• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Aslan Emre'm !!... 23.09.08

Tesekkur ederım arkadaslar.. Allah hepinizden razı olsun..
Elis arkadasım sıkma canını bebegıne kavusmussun ya bundan buyuk hayal varmı gerceklestıgınde sevınecegın..
saglıklı olsunlar kokuları burnumuzun ucunda olsun da yalnız olsakta kabul.. Allaha sukurler olsun..
Allah hepimize bagıslasın bebıslerımızı..

öncelikle geçmiş olsn betülcm sende kavuştn bebişine...kaydirigubbakcemile bende epeydr giremiyrm 14. doğum yaptım bende.. annemlerde kaldm hatılıosan bende senin gibi normal doğumu çok istedim ama malesef bende sezeryan oldm...senağlama 1 haftadan fazla ameliyat ağrım olu ve göğüs ağrım...ağlıyarak emziriodm.. şükür ki zamanla hepsi azaldı.. kafamçokkarıştısenin de bebiş hastanede kalmş okumştm dua ettim sana kavuşman için ama bak hepsi zamanla geçiyoo... allahıma şükürler olsun ki:Saruboceq: hepsini unutturuyor annelik...kaydirigubbakcemile5 bende anlatcam doğum hikayemi fırsat olursa bizim bıcırıktann
rabbim minik bebişini sana bağışlasınnn :ecrin_bebek:hiçç acısını göstermesin inşallahh yasakkelimehep sağlıkla büyüsünnn :nazar::nazar:

öncelikle geçmiş olsn betülcm sende kavuştn bebişine...kaydirigubbakcemile bende epeydr giremiyrm 14. doğum yaptım bende.. annemlerde kaldm hatılıosan bende senin gibi normal doğumu çok istedim ama malesef bende sezeryan oldm...senağlama 1 haftadan fazla ameliyat ağrım olu ve göğüs ağrım...ağlıyarak emziriodm.. şükür ki zamanla hepsi azaldı.. senin de bebiş hastanede kalmş okumştm dua ettim sana kavuşman için ama bak hepsi zamanla geçiyoo... allahıma şükürler olsun ki. hepsini unutturuyor annelik... bende anlatcam doğum hikayemi fırsat olursa bizim bıcırıktann
rabbim minik bebişini sana bağışlasınnn :ecrin_bebek:hiçç acısını göstermesin inşallahh yasakkelimehep sağlıkla büyüsünnn :nazar:

Canım benım tesekkur ederım.. demek 14. dogumunu yaptın kaydirigubbakcemile3 masallah bız bır taneyı anca yaptık.. kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana hepimizin hakkında hayırlısını ıstedık canım sureklı dualarımız boyleydı Allah boylesını nasip etıyse dıyecek laf yok.. bebeklerımız saglıklı olsun bızler saglıklı ollaım da gerısı bos.. göğüs uclarım benımde yara olmus haberım yoktu ama acıdan cok zor emzırıyordum halada bıraz acıyor ama sureklı bakım yapıyorum lansınoh kullanıyorum baya faydası oldu bırde kuru tutmaya calısıyorum sureklı degıstrııyorum göğüs pedini, arada acıp havalandırmamı soyledı hemsıreler onu da yapıyorum havayla temas ettıkce daha cabuk ıyılesırmıs.. cok komık bır goruntu oluyor ama ne yapalım.. kaydirigubbakcemile3
Allah hepimize bagıslasın canım yavrulaımızı.. duaların ıcın Allah razı olsun.. amıınn..

kız anla işte eksik yazmşım daha doğrusu yazmştım ayın 14 de diyee başka yeri silcekcekken orayı silmişim gönderince farkettim şekerimmm bebişini seni öptümmm

ayyy canıım çk duygulandım ve çk mutlu oldum senin adına gülegüle büyüt bebeğini

Canım benim,Allah analı babalı büyütsün oğluşunu,tatlı annenin tatlı ve oğlu...

Sımdı oglum, Aslan'ım 1 yasında...
Dogum hıkayemı tekrar okurken gozlerimden yaslar dokuldu...

Zaman ne kadar cabuk gecıyor ya sankı dun gıbı.............
Rabbım herkese nasıp etsın... Dualarım butun anne olmak ısteyenlerle...

Allah ömür boyu onu sizden,sizi ondan ayırmsın canım.. opuyorumnanaktan darısı bizlerin başına

çok güzel bir doğum hikayesi canım Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin damat olduğu günleride görürsünüz inşallah:))bende hep doğum hikayelerinin uzun olmasından yanayım şöle oku oku bitmesin çok seviyorum doğum hikayelerini rabbim bir gün banadanasip eder inşallah

Aslan Emre'ni hayırla büyütmek nasip etsin Allah. Sende zor bi doğum yapmışsın ve en güzeli normal doğum yapmışsın. sende oğluşunu öp benim yerime...

Hıçkırarak okudum.. gerçekten inanılmaz birşey olmalı... son haftalarım ama korku içersindeyim... allah analı babalı büyütsün canım bebeğini sana bağışlasın... vatana millete hayırlı bir birey olur inşallah..

hangı hastanede dogum yaptın dr unun adı nedır
ne kadar mal oldu fıyat olarak
dıkıs acıların gectımı su an yuruyebılıyormusun
bırde guzel anlatmıssın her anını hayırlı ugurlu olsun bebegın bızede kolay dogumlar ınsallah

çok duygulandım okurken yaa valla tutmasam ağlıcaktım.. Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Forumda normal dogum hikayelerine cok nadir rastliyorum, ben de normal yapicam ins. ben epudral istemiyorum ama o aciya dayanamamaktan da korkuyorum, sende de pek verimli olmamais madem sonuna kadar epudral istemiyim ben de.

Allah bebegini sana bagislasin hayirli evlat olsun ins.

Ay allahım doğursam da bitse artık bu sulugöz hallerim her doğum öyküsünü okuyunca zırlıyorum resmen rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin arkadaşım.

Rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin inş. Yalnız epiduralin tutmaması beni korkuttu.Bende normal doğumu epidurale güvenerek düşünüyordum şimdi okuyunca korktum doğrusu...

Back
X