Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşgeldin Aslan Emre'm !!... 23.09.08
- Konu Sahibi Charm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
- 698
- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
betül doğum hikayeni ağlaya ağlaya okuyorum:çok üzgünüm: çok güzel anlatmışsın uzun uzun oh oh iyi etmişin accık daha olsa okuyacaktım ama neyse Allah analı babalı büyütsün Allah nazarlardan saklasın dua et bizede normal isteyen herkeze inş.olur Allah ımın izniyle tebrikler canım
betülcüm çok geçmiş olsun canım benim allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn siteye giremediğim içi şimdi haberim oldu ancakkk gerçekten ağladım okurken kendi yaşadıklarım sıkıntılar acılar sevinçler gözümde canlandı sankiii ne mutlusundur şimdi değilmii insan gerçekten inanamıyorr ben 11.günlük kızıma bakıyorumda hala inanasım gelmiyorrr doğum yaptım kızımmm 11 gündür kollarımda ama insanın inanası gelmiyorr bakıp bakıppp ağlıyorum hala kızıma galiba lohusa sendromu zaen vara yoğa ağlıyorummm göz yaşı nehri geliyoooorrr diye konuşuyor ailemmm dalga geçiyorlar artıkkk neden bu kadar aşırı duygusallık oldu bende bilmiyorumm ama heleki dün kızım dr kontrolünde ağladığında drt bana bebek iyi anneye bi su ve mendil verin dedii :)
- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 40
Betül geçmiş olsun ve gözün aydın olsun. Zorlu bir doğum yaşamışsın ama mükafatını aldın. Darısı tüm hamişelerin ve bebek isteyenlerin başına. Gerçekten güçlü bir insansın. Ben asla normal doğum yapamam. Kesin ben ölüyorum diye korkar bayılırım :) İnşalalh bebeiğini eşinle beraber sağlıcakla büyütürsün.
betülcüm hikayeni okurken gözyaşlarımı tutamadım inan kendi doğumumda bir damla gözyaşı dökmemiş olan ben senin hikayeni okurken sulugöz oldum o kadar güzel ifade etmişsin ki duygularını sanki doğumumu baştan yaşadım hastaneye gidişimi sancılarımı doğumumu hepsi geçti gözümün önünden
canım ya oyle guzel anlatmıssın kı bende normal bır sekılde dogururum dıye cesaretlendırdın benı valla
hep bende ıstemısımdır keske su dogum hıkayelerı uzun uzun olsa dıye doyamadan okuyamaya cok guzel anlatmıssın
bende normal dogum ısteyen bırı olarak ınsa allah bende ne kadar zor gıbı gorunsede normal sekılde dogurabılırım dıyorum
allah ısmıyle analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın canım
hep bende ıstemısımdır keske su dogum hıkayelerı uzun uzun olsa dıye doyamadan okuyamaya cok guzel anlatmıssın
bende normal dogum ısteyen bırı olarak ınsa allah bende ne kadar zor gıbı gorunsede normal sekılde dogurabılırım dıyorum
allah ısmıyle analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın canım
canimm bende cokk istiyorumm anne olmayii inan anlattigin seylerr ana hic korkunc gelmedi sonundakii ooo yazinn varya oo herseye degerr ALLAHIM SANA SUKURLERR OLSUN BENI IR KADIN OLARAKK YARATTINN insallahh bu duyguyu bende yasarimm en kisa zamandaa .heee unutmadann oglunla enimm dogum gunumm aynii terazi burcu yanii sana bisey soylimmi esimmde terazii erkek terazii bir aska oluyoo yandinn yanii buyuyuncee cokkk detaycii cokk gorsell olurlarr .allahimm saglikli huzurlu anali babali buyutsunn hersey gonlunce olsun canimmm tekrar gozunuz aydinna.s.
Arkadaslarım canlarım hepinize candan tesekkur ederım guzel dıleklerınız dualarınız ıcın..
Allah hepınızden razı olsun.. sız benım hıkayemden duygulanmıssınız bende sızın yazdıklarınızdan duygulandım..
Allahım hepımızın evlatlarının guzel gunlerını gostersın, evladı olmayanlara da tez zamanda bunu nasip etsın..
bundan daha guzel bır sey yok hayatta..
bugun sarılık ıcın kontorole gıttık.. kan alınırken kendımden gectım goz yaslarıma engel olamadım ıcım oyle parcalandı kı anne oldugumu ılk bugun anladım sanırım.. kıyamadım tutamadım kendımı kactım oradan esıme bıraktım..
ne kadar masumlar ne kadar bakıma muhtaclar.. bakıyorum da uzun uzun bu benım karnımdan cıktı.. ben olmasan o ne yapar dıye.. Allahım evlatlarımızı bagıslasın.. hepimize..
Allah hepınızden razı olsun.. sız benım hıkayemden duygulanmıssınız bende sızın yazdıklarınızdan duygulandım..
Allahım hepımızın evlatlarının guzel gunlerını gostersın, evladı olmayanlara da tez zamanda bunu nasip etsın..
bundan daha guzel bır sey yok hayatta..
bugun sarılık ıcın kontorole gıttık.. kan alınırken kendımden gectım goz yaslarıma engel olamadım ıcım oyle parcalandı kı anne oldugumu ılk bugun anladım sanırım.. kıyamadım tutamadım kendımı kactım oradan esıme bıraktım..
ne kadar masumlar ne kadar bakıma muhtaclar.. bakıyorum da uzun uzun bu benım karnımdan cıktı.. ben olmasan o ne yapar dıye.. Allahım evlatlarımızı bagıslasın.. hepimize..
betülüm cok guzel yazmıssın cnm
her yasadıgın anı bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım
dedıgın gıbı rabbım evlatlarımızla bızlerı sınamasın allah olmayanlarada versın ınsallah..
valla okurken gozyaslarımı tutamadım yaaa,bıraz zor olmus ama cok sukur atlattın.
bakalım ben nasıl dogum yapacam offf acılma yok ama rahım agzı yumusamıs dedı 1 hafta daha bekleyelım dedı hayırlısıyla bende sızler gıbı kucagıma alsam ne ii olacak valla:))) darısı basımıza cnm allah tekrardan analı babalı buyutsun evladını en guzel yerlere ulastırsın ınsallah..:1hug:
benım ıcınde dua ette en kısa zamanda bende dogurayım yaaaaaaaaaaaa:lepi:
her yasadıgın anı bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım
dedıgın gıbı rabbım evlatlarımızla bızlerı sınamasın allah olmayanlarada versın ınsallah..
valla okurken gozyaslarımı tutamadım yaaa,bıraz zor olmus ama cok sukur atlattın.
bakalım ben nasıl dogum yapacam offf acılma yok ama rahım agzı yumusamıs dedı 1 hafta daha bekleyelım dedı hayırlısıyla bende sızler gıbı kucagıma alsam ne ii olacak valla:))) darısı basımıza cnm allah tekrardan analı babalı buyutsun evladını en guzel yerlere ulastırsın ınsallah..:1hug:
benım ıcınde dua ette en kısa zamanda bende dogurayım yaaaaaaaaaaaa:lepi: