- 11 Kasım 2015
- 1.253
- 1.865
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.681
Olabilir canim tam kan tahlilinde bir kaç parametre ayni gün cikmiyor haklisin. İyi çıksindq sonuç beklenir birsey olmazTam kan tahlili ve tam idrar tahlili olduğu için sanırım bir iki değer geç çıkıyor
Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladıAmin canım benim çok teşekkürederim Allah razı olsun öyle beklemekten başka çare yok vardır bir bildikleri Allah’ın dediği olur Rabbimin vardır bir hikmeti çünkü bu benim 4. Tüp bebeğim ilk defa başıma geldi bu olay
Aşkımm burda sizinle büyütecem artıkOyyy kuzum çok sevindim ya hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsun burda birçok teyzesi onu bekliyoruzsende bol bol dinlen yeğenimize iyi bak emi
Değişik değişik şeyler neyse bosverrrrr buradasın sonuçtaCeza yedimdoğruyu konuşurken üslub hatası yapmışım
Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın AllahBebeğim gözün aydin hadi ins. Rabbim hayirlisiyla önce pozitifi görmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin
Amh düşüktü. 0.97 falandır sanırım bir de yaştan dolayı (37) yumurtalarımın kalitesi çok iyi değil demişti doktorAy maşallah yaaa çok ilginç :)) sebesiz infertilite miydi sizin?
Evet 2-3 haftada çıkıyor canım sonuçlar ona göre doktorunla karar verip ilerlersiniz, benim 7 embriyom kalmıştı, 4 tanesini çözdürüp ngs yaptırıp tekrar dondurdular maalesef. Ama bu gün çözdüklerinde birini transfer için gelişimi hala devam ediyordu.Patolojiye gönderildi evet nedeni çıkacaktır 3 haftaya bende 2 ay bekleyeyeyim kaç embriyonuz kalmıştı bu arada ilk de bana çift verilmişti
Ayyy dünden bunyana hepsini okuyamadım
Transfer olacaklar daha doğrusu olmuşlar var sanırım. Hayırlı olsun inşAllah.
İnşallah sorunsuz bir bekleyişle pozitif haberlerini alırız
mayala katar canım sen ne yaptın gittin mi muayeneye?
Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal mi
AWOX erken gebelik testi güvenilir mi yanlış sonuç verir mi
Selam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık
Canım çok üzüldüm o kadar emek maddi maneviama güzel yanindan bak belki böylesi daha hayırlıdır
Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı
Aşkımm burda sizinle büyütecem artıkbiz pro’yuz, siz pro max
Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal mi
Allah yardımcın olsun canım, en önemlisi sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım benim rahim ağzı yetmezligim var ben 9 ay yatmak zorundayimsadece pozitif alana kadar olsa hiç problem değil o yüzden benim iş biraz sıkıntılı
Ben kullandım ve güvenilir. Kötü yorum görmedim internette biraz bakındım daAWOX erken gebelik testi güvenilir mi yanlış sonuç verir mi
Ben elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır o kadar inanıyordum ki Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte çok güzeldi embriyom öğle dediler. ama yine olmadı
Sagol cnm benimAy canım benim çok üzüldüm
Nasip olmayınca olmuyor canım benim sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim yüzüne baksın inşallah kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı zamanda tekrardan nasip eylesin inşallah insan ne dese boş gerçekten
Sagol cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?