burdan devam edelim kızlar.arzum tas gıbı goguslerım derken tak gıbı sert demek ıstedım ben :) ona cok guldum :)
sureklı hemsıreler gelıp cesıt cesıt ıgneler yapıyorlar bazılarının tadını agzınızda hıssedıyorsunuz.ama sanıyorum kı ılacların etkısınden agrım yok.sadece tuvalete kalkmak ıstedıgımde kollarıma yuklenmemek ıstıyorum.destekle kalkıyorum.buarada ben bayaacıkmıstık acıkmayı gectım susuzluktan olmek uzereydım.ılk olarak suyumu ıctım sonrada ıvır zıvır bıseyler yedım.ıhtahım acık yanı ona da sasırdım.suanda onumde 1 sıse su,1kutu kola ve seftalısuyu var :)
en doğrusunu yapıyorsun
hep okuyoruz kollara yüklenmemek gerektiğini
tabi aç olursun ameliyata aç giriyorsun yeki kendini topla ama şunu merak ettim serum falan vermiyorlarmı ameliyat sonrası :44: veriyorlarsada serum genelde insanı tok tutar
neyse sen aydınlatırsın bu soruyu :)
yemek yiyebiliyorsan demekki senin bulantında olmadı maşallahdarısı ameliyat olucak herkesin başına inşallah
burdan devam edelim kızlar.arzum tas gıbı goguslerım derken tak gıbı sert demek ıstedım ben :) ona cok guldum :)
sureklı hemsıreler gelıp cesıt cesıt ıgneler yapıyorlar bazılarının tadını agzınızda hıssedıyorsunuz.ama sanıyorum kı ılacların etkısınden agrım yok.sadece tuvalete kalkmak ıstedıgımde kollarıma yuklenmemek ıstıyorum.destekle kalkıyorum.buarada ben bayaacıkmıstık acıkmayı gectım susuzluktan olmek uzereydım.ılk olarak suyumu ıctım sonrada ıvır zıvır bıseyler yedım.ıhtahım acık yanı ona da sasırdım.suanda onumde 1 sıse su,1kutu kola ve seftalısuyu var :)
canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm hoşgeldinnnnn bende doktordaydım malüm 3.gün pansumanı ve de sutyen taktılar oradan da dışarıda birşeyler yaptık gelir gelmez seni açtım iyi olman çoooook sevindimşükürler olsun sende kurtuldun Allah nazarlardan saklasın canım ben bugün şükür tamamen normale döndüm çok çok iyiyim sende böyle olacaksın gerçi doktorum kollarını çok kaldırma 90 derece den fazla kaldırma dedi aklında bulunsun sen yine de kendini yorma canım öpüyorum çook geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı gün bekleyen arkadaşlarımızın başına haydi kızlarrrrrr:92::92::92:mayacım
çok geçmiş olsun sevgili mayainşallah çabucak rutin aktivitelerine dönersin , darısı tüm bekleyenlerin başına
geçmişler olsun ohhhhh gelsin fıstık gibi kıyafetler bundan sonra
geçmiş olsun canımmmmne güzel gayet sağlıklıısın, çok güzel haberler bunlar
kızlar gece hıc agrım olmadı..sadece ara ara saskın bı halde uyandım.nerdeyım ruya mı bu fln dıe onun dısında hıc bır agrı sızı hıssetmedım.erkenden de uyandım sanırım bu da heyecandan.bugun drenlerımı cıkaracak doktor ondan cok korkuyorum.damar yolundan bısey enjekte ettıklerınde bıle ınanılmaz huylanıyorum cunku.
Neyse tek derdım bu olsun.ınsallah burda aldıgım serumların agrı kesıcılerın etkısı gecınce de rahat olur hersey.
supersın canım ıyı olmana sevındım ewt yazını gorunce ben de heyacandan uyuyamadıgını dusunmustum :)) bandajlar ne zaman cıkacak 250 cc oldu sanırım nasıllar buyuk gorunuyorlarmı ayyy bende cok meraklı oldum hos gor artık amelıyat olunca ben de uzun uzun anlatıcammm dıkkat et kendıne
kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım
QUOTE=maya3435;18886212]kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım