amelıyat tarıhnı beklıyorum :)

bu kolları kaldırmama olayını bilmiyordum sağ olun kızlar ya sayenizde doktorlardan tecrübeli hale gelcem

bu kolları kaldırmama olayını bilmiyordum sağ olun kızlar ya sayenizde doktorlardan tecrübeli hale gelcem

evet evett zaten doktorla görüşmeye gittiğinde bu konuda çok bilgili olduğunu anlıyorsun :)) doktor sana şu kesi bu kesi derken sadede gelelim diyesin geliyor :)

evet evett zaten doktorla görüşmeye gittiğinde bu konuda çok bilgili olduğunu anlıyorsun :)) doktor sana şu kesi bu kesi derken sadede gelelim diyesin geliyor :)

Allah iyiliğini versin mayacım nasıl güldüm inan:))valla bende öyle derim herhalde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…