• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Aslan Emre'm !!... 23.09.08

ahh canım benim ya..
allah uzun ömürler versın..sağlıkla ,mutlulukla buyut inş..
bende normal doğum ısteyen bırı olarak hıcte gozumu korkutmadı hıkayen.aksıne cesaret aldım senden..
kendım yaşamışm gibi hıssettım inan..
gecmiş olsun..

serencim allah sağlıkla kurtarsın seni de canım senin bitmiş ya artık gün sayıyosundur sen:)

canım, çok dua ettim benimki gibi kolay bir doğum olsun diye sana. ama Bebişin pozisyonu zorlamış seni:( yine de ikiniz de sağ salimsiniz, uzun mutlu yıllar geçirin ailece..kaydirigubbakcemile5

inanmıyorum yaaaa çok sevindim aldın sonunda aslanını kucağına...
canım benim nasıl sevindim anlatamam.Allah analı babalı büyütsün.
darısı diğer bebiş isteyenlerin başına

Amin arkadaslar.. hepinize cok tesekkurler..
Darısı ısteyen tum herkesın basına ınsallahh :)..

Çok şükür atlattın betülcüm...Zor olmuş baya ama sonunda bebeğine kavuşmuşsun, bu kadar bekleyip sezeryana alsalardı çok moralin bozulurdu.Neyseki bebeğin ve sen iyisiniz..Güle güle büyüt bebeğini...

allah bağışlasın canım...güzel güzel büyütmen dileğiyle...
darısı isteyen herkesin başına:))

amanın bi an için doğumum aklıma geldi bende epidurel istedim 1 cm açılmam vardı doktor tamam soracam dedi bana 11:30 da suni sancı verildi doktor gelene kadar 14:10 da doğdu canım kızım :)))))) evet yatakalr felan parçalanılıyor ama bunuda değiyor ben suni sancıdan memnun kaldım bi daha olsa yine yaparım:)))))))))bu arada arkadaşım gözün aydın allah analı babalı büyütsün maşallah meleklerimize :nazar::nazar::asigim::nazar::nazar:

dogum yaptınmı dıye mesaj atacaktım kı sana yapmıssın. aslanını almıssın yanıbasına allah ayırmasın betulum. nasıl sevındım anlatamam valla. en kısa zamanda resımlerını beklıyorum. ınan dogum hıkayenı okurken sankı senınle dogumdaydım oyle guzel anlatmıssın arkadssım saglıkla buyut oğlunu bebegım ınsallah.

betülcüm gözlerimiz aydın olsun....
canım herseye rağmen sonuna kadar normal doğum istedin ve yaptın şükürler olsun ki tüm zorluklara rağmen güzelce ve sağlıcakla bebişini kucağına aldın,allah analı ve babalı büyütsün.....

[QUOTE="NAZ";3983363] betülcüm gözlerimiz aydın olsun....
canım herseye rağmen sonuna kadar normal doğum istedin ve yaptın şükürler olsun ki tüm zorluklara rağmen güzelce ve sağlıcakla bebişini kucağına aldın,allah analı ve babalı büyütsün.....
[/QUOTE]

canım evet senınde gozun aydın.. yavrularımıza kavustuk Allah ayırmasın ınsallah.. senın dogumun nasıl oldu normal mı ? bebısın de sende ıyısınız dır umarım..

bugün bayram ve ben bu hikayeyi okudum ağlamaya başladımsenağlama.gerçekten aferin sana:lepi:.ben kendi adıma konuşayım,sezeryan yapmış biri olarak senin anlattığın o güzel cümlelerdeki rahatlamayı hiçbir zaman hissedemedim,onu yaşamayı çok isterdim:1no2:.ama,hiçbir zaman isyan etmiyorum tabi.bunun bir kader olduğunu düşünüyorum:teselli::teselli::teselli:.tebrikler güzel anne.:içelim:

bugün bayram ve ben bu hikayeyi okudum ağlamaya başladımsenağlama.gerçekten aferin sana:lepi:.ben kendi adıma konuşayım,sezeryan yapmış biri olarak senin anlattığın o güzel cümlelerdeki rahatlamayı hiçbir zaman hissedemedim,onu yaşamayı çok isterdim:1no2:.ama,hiçbir zaman isyan etmiyorum tabi.bunun bir kader olduğunu düşünüyorum:teselli::teselli::teselli:.tebrikler güzel anne.:içelim:

canım benım.. evlatlarımıza kavusalımda ne sekılde olursa olsun kabulum..
normal dogumu hep ıstedım ama her zaman hakkımızda hayırlısı ıcın dua ettım..
herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun.. sezeryanı hıc ıstemıyordum ama bebegıme kavusmam ıcın o gerekse onuda olurdum.. gerektıgınde tum annelerın oldugu gıbı..
bosver uzulme takma kafana.. sen annelıgın guzel duygularını hısset yeter..
doğum sadece bır aracı onlara kavusmak ıcın.. Allah bagıslasın evladını guzel gunlerını gosterın ınsallah..

betulyğt nerede yaptın doğumunu özel hastanede mı ?bilgi verır mısın?

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
allahım hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

allah analı babalı büyütsün.:nazar:hayırlı bir evlat:emir_bebek::ecrin_bebek: olur inşallah.:nazar::Saruboceq:
huzurunuz bozulmasın...:Saruboceq:

canim ya inan okurken bi yandan duygulandim,,,bi yandan oooh bee ben o gunleri atlattim dedim inanirmisin....

cok guzel yazmisin....bende senin hikayeni bekliyodum ama bi kac gun once yazmisin simdi gordum...................

babanin basini oksayip aferin kizima demesi cok hosuma gitti......
benim dogumumda kimseler yoktu yanimda esimden baska.....hep hayal ederdim o gunu ve benimde odam ciceklerle dolsun,biri gelsin biri gitsin istedim ama olmayinca olmuyo....saglik olsun....

senin, bebeginin saglikli olmasina inan cok cok sevindim.....

Allahim esinle,bebeginle ,sevdiklerinle mutlu mesut gunler nasip etsin..............

Allahim anali babali buyutsun..........a.s.a.s.:nazar:

canim ya ne kadar sanci cekmisin öyle,gercekten de cok zor bir dogum olmus...epidural nasil fayda etmedi anlayamadim...Neyse herseye ragmen bebegine kavustun ya sag salim o yeter...
Allah anali babali,saglikla buyutsun insallah canim..

Betülcüğüm,

Sonunda kavuştun bebeğine... Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Allah sağlıklı,mutlu,hayırlı ve upuzun bir ömür versin hem bebişine hem de sizlere....Hayırlı bir evlat olsun inşaallah...

Back
X