Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı
Oyyy kuzum çok sevindim ya hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsun burda birçok teyzesi onu bekliyoruz sende bol bol dinlen yeğenimize iyi bak emi
Aşkımm burda sizinle büyütecem artık biz pro’yuz, siz pro max

Bebeğim gözün aydin hadi ins. Rabbim hayirlisiyla önce pozitifi görmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah

Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı 9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar

Patolojiye gönderildi evet nedeni çıkacaktır 3 haftaya bende 2 ay bekleyeyeyim kaç embriyonuz kalmıştı bu arada ilk de bana çift verilmişti
Evet 2-3 haftada çıkıyor canım sonuçlar ona göre doktorunla karar verip ilerlersiniz, benim 7 embriyom kalmıştı, 4 tanesini çözdürüp ngs yaptırıp tekrar dondurdular maalesef. Ama bu gün çözdüklerinde birini transfer için gelişimi hala devam ediyordu.
Canım bana tek transfer yaptılar şimdide, ilkindede. İlkim bölündü tek yumurta tek plasenta ikizi oldular işte sonrada kaybettim

Canım ya inşallah bir daha bizim grupta kimse ceza almasın ya nazara geldik kesin evet gittim perşembe Opu olacaktı şimdilik cumaya ertelendi habire erteleniyor çarşamba sabahı tekrar gideceğim dilerim hayırlısıyla sonu güzel pozitif olsun Amin

Evet canım hepsi çok normal folüküller büyüdükçe baskı yapıyor korkma herşey sonun da güzel olucak Allah’ın izniyle Amin

Canım çok üzüldüm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Demek ki şu an vakti değilmiş hayırlı sağlıklı bir zamanda gerçekleşsin transferin inşallah Amin

Canım çok üzüldüm o kadar emek maddi maneviama güzel yanindan bak belki böylesi daha hayırlıdır

Amin canım çok sağol Allah razı olsun
Rabbim herşeyin en iyisini bilir dilerim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah sonu güzel olsun Amin

Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı

Aşkımm burda sizinle büyütecem artık biz pro’yuz, siz pro max

Oyy canım benim bende öyle umut ediyorum Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz için Allah razı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sonunda evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle inşallah

Canım sürekli sağ sol olarak değiştir vururken bir gün sağa bir gün sola vur birde yaptığın yere batırma ağrır canım Rabbim şifa versin inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle İnşallah Amin

Ben elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır o kadar inanıyordum ki Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte çok güzeldi embriyom öğle dediler. ama yine olmadı

Ay canım benim çok üzüldüm
Nasip olmayınca olmuyor canım benim sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim yüzüne baksın inşallah kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı zamanda tekrardan nasip eylesin inşallah insan ne dese boş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…