Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sağ olun canlarım ya iyiki varsınız. Çok şükür canım benim Allahım sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin🤲🏻. Cok zor ağladım içimi döktüm şimdi biraz daha iyi olmaya çalışıyorum en azından 3 tane şansım var bi umut olur belki inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım kolay değil çok zor 😞 Emin ol hepimiz bunları yaşadık ben hem pozitif aldım hem kaybettim onun acısı ekstra zor pozitif olup kaybetmektense başta negatif olması daha az can yakıyor bundan emin olabilirsin tabi ki bu şekilde zor kolay değil ama elden birşey gelmiyor demek ki daha vakti gelmemiş vakti gelince sen ne yap et o bebek gelecektir Allah’ın izniyle çok şükür arkadan da umutların da var onlar sana büyük moral olsun canım benim inşallah onlar senin Altın embriyondur bilemezsin gönlünü ferah tut Arkadaşım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen yakında gelir inşallah 🤲🥲❤️🫶

Canım kolay değil çok zor 😞 Emin ol hepimiz bunları yaşadık ben hem pozitif aldım hem kaybettim onun acısı ekstra zor pozitif olup kaybetmektense başta negatif olması daha az can yakıyor bundan emin olabilirsin tabi ki bu şekilde zor kolay değil ama elden birşey gelmiyor demek ki daha vakti gelmemiş vakti gelince sen ne yap et o bebek gelecektir Allah’ın izniyle çok şükür arkadan da umutların da var onlar sana büyük moral olsun canım benim inşallah onlar senin Altın embriyondur bilemezsin gönlünü ferah tut Arkadaşım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen yakında gelir inşallah 🤲🥲❤️🫶
Çok geçmiş olsun cnm sana da🥺inşallah bu defe bebisin senle olur o acini unutturur kuzum🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin cnm amin hepimizin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok geçmiş olsun cnm sana da🥺inşallah bu defe bebisin senle olur o acini unutturur kuzum🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin cnm amin hepimizin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin Amin inşallah canım benim Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Canim merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun 🤲 seni o kadar iyi anlıyorum ki sana kendimden örnek vereyim; 40 yaşındayım ve amh 0.16 bundan dolayı ilk tedaviye başlamam Kasım ayı. 3 defa opu oldum, 1 ay tek yumurta fazla büyüdü diğerleri çok küçük tedavi boşa gitmesin diye ertelendi, 2 ay rahim dinlenme derken bu ay 9 da transfer olucam inşallah 🤲🤲 yani demek istediğim bu yol kimine uzun, kimine kısa ama zor. Yeter ki sonucumuz hepimizin olumlu olsun gerisinin bir şekilde rabbim sabrını da beklemeyi de öğretiyor bize 🥰🥰 dilerim seninde sonucun çok güzel olsun 🤲🤲🥰🥰
Sizinle aynı kaderi yaşıyoruz :( geçen ay tek folikülde boş çıktı. Gelecek aya artık. İnşallah bu sizin altın yumurtanız olur. Rabbim yardım etsin.

Çok haklısın bacımsu bende kendime kızdım ilk defa sizlerlede paylaştım bu durumumu eminm benm gbi içen arkdşlrım vardır bu konuda da cesaretli olalım diye yazdım
Bebeğim ben içiyordum liseden beri de içerim 39 yaşındayım düşün ve hayatımda sadece geçen hamileligimde bıraktım 6 ay sonra yine başladım. Ama şuan yine bıraktım yani mantigini anlayamiyorum neden bu kadar eziyete girdin ki o zaman. Benim arkadaşım çocuk nöroloji doktoru keşke karşına geçip sana her nefeste o bebeğe neler olduğunu anlattirabilsem🥺 bende yıllardır içiyorum yani anında bıraktım herşey kafada bitiyor ben sana örnek olayım transfer gününden bir gün önce bıraktım ve ağzıma sürmedim bide tiksindim🙏 Rabbim seni de tiksindirsin ins.🤲🌸

Teşekkürler canm 🤲🏻Amin. Çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Tebrik ederim Allahım sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻evet 3tane var. 2tane 5gun embriyosu 1tane 6gun🤲🏻inşallah bu ay dinlenip mayısta başlamayı düşünüyorum. Bu defa hiç dinlenmedimki belki de o yüzden tutmadı taşınma telaşı vardı 😥sen canm hemen mi başladın ikinciye ?
Amin canım Allah razı olsun🙏🌸 oh ne güzel çok şükür dondurulmuş var ☺️ Ben hemen başladım bebeğim çünkü bıraksam yine uzayacakti zaten 4,5 sene sonra zor karar verip başlamıştım dedim bı kez daha deneyeyim olamazsa yaz biter başlarım Eylül gibi ama nasip oldu🙏 sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla kuzum dondurulmuslar bizim için çok büyük şans🙏🩵

Bebeğim ben içiyordum liseden beri de içerim 39 yaşındayım düşün ve hayatımda sadece geçen hamileligimde bıraktım 6 ay sonra yine başladım. Ama şuan yine bıraktım yani mantigini anlayamiyorum neden bu kadar eziyete girdin ki o zaman. Benim arkadaşım çocuk nöroloji doktoru keşke karşına geçip sana her nefeste o bebeğe neler olduğunu anlattirabilsem🥺 bende yıllardır içiyorum yani anında bıraktım herşey kafada bitiyor ben sana örnek olayım transfer gününden bir gün önce bıraktım ve ağzıma sürmedim bide tiksindim🙏 Rabbim seni de tiksindirsin ins.🤲🌸
Ay amin kuzum inş hemencik tiksinirim valla

Ay amin kuzum inş hemencik tiksinirim valla
İns. Canım yani esinede şöyle seni kizdirmasin çünkü zandimca sen her eşine kizdiginda sigara iciceksin🫣 bence bunu konusmalisin çocuğu için seni hoş tutsun germesin sen de sigaraya sarılma🙏🌸 ve ins. Çok çabuk bı tiksinti gelsin sana🙏 her nefes çektiğinde bebeğin kalbinin durduğu da aklımın bı kosesinde dursun ve birçok anomali sebebi yarattığı🥺

İns. Canım yani esinede şöyle seni kizdirmasin çünkü zandimca sen her eşine kizdiginda sigara iciceksin🫣 bence bunu konusmalisin çocuğu için seni hoş tutsun germesin sen de sigaraya sarılma🙏🌸 ve ins. Çok çabuk bı tiksinti gelsin sana🙏 her nefes çektiğinde bebeğin kalbinin durduğu da aklımın bı kosesinde dursun ve birçok anomali sebebi yarattığı🥺
Bu msjını bizzat okuttum😀😀😀benim hakkımda ne anlattıysan artık dio😀😀😀😀😀

Back
X