- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.721
Çok haklısın canım arkadaşım şuanda. İtibaren elimden gelenin fazlasını yapacam ben normalde 2 paket içerdim kendimce azalttım ama 7 8 içiyorum şuan ani bi karar aldımBide
Bide pozitif i görmüşsün hala mi içiyorsun.Canim lütfen bunu kendine de bebeğine de yapma onun hakkına giriyorsun Allah korusun düşük filan olursa o vicdan azabıyla nasıl yasacaksin günde bire ikiye düşür bari
Amin inşallah bunca emek zahmet boşa gitmese bari gonalfa yeni başladım takviyelere de yarın başlıycam faydası olur zaar
Estrofem ve progesteron ilaçları geciktiriyo canım bildiğim kadarıylaCanım hangi ilaçlar adet olmamızı engelliyor bana öyle birşey demedi doktor merak ettim bir kaç kişi daha yazmıştı bunu önceden ?
Ne oldu
Uuuu deli misin sen bebeğin tüm gelişimini etkiliyorsun hasta doğsa ne yapacaksın başka birşey bul çekirdek citla sakız çiğne kiz günde 7-8 tane ne demekÇok haklısın canım arkadaşım şuanda. İtibaren elimden gelenin fazlasını yapacam ben normalde 2 paket içerdim kendimce azalttım ama 7 8 içiyorum şuan ani bi karar aldım
Kızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Kuzu bişi dicem yani yine sen bilirsin ama ben o zamanlar kabak çekirdeği ve ananas çok tuketmistum yumurtalarım ekstra büyümüştü bı dene istersenYumurta toplama işlemim cuma gününe ertelendi
Onun için dedim geç olsun güç olmasın inşallah
Sonunda pozitif olsun da gecikmesi önemli değil
Canım bu yolda verdiğin emekleri düşün bebeğini geleceğini düşün kucağına aldığın günü düşün hayal et önce kendin için sonra onun bunu yapma normalde zaten çok zararlı bide hamileyken içiyorsun ve hamileliğin ilk 3 ayı zaten riskli yapma lütfen azaltma bırak hiç içme belki de sigara ictigin için bu sebepten tüp bebeğe başvurmak zorunda kaldın hadi birden bırakamazsın anlayabilirim günde 2 paket için zor olabilir ama azaltarak bırakmayı dene en azından günde 2 kere bari içÇok haklısın canım arkadaşım şuanda. İtibaren elimden gelenin fazlasını yapacam ben normalde 2 paket içerdim kendimce azalttım ama 7 8 içiyorum şuan ani bi karar aldım
Kuzu bişi dicem yani yine sen bilirsin ama ben o zamanlar kabak çekirdeği ve ananas çok tuketmistum yumurtalarım ekstra büyümüştü bı dene istersen
Çok teşekkür ederim çok sağ olun amin hayırlısı sağlıklısı sıhhatlisi afiyetlisi kolaylıklısı inşallahİnşallah canım şimdiden hayırlı olsun Rabbim ummadığın kadar çok güzel sonuçlar nasip etsin inşallah Amin
Yaa demek ki hayırlısı olan bu canım benim diğerleri böyle olmamış negatif olmuş bu farklı oluyor pozitif olacak insAllahEvet canım yiyorum çok teşekkürederim güzel düşüncelerin için kabak çekirdeği eşim tedaviye başladık diye belki 7 paket aldı hem o yiyor hem ben inşallah canım benim yumurtalar büyümüş ama kan değerleri bugün gittim verdim düşük çıkmış Opu Perşembe günü olmaz onun için çarşamba günü yine beni çağırdılar bakalım ne çıkacak
Yaa demek ki hayırlısı olan bu canım benim diğerleri böyle olmamış negatif olmuş bu farklı oluyor pozitif olacak insAllah
Aman boşver kuzum hoşgeldinBirden engellendim, sebebinde engelim açılınca öğrendim.
Üslubdan dolayıymış başka bir konu altında…
Her neyse bir şey demiyorum..
Çok haklısın canım benim benm sigaradan değildi ben maalesef eş sorunundan dolayı oldu benim ama söylediklerinin hepsinde çok haklısın bende az önce eşimle kahve içtim sigara içtim sonra birden masaya 2 tane bırak paketi yok dedim 2 taneyide inş içmem ama çok strese girersem diye bıraktımCanım bu yolda verdiğin emekleri düşün bebeğini geleceğini düşün kucağına aldığın günü düşün hayal et önce kendin için sonra onun bunu yapma normalde zaten çok zararlı bide hamileyken içiyorsun ve hamileliğin ilk 3 ayı zaten riskli yapma lütfen azaltma bırak hiç içme belki de sigara ictigin için bu sebepten tüp bebeğe başvurmak zorunda kaldın hadi birden bırakamazsın anlayabilirim günde 2 paket için zor olabilir ama azaltarak bırakmayı dene en azından günde 2 kere bari iç
Aynen insAllah sasirtacaklar seniAmin canım benim Allah razı olsun evet diğerleri taş patlasın adetin 15. Gün en geç hep toplandı bu bir tek böyle uzadı dikerim öyle olur yumoşlar beni şaşırtır
Çok haklısın bacımsu bende kendime kızdım ilk defa sizlerlede paylaştım bu durumumu eminm benm gbi içen arkdşlrım vardır bu konuda da cesaretli olalım diye yazdımBak çok kızdımneden içiyorsun bakem bebişlerini düşünmüyorsun
Çok haklısın canım benim benm sigaradan değildi ben maalesef eş sorunundan dolayı oldu benim ama söylediklerinin hepsinde çok haklısın bende az önce eşimle kahve içtim sigara içtim sonra birden masaya 2 tane bırak paketi yok dedim 2 taneyide inş içmem ama çok strese girersem diye bıraktım
Hı olsun canım benm kötü bişey olmasında olsun buna hamdolsunYumurta toplama işlemim cuma gününe ertelendi
Onun için dedim geç olsun güç olmasın inşallah
Sonunda pozitif olsun da gecikmesi önemli değil
Ben bu örgü işini yıllardır niye öğrenmedm mandala falan boyayym ben bişey yapmam lazımYaa iyi yapmışsın.Gercekten benim de icesim gelmiyor değil ama içmiyorum bu süreçte insan sığınacak birşey arıyor onun yerine bebişine patik filan yap
Aynen insAllah sasirtacaklar senisizin sebep neydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?