Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım kolay değil çok zor Emin ol hepimiz bunları yaşadık ben hem pozitif aldım hem kaybettim onun acısı ekstra zor pozitif olup kaybetmektense başta negatif olması daha az can yakıyor bundan emin olabilirsin tabi ki bu şekilde zor kolay değil ama elden birşey gelmiyor demek ki daha vakti gelmemiş vakti gelince sen ne yap et o bebek gelecektir Allah’ın izniyle çok şükür arkadan da umutların da var onlar sana büyük moral olsun canım benim inşallah onlar senin Altın embriyondur bilemezsin gönlünü ferah tut Arkadaşım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen yakında gelir inşallah

Çok geçmiş olsun cnm sana dainşallah bu defe bebisin senle olur o acini unutturur kuzumAmin cnm amin hepimizin inşallah

Çok geçmiş olsun cnm sana dainşallah bu defe bebisin senle olur o acini unutturur kuzumAmin cnm amin hepimizin inşallah

Amin Amin inşallah canım benim Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Sizinle aynı kaderi yaşıyoruz geçen ay tek folikülde boş çıktı. Gelecek aya artık. İnşallah bu sizin altın yumurtanız olur. Rabbim yardım etsin.

Çok haklısın bacımsu bende kendime kızdım ilk defa sizlerlede paylaştım bu durumumu eminm benm gbi içen arkdşlrım vardır bu konuda da cesaretli olalım diye yazdım
Bebeğim ben içiyordum liseden beri de içerim 39 yaşındayım düşün ve hayatımda sadece geçen hamileligimde bıraktım 6 ay sonra yine başladım. Ama şuan yine bıraktım yani mantigini anlayamiyorum neden bu kadar eziyete girdin ki o zaman. Benim arkadaşım çocuk nöroloji doktoru keşke karşına geçip sana her nefeste o bebeğe neler olduğunu anlattirabilsem bende yıllardır içiyorum yani anında bıraktım herşey kafada bitiyor ben sana örnek olayım transfer gününden bir gün önce bıraktım ve ağzıma sürmedim bide tiksindim Rabbim seni de tiksindirsin ins.

Amin canım Allah razı olsun oh ne güzel çok şükür dondurulmuş var Ben hemen başladım bebeğim çünkü bıraksam yine uzayacakti zaten 4,5 sene sonra zor karar verip başlamıştım dedim bı kez daha deneyeyim olamazsa yaz biter başlarım Eylül gibi ama nasip oldu sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla kuzum dondurulmuslar bizim için çok büyük şans

Ay amin kuzum inş hemencik tiksinirim valla

Ay amin kuzum inş hemencik tiksinirim valla
İns. Canım yani esinede şöyle seni kizdirmasin çünkü zandimca sen her eşine kizdiginda sigara iciceksin bence bunu konusmalisin çocuğu için seni hoş tutsun germesin sen de sigaraya sarılma ve ins. Çok çabuk bı tiksinti gelsin sana her nefes çektiğinde bebeğin kalbinin durduğu da aklımın bı kosesinde dursun ve birçok anomali sebebi yarattığı

Bu msjını bizzat okuttumbenim hakkımda ne anlattıysan artık dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…