Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

50 nin altinda olması gerekiyor diye biliyorum gene net bilen arkadaş varsa yazar zaten
Bugun transferim var günde toplam 6 fitil kullandım dün progestan sonucum 8,2 cikti düşük çıktığı için doktor ek olarak kalcadan igne yazdı bu dengeler dedi de düşük değil mi sizce transfer icin gerçekten bir igne fayda verir mi arkadaşlar doktora gidince ona da sorucam da şimdi size sorayım dedim

Öğrendim şimdi senn için taze transferde 1.5 altı dondurulmuş transferde 10 üstü olması isteniyormus yükselir bence stres yapma

Evet kesinlikle doktor yükselip yukselmeyecegini anlar zaten sen güzel embriyonu düşün sağlıkla tutunsun inşallah hayırlısı olsun bakalım

Ayy gerçekten mi bayıldın Ya kuzum transferden sonraki 4.gün başladım mesaiye mecbur inşallah öyle olur benimde Bi korkuyorum falan ama mecbur olunca napayım Nasip gerçekten ya İnşallah vardır nasibimizde de tutunur minişler

Canım düşük çıksada transferi yapıyorlar ilave ilaç başlıyorlar

Kızlar ben dün gonalfa başladım bugün ölüyorum sanki kasıklarım çok fena sancıyor kanamam da kesildi sizce normal mi?

Kanama önce azalıyor sonra kesiliyor hepsi normal çünkü hormon iğneleri folikülleri uyardığı için Rahim gebeliğe hazırlanıyor kalınlaşmaya başlıyor onun için kesiliyor. Ağrılar hepsi çok normal canım stres yapma kendine inşallah şifa olsun sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin

Oldum aşkım oldum, banada kalçadan progestan ilave etti 3 gün bir, zaten göbekten alıyordum birde fitil yinede az çıkmış, senin 21 yine iyi aşkım benim 9.89 çıktı
Allahım tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kuzum Oyy benim kalçadan ve fitildi canım transfere kadar ama şimdi göbeğe döndüm kalçam kötü olunca, göbek daha mı az etkiliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…