Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm çok üzüldüm anlattıklarına hangi marka kullanılmıştı sizde unuttum :44: ama moralini bozma daha zamanın var doktorun anlattımı neden böyle olabiliyormuş en azından bir sebebi varsa ameliyat olucak arkadaşlar temkinli olur

maya neden şeklini beğenmiyorsunuz ben iğleşme benim 3 hafta oldu nasıl bir bozukluk var şeklinde biraz anlatırmısınız :26:

karamelcim ayy yanlış anlaşıldı sanırım benim dediklerim :)
ben şeklinden de şemalinden de çok memnunum..
orda demek istediğim bizler kendi gözümüzle beğenmeyebiliriz...
ama doktorun beğnememesi kötü birşey.
ben kendi adıma çok menunum hiç bir şikayetim yok.

heh şimdi oldu bende diyorum maya çok memnundu zamanla mı bişey oldu acaba
aman cnm hep memnun ol allah pişman etmesin
senin resimleri görmüşmüydük bizz :78:
bide hangi markaydı sizin cicişler

gezgincik canım ben de bandaj kullanıyorum aşağıya doğru indsinler diesıkıyo ama napalım günde dört saat takıyorum ben!!moralini bozma..daha şekiilenme sürecimiz bitmediki sonuçta..

gezgincik canım ben de bandaj kullanıyorum aşağıya doğru indsinler diesıkıyo ama napalım günde dört saat takıyorum ben!!moralini bozma..daha şekiilenme sürecimiz bitmediki sonuçta..

evet canım benimde aşşağıya insin diye takıyorum walla ben takabildiğim kadar takıyorumm hatta gece bile takmaya çalışıyorum yeter ki insin! doktorum panik yapma üzülecek bir durum yok dedi arkadaşlarımda çok iyi görünüyor diyor hatta bir tanesi randevu al bende isitiyorum aynısından diye bugün söyledi diğeride hem urun hem göğüs yaptırıcam dedi zaten iki arkadaşımmasöyledim inşallah onlarıda yenilicezama ne bileyim içim kötü oldu işte

ayy ne bileyim maya yaaa ben aslında memnundum ama doktorum daha iyi olması gerekir silikonlar tam oturmamış kasların kuvvetli tutuyor silikonları tam bırakmamış dedi bende biraz geç gittim kontrole bandajverdi yukarıdan göğüs üstünle koltuk altından sarıyorum bakalım canım kontrole gidicem 1 ay dedi ama daha erken gidicem beğenecek mi bu arada en güzel şey kilo veriyorum göğüslerime birşey olmuyorçok hoşuma gidiyor normalde gevşer ve küçülürdü

gezgincik umarım düzelir...
buarada kilo verip göğsün küçülmemesi olayını bende çok sevdim.normalde 2 kg bile versem hemen fark eder.

Slm kizlar herkese col gecmis olsun. Cemil tugaya ameliyat olan arkadaslara bir kac sorum olacak. Umarim yardimci olabilir siniz. Benim merak ettigim sey Cemil beyin buyuk veya 350 ustu silikone nasil
Baktigi, yani cogu doktor dogal olsun ve fazla olmamasindan yana. Bense en az 350 veya 375 istiyorum. Tabi bu doktorun dusuncelerine ve kendi gogusume bagli. Ben su anda 70-75 A kullaniyorum. Ve baska merak ettigim konu fiyati, yani bu sene icinde ameliyat olmus arkadaslar nekara maal oldu.

maliyeti 4.500 tl canım.diğer sorulara başka knu başlığından cevap vermeye çalıştığım için burdan tekrarlamıyorum :)

merhaba mayacım, benim bugün ameliyatımın 17. günü. geçen hafta kontrolde dr. 1 hafta sonra ameliyat kesi yerindeki bantları çıkarabilirsin, ameliyatta taktığı sütyeni de istersen giyme artık dedi. daha 1 ay bile olmadı başka hangi sutyeni kullanabilirim? bir de az önce bantı kenarından açmaya çalıştım ama korktum açıkcası dikiş yerleri görünüyor. ne bileyim mikrop falan kapar mı? senin nasıl olmuştu. cemil bey bir krem falan vermiş miydi?

makuslacım merhaba :)
ben kendım cıkarmamıştım,zaten de çıkaramazdım cemil beyin yanındakı bayan çıkarmıştı kontrole gittiğimde.bantı çıkardıktan sonra da bir krem verdi sabah akşam sürmemi söyledi biraz ihmal etsem de sürmeye çalışıyorum.
bir dahaki kontrolün ne zaman?
memnun musun halinden :)

hadi ya, anlamadım şimdi. cemil bey bana kontrolde sonraki 1 haftada kendin çıkar dedi, krem falan da vermedi.için fena ola ola kendim çıkardım ya sinir oldum şimdi.neyse göğüslerimin boyutuna alıştım sayılır ama cemil beyden pek memnun kalmadım. benim göğüslerimden biri daha büyük az dışarı bakıyordu ön randevuda kendisi de söylemişti. ameliyatta hallederiz demişti. ama ameliyat sonrası bir baktım fark aynen duruyor. sonuçta bu estetik ameliyat değil mi ama. neyse geçen kontrolde cemil beye söylediğimde baktı, ölçtü falan sanki yeni fark etmiş gibi. aa evet biri daha büyük dedi.eee sonuç? herhalde cemil beyin çok hastası olunca pek yoğunlaşamıyor.baksan krem falan da vermedi. gittiğimde söyleyeceğim ama

SELAM ARKADAŞLARR ben 23 yaşındayım bekarım BENDE MART AYINDA meme küçültme amelyatı oldumm 5 saat sürdü ne ağrı ne sızı hiç bişi hissetmedim sonrasında tek sorun narkozdan dolayı boğaz ağrısıydıı ..ertesi gün sabah ayağı kaldırdılar dolaştım biraz...öğleden sonra sütyen takabilcemi söylediler cup verdilerr hemen getirttim taktımm heycanlaaaa sevinçle..:)bunca yıl boşuna çekmişim eziyet diyorum.şimdi hayatımda ilk defa şeffaf askılı sütyenler takıyorum..2 hafta önce tatile gittim ilk defa bikini giyindimmm korkulacak hiç bişi yookkk gerçektenn ayrıca ben bu amelyatı fakültede oldumm yani 5 kuruş para vermedimm...şuan beni tek huzursuz eden şeyy bol bol kaşıntılar birde koltuk altından diğer koltuk altına akdar uzanan büyük iz ancak doktor onunda geçeceğini söylüyorr..gömlekler dar badilerr herşeyi rahatçaa giyiyorum 105 e ydi sanırım önceki bedenim şimdi 85 b:) bu arada iz kalmaması için bana bir bant verdiler onu aldım ancak sizin kullandığın krem vs varsa isim alabilirmiyim? haa bu arada süt kanallarıma dokunmadan bu işi hallettiler ilerde bebk emzirmede problem yaşamıycamm inş..hissizlik vsda yokkk hatta aksine daha duyarlı olduuuu:))

canım gecmış olsun..izler için bana doktorum scarex die bi jel verdi hafif masaj yaparak sürüyorum çok da etkili..ama sen yinede doktoruna danış fikrini al belki daha farklı bişi önerir sana özel..

canım gecmış olsun..izler için bana doktorum scarex die bi jel verdi hafif masaj yaparak sürüyorum çok da etkili..ama sen yinede doktoruna danış fikrini al belki daha farklı bişi önerir sana özel..

canım ya benim dr bana krem falan vermedi neden acaba daha erkenmi acaba bu krem ne zamandan sonra sürülüyor:80:

merhaba kızlar. ben dün kontrole gittim tam 21.günde. doktor kontrolden sonra e vitamini hap ve scarex diye bi krem verdi günde bi kere yara yerine sür dedi. hapı da sabah 1 kez iç dedi. istersen yan yatabilirsin denize girebilirsin normal sütyene geçebilirsin dedi. hatta masaj bile verdi bana. yani herşey şu anda normale döndü gibi. bir ay sonra tekrar kontrole gel dedi.

canım ya benim dr bana krem falan vermedi neden acaba daha erkenmi acaba bu krem ne zamandan sonra sürülüyor:80:

tatlım ameliyattan sonra kontrole gittiğimde ince striplerden yapıştırıyodu doktorum sonra stripi de çıkardı ve scarex jel kullanmamı istedi dikişlerin üst kısmına hafif masaj yaparak kullanıyorum..yaklasık ameliyattan iki hafta falan sonraydı yanlış hatırlamıyosam...

gecen hafta gittiğinde 2 haftamdı bu hafta 3 ama biz tam 4 haftalık olduğunda gidicez başka şehirde olduğu için zor oluyor bakalım belki o zaman verir ama hap ne içinmiş merak ettim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…