- 31 Ocak 2025
- 220
- 291
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.861
Donmus embriyo transferi olacaksiniz sizinde progestan kaç olmaliymisTransferin olmadı mı canım? Benimde 21 çıktı düşük dediler bide hap ilave ettiler
Erkeklik çok yüce bişeymiş gibi davranmalarına katlanamiyorum napiimYemin ediyorum böyle bir kappak görmedimvallahi çok haklı bir isyan bu
Acıbadem hastanesi direkt yapıyor bence. Fiyat sorarken PGTli bu kadar diye ayrıntılı fiyat veriyor.
Daha önce 2 şişli Memorial olumsuz denemeden sonra acıbadem pgtli yaptı bana
50 nin altinda olması gerekiyor diye biliyorum gene net bilen arkadaş varsa yazar zatenArkadaşlar donmus embriyo transferinde progestan degeri kaç olmali
Bugun transferim var günde toplam 6 fitil kullandım dün progestan sonucum 8,2 cikti düşük çıktığı için doktor ek olarak kalcadan igne yazdı bu dengeler dedi de düşük değil mi sizce transfer icin gerçekten bir igne fayda verir mi arkadaşlar doktora gidince ona da sorucam da şimdi size sorayım dedim50 nin altinda olması gerekiyor diye biliyorum gene net bilen arkadaş varsa yazar zaten
5 yıl önce Atakent Acıbadem'de olmuştum negatif sonuçlandı.Hangi acıbadem de tedavi görüyorsunuz acaba? Doktorunuz kim? Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Öğrendim şimdi senn için taze transferde 1.5 altı dondurulmuş transferde 10 üstü olması isteniyormus yükselir bence stres yapmaBugun transferim var günde toplam 6 fitil kullandım dün progestan sonucum 8,2 cikti düşük çıktığı için doktor ek olarak kalcadan igne yazdı bu dengeler dedi de düşük değil mi sizce transfer icin gerçekten bir igne fayda verir mi arkadaşlar doktora gidince ona da sorucam da şimdi size sorayım dedim
Sizin başka bir başlıktaki yorumunuza tecrübemi yazmıştım ama okumadınız sanırım orayı. Siz de güzel sonuçlar alırsınız umarım.Hangi acıbadem de tedavi görüyorsunuz acaba? Doktorunuz kim? Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Oldum aşkım oldum, banada kalçadan progestan ilave etti 3 gün bir, zaten göbekten alıyordum birde fitil yinede az çıkmış, senin 21 yine iyi aşkım benim 9.89 çıktıTransferin olmadı mı canım? Benimde 21 çıktı düşük dediler bide hap ilave ettiler
Teşekkür ederim canım zatenn gerek görülseydi ertleenirdi herhaldeÖğrendim şimdi senn için taze transferde 1.5 altı dondurulmuş transferde 10 üstü olması isteniyormus yükselir bence stres yapma
Ayy gerçekten mi bayıldınAynenn canım o iğneler bildiğin bayiltiyor insanı ben bı keresinde bayılmıştımhiç arama belirti filan kafandan çıkarmaya çalış.Mesaiye hemen başladın mı beni de düşündüren hep o kalkmaya bile cekinirdim aman birşey olmasın diye ama pozitif haberi alanlar hep gezmiş tozmus ise gitmiş iş yapmış yani herşey bahane sadece nasiple alakalı birşey
Kanamanızın kesilmesi normal. İlaçlara başlarken kesilebilir korkmayın demişlerdi ama bende aşırı ağrı olmadı onu bilmiyorumKızlar ben dün gonalfa başladım bugün ölüyorum sanki kasıklarım çok fena sancıyor kanamam da kesildi sizce normal mi?
Ben transferi oldum canım transferi olduğum gün 21 di ekstra ilaç verdiler ama normalde kaç olması lazım onu bilmiyorumDonmus embriyo transferi olacaksiniz sizinde progestan kaç olmaliymis
Transfer öncesi 1.5 altı istiyorlar sanırım canımArkadaşlar donmus embriyo transferinde progestan degeri kaç olmali
Canım düşük çıksada transferi yapıyorlar ilave ilaç başlıyorlarBugun transferim var günde toplam 6 fitil kullandım dün progestan sonucum 8,2 cikti düşük çıktığı için doktor ek olarak kalcadan igne yazdı bu dengeler dedi de düşük değil mi sizce transfer icin gerçekten bir igne fayda verir mi arkadaşlar doktora gidince ona da sorucam da şimdi size sorayım dedim
Kızlar ben dün gonalfa başladım bugün ölüyorum sanki kasıklarım çok fena sancıyor kanamam da kesildi sizce normal mi?
Allahım tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kuzumOldum aşkım oldum, banada kalçadan progestan ilave etti 3 gün bir, zaten göbekten alıyordum birde fitil yinede az çıkmış, senin 21 yine iyi aşkım benim 9.89 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?