- 13 Aralık 2023
- 142
- 61
- 18
- 24
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.701
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım hoşgeldin
Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk deneme de sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı embriyoların olsun da çok uğraştırmasın Rabbim Amin
Allah razı olsun kuzum inşallah sen güzel haber verirsinKeşke pozitif olsaydı hep birlikte sevinseydik Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah canım benim
Allah seni napmasinCanım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı
Aşkımm burda sizinle büyütecem artıkbiz pro’yuz, siz pro max
Canim fitil öncesi değil de ben ilkte 3 günde bir progestan iğne, vajinal jel olmuştum. Yukseltiyse dozu daha iyi en azindan önlem almışlar. Bu arada ilaçların fazlalasti ama olsun iyi tutunsun ne güzelAmin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah
Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
Her iki tarafa da vuruyorum kuzum ama iğneler değiştiriyorum birini bir gün sağa bir gün sola olacak şekilde. Gonal f sıkıntı değil ama pergoveris çok acıtıyorCanım sürekli sağ sol olarak değiştir vururken bir gün sağa bir gün sola vur birde yaptığın yere batırma ağrır canım Rabbim şifa versin inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle İnşallah Amin
Canım işten çıktım daha yeni okuyabildim kalbini ferah tut . Aynı günü kontrole gidecegiz. Sakin kalıp krndimizi rahatlatalim. Avacoda ye günlük, ek vitamin al ve dinlen. Bir kaç gün sonra olsa da İnşallah olacakYok çok şükür iptal değil ama uzadı ilaç kullanmaya devamke çarşamba sabahı kontrole gelsin demiş bayılacam
Canım işten çıktım daha yeni okuyabildim kalbini ferah tut . Aynı günü kontrole gidecegiz. Sakin kalıp krndimizi rahatlatalim. Avacoda ye günlük, ek vitamin al ve dinlen. Bir kaç gün sonra olsa da İnşallah olacak
Her iki tarafa da vuruyorum kuzum ama iğneler değiştiriyorum birini bir gün sağa bir gün sola olacak şekilde. Gonal f sıkıntı değil ama pergoveris çok acıtıyor
Kızlar bir şey soracağım size bir arkadaşım tüp bebek tedavisinde yumurta toplama aşamasında takviyeci edici ilaçlar kullandı henüz transfer olmadı ama baya yumurtası çıktı embriyo sayısı da çok güzel geldi maşallah doktorum bana takviye edici bir şey önermedi ama ama kullansam mı acaba işe yarar mı? Kullanıl fayda gören var mı?
Canım çok üzüldümBen elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır o kadar inanıyordum ki Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte çok güzeldi embriyom öğle dediler. ama yine olmadı
Amin inşallah bunca emek zahmet boşa gitmese bari gonalfa yeni başladım takviyelere de yarın başlıycam faydası olur zaarEğer daha başlamadıysan başlayabilirsin canım ben sadece folik asit içtim ekstra vitamin falan kullanmadım eğer kullanan fayda gören olduysa inşallah gören olursa cevaplar sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah
Ne olduAmin canım benim çok teşekkürederim Allah razı olsun öyle beklemekten başka çare yok vardır bir bildikleri Allah’ın dediği olur Rabbimin vardır bir hikmeti çünkü bu benim 4. Tüp bebeğim ilk defa başıma geldi bu olay
Benim arkadaşım da sigara kullanıyordu doktor rezil etmişti tüp bebek surecinde hele ki sigara kullanamazsn diye malesef biz normal şekilde hamileleige girmiyoruz vücudumuza Dünya kadar yapay hormon takviye ediyorlar sigara da hormonların en baş düşmanı tabi illa ki ondandır diyemiyorum ama bence büyük etkeni vardır.Sen şu an hangi asamadaydin canım progestan fitil de leke yapıyormuş bazenKızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan m
Ayy hiç belirtim yok yok kuzum ya çok normal herşeyAminBelirti felan var mı cnm?
Benim arkadaşım da sigara kullanıyordu doktor rezil etmişti tüp bebek surecinde hele ki sigara kullanamazsn diye malesef biz normal şekilde hamileleige girmiyoruz vücudumuza Dünya kadar yapay hormon takviye ediyorlar sigara da hormonların en baş düşmanı tabi illa ki ondandır diyemiyorum ama bence büyük etkeni vardır.Sen şu an hangi asamadaydin canım progestan fitil de leke yapıyormuş bazen
Valla Benide siz rezil edin canım ben 6+4 günlüğümBenim arkadaşım da sigara kullanıyordu doktor rezil etmişti tüp bebek surecinde hele ki sigara kullanamazsn diye malesef biz normal şekilde hamileleige girmiyoruz vücudumuza Dünya kadar yapay hormon takviye ediyorlar sigara da hormonların en baş düşmanı tabi illa ki ondandır diyemiyorum ama bence büyük etkeni vardır.Sen şu an hangi asamadaydin canım progestan fitil de leke yapıyormuş bazen
Bide pozitif i görmüşsün hala mi içiyorsun.Canim lütfen bunu kendine de bebeğine de yapma onun hakkına giriyorsun Allah korusun düşük filan olursa o vicdan azabıyla nasıl yasacaksin günde bire ikiye düşür bariValla Benide siz rezil edin canım ben 6+4 günlüğüm
Zaten pozitif alan çoğu kişi de belirti olmadığını söylüyor.Bende her seferinde bı sürü belirti vardı ama negatif oldu.İlavlardan dolayı o belirtiler yaşanıyor.Bir haftalık hamile de belirti zaten çok az olur ki bazen hiç olmuyor.Surekli elini karnına köy Meryem suresi dinleAyy hiç belirtim yok yok kuzum ya çok normal herşey
Canım test yaptın mı kan tahlili yaptın mı neden hemen böyle ümitsizliğe kapıldın ki anlamadımBen elendim arkadaşlarçok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır o kadar inanıyordum ki Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte çok güzeldi embriyom öğle dediler. ama yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?