• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorlu dogum oykusu...

canım öncelikle gzöün aydın allah analı babalı büyütsün...sıkıntılarını da en yakın zamanda atlatman dileğiyle geçmiş olsun canım

canım çok çok geçmiş olsun
inşaallah biran önce bebeğin de sen de iyileşirsiniz... sağlık ve sıhhatli güzel günler yaşarsınız :))

Mevlam her ikinizi birbirinize bağışlamış, bundan sonrasında da oğluşla birlikte sağlıklı, bahtlı ve uzun bi ömür dilerim....

canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toplanırsın.bebeğinin gaz sancılarına kesin çözüm olucak bi damla biliyorum ben kullanıyorum ve inanılmaz memnunum biz gaz falan çıkartmıyoruz bile o kendi kendine emrken çıkarıyo okadar güzel bi damla adı sab simplex fiyatı 30 ytl civarı.sabah 8 akşam 8 damla ver.yetmediği durumlarda 30 damlaya kadar çıkarılabiliyor.yanlız eczanelerde satılmıyor yurtdışından ilaç getirilen yerler oluyo oralardan varsa etrafınızda sorun.eczanelerde belki nerde satıldığını bilir onlara da sorun.inşallah sende çabucak toplarsın kendini bebişinin tadına varırsın

cok gecmis olsun canim benim,insl.en yakin zamanda iyilesirsiniz..Allahim sizlere bagislasin ..

canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın
zor olmuş doğumun canım ama şükür ki yavrunu sağsalim kucağına almışsın
bundan sonrası inşallah daha iyi olacak canım
Allah bu sabrının sonucunu verecek mutlaka
bundan sonra sıkıntısız günler yaşaman dileğiyle....

butun arkadaslara ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım
bebegım sureklı aglama nobetlerıne gırdıgı ıcın cok fazla gıremıyorum nete
gecelerı hıc uyumuyor sanırım butun bebekler bu sekılde
bende fırsat buldukca uyumaya calısıyorum

atatanem canım gaz damlası onerın ıcın tesekkur ederım
ıkı tane damlamız var bırıde bu bahsettıgın damla
hatta rezene cayı bıle verıyorum bebegıme ama bızım sorunumuza care olmuyor
sanırım bızım asıl problemımız KOLIK

hakıkaten anne olmak cok zormus :ecrin_bebek:

mrb,okurken bile fena oldum.canım neden aciz olduğunu düşünüyosun?narkozdan etkilenmenin dışında yaşadıkların nerdeyse benimkiyle aynı..ama ben aciz olduğumuzu değil tam tersi mücadele eden her kadınının altından kalkamıyacağı bi durumdan kurtulmuşuz diye bakıyorum.doğum tabiiki kolay değil ama bizim gibi doğuranların sıkıntısı çok başka oluyor.sakın üzülme hepsi topu topu 30-40 gün sürüyor. sonra diğer annlerden bi farkın kalmıyor.benim bebeğimde zayıfladı sütüm kesildi..sonra mama takviyesi aldık şmdi maşallah hala yyaşıtlarından ilerde.ben doğumdan çıkınca bir de dr.dan fırça yemiştim:) gelsinde kendileri doğursun kolay değil öyle uzaktan konuşmak.sende üzülme güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla kalın.

canım çok şükğr zorlu doğumdan bebeğinde sende sağlıklı şekilde çıkmışsınızya, şükür ...
anne olmak çok zormuş bende yaşayarak öğreniyorum,
20 gün oluyo bebeğim dünyaya geldi, ancak dikişlerim kendine geldi,
zamanla toparlayacaksın, Rabbim seni bebeğinle eşinle mutlu hayat nasip etsin ..
geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.Neyse ki şimdi bebeğinlesin.Umarım en kısa zamanda kalan problemleri de atlatırsınız.
Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Sağlıklı büyüsün inşallah.

Back