Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy inşallah kuzum tutunuyordur miniklerim Yani ben ilaç belirtiside hissetmiyorum ya sadece sık sık uykum geliyo sanırım progestrerondan oda Ama hiç belirtim yok Allahım sen yardım et hepimiz miniklerimizi kucağımıza alalım sağlıklaAklıma geldikçe Ya Şafi esmasını çekiyorum kuzum Meryem suresinide geçen transferinde dinlemiştim baya bu transferimde henüz dinleyemedim mesaiyede başladım sanırım kalan boşluklarda uyuyorum Ama haklısın dinlesem çok iyi olcak canım ya

Canım çok üzgünüm lütfen kendini çok yıpratma bunları teselli olsun diye demiyorum benimde ilk kimyasaldi ama 2 ay sonraki transferimde rabbim yüzüme güldü. Rabbim seninde yüzüne gülecek mucizeni kucağına verecek bu ay olmaz sonra olur. Birde unutma biz tüp bebek anne ve adayları çok zor yollardan geçiyoruz sonucumuz kötü de olsa umutsuzluğa kapilirsak gelecekteki umudumuzu nasıl yesertiriz. Her olumsuzluk bizi daha ayağa kaldırmalı ve yeni çözümler için gerekeni araştırma yapip doktorumuzla o dogrultuda yolumuza bakmalıyız olur mu ? Bak bu gülücükler teselli değil umut olsun sana

Teşekkürler canm Amin. Çok şükür Tebrik ederim Allahım sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah evet 3tane var. 2tane 5gun embriyosu 1tane 6guninşallah bu ay dinlenip mayısta başlamayı düşünüyorum. Bu defa hiç dinlenmedimki belki de o yüzden tutmadı taşınma telaşı vardı sen canm hemen mi başladın ikinciye ?

Çok sağ olun canlarım ya iyiki varsınız. Çok şükür canım benim Allahım sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallah Amin. Cok zor ağladım içimi döktüm şimdi biraz daha iyi olmaya çalışıyorum en azından 3 tane şansım var bi umut olur belki inşallah

Canim benim pozitif bu tedavimde degil öncesinde şuan cok şükür Allah bağışlasın 5 yaşında ben onu örnek verdim. bu tedavimde transferim çarşamba günü inşallah oda tutar Allahın izniyle ve sizin daulariniz sayesinde bak çok şükür geride de var bu kadar yipratma lütfen kendini

Aynı günde transfer oluyoruz. Saat öğlen 12 de benim. Allah yardımcımız olsun canım

Allah bağışlasın masAllah kusura bakma canm her kesi takip edemiyorum fazla zamanım olmuyor. Bak Allah söyletti inşallah bu da pozitif olur

Kızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan mı
Bende sigara kullanıyodum bırakamam diyodum hatta bırakmak istemiyodum bile senelerdir çocuğum olmadı stresle dahada içtim ama ne zaman doktor tüp bebek dedi emekli zahmetli bi yola girecegimi öğrendiğim anda sigara yüzünden olumsuzluk duyacağıma bırakırım dedim ve bıraktım bebeğin için sende yapabilirsin

Anladım çok teşekkür ederim ben hala araştırıyorum bir kez dilim yandı bu sefer keşke demeyim diye bursa acibadem hayatımın hatasiydi

Yapacam canım Allahın izniyle onuda yapacam