Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bir şey soracağım size bir arkadaşım tüp bebek tedavisinde yumurta toplama aşamasında takviyeci edici ilaçlar kullandı henüz transfer olmadı ama baya yumurtası çıktı embriyo sayısı da çok güzel geldi maşallah doktorum bana takviye edici bir şey önermedi ama ama kullansam mı acaba işe yarar mı? Kullanıl fayda gören var mı?

Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah 😍😍❣️❣️

Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı 🙁 9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
Canim fitil öncesi değil de ben ilkte 3 günde bir progestan iğne, vajinal jel olmuştum. Yukseltiyse dozu daha iyi en azindan önlem almışlar. Bu arada ilaçların fazlalasti ama olsun iyi tutunsun ne güzel 🥰🥰🥰

Canım sürekli sağ sol olarak değiştir vururken bir gün sağa bir gün sola vur birde yaptığın yere batırma ağrır canım Rabbim şifa versin inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle İnşallah Amin 🤲👼💕
Her iki tarafa da vuruyorum kuzum ama iğneler değiştiriyorum birini bir gün sağa bir gün sola olacak şekilde. Gonal f sıkıntı değil ama pergoveris çok acıtıyor

Yok çok şükür iptal değil ama uzadı ilaç kullanmaya devamke çarşamba sabahı kontrole gelsin demiş bayılacam 🥵
Canım işten çıktım daha yeni okuyabildim kalbini ferah tut . Aynı günü kontrole gidecegiz. Sakin kalıp krndimizi rahatlatalim. Avacoda ye günlük, ek vitamin al ve dinlen. Bir kaç gün sonra olsa da İnşallah olacak ❤️🥰🧿

Canım işten çıktım daha yeni okuyabildim kalbini ferah tut . Aynı günü kontrole gidecegiz. Sakin kalıp krndimizi rahatlatalim. Avacoda ye günlük, ek vitamin al ve dinlen. Bir kaç gün sonra olsa da İnşallah olacak ❤️🥰🧿

Amin monarozam inşallah öyle olur sonunda mucizemize kavuşalım gerisi önemli değil inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haber alalım canım benim 🥹🫶 çok teşekkür 😍 ederim canım 💕

Her iki tarafa da vuruyorum kuzum ama iğneler değiştiriyorum birini bir gün sağa bir gün sola olacak şekilde. Gonal f sıkıntı değil ama pergoveris çok acıtıyor

Benim daha önceki kullandığım Pergoveris kalem gibiydi toz değildi belki ondan yakıyordur az sabır 😥 canım benim her zorluğun arkasında bir güzellik vardır Rabbim bizlere kolaylık versin inşallah 🫶🥰

Kızlar bir şey soracağım size bir arkadaşım tüp bebek tedavisinde yumurta toplama aşamasında takviyeci edici ilaçlar kullandı henüz transfer olmadı ama baya yumurtası çıktı embriyo sayısı da çok güzel geldi maşallah doktorum bana takviye edici bir şey önermedi ama ama kullansam mı acaba işe yarar mı? Kullanıl fayda gören var mı?

Eğer daha başlamadıysan başlayabilirsin canım ben sadece folik asit içtim ekstra vitamin falan kullanmadım eğer kullanan fayda gören olduysa inşallah gören olursa cevaplar sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah 🤲💕

Ben elendim arkadaşlar🥺😢çok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻o kadar inanıyordum ki 🥺🥺🥺Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı 🥺😢doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte 🥺🥺çok güzeldi embriyom öğle dediler. 🥺ama yine olmadı 😣😥😓
Canım çok üzüldüm 🥺 dondurulmuş embriyon varmı? Geçen ay benimde negatifti ama bu ay pozitif oldu çok şükür 🙏 az sabır süreç bazen çok kısa bazen çok uzun malesef😔 rabbim tekrar başlama gücü versin🤲🌸

Eğer daha başlamadıysan başlayabilirsin canım ben sadece folik asit içtim ekstra vitamin falan kullanmadım eğer kullanan fayda gören olduysa inşallah gören olursa cevaplar sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah 🤲💕
Amin inşallah bunca emek zahmet boşa gitmese bari gonalfa yeni başladım takviyelere de yarın başlıycam faydası olur zaar

Kızlar Allah için bana bu sigara konusunda biraz kızın ya belki bnm lekelenmelerim ondan m
Benim arkadaşım da sigara kullanıyordu doktor rezil etmişti tüp bebek surecinde hele ki sigara kullanamazsn diye malesef biz normal şekilde hamileleige girmiyoruz vücudumuza Dünya kadar yapay hormon takviye ediyorlar sigara da hormonların en baş düşmanı tabi illa ki ondandır diyemiyorum ama bence büyük etkeni vardır.Sen şu an hangi asamadaydin canım progestan fitil de leke yapıyormuş bazen

Benim arkadaşım da sigara kullanıyordu doktor rezil etmişti tüp bebek surecinde hele ki sigara kullanamazsn diye malesef biz normal şekilde hamileleige girmiyoruz vücudumuza Dünya kadar yapay hormon takviye ediyorlar sigara da hormonların en baş düşmanı tabi illa ki ondandır diyemiyorum ama bence büyük etkeni vardır.Sen şu an hangi asamadaydin canım progestan fitil de leke yapıyormuş bazen

Valla Benide siz rezil edin canım ben 6+4 günlüğüm

Bide
Valla Benide siz rezil edin canım ben 6+4 günlüğüm
Bide pozitif i görmüşsün hala mi içiyorsun.Canim lütfen bunu kendine de bebeğine de yapma onun hakkına giriyorsun Allah korusun düşük filan olursa o vicdan azabıyla nasıl yasacaksin günde bire ikiye düşür bari

Ayy hiç belirtim yok yok kuzum ya çok normal herşey🙄
Zaten pozitif alan çoğu kişi de belirti olmadığını söylüyor.Bende her seferinde bı sürü belirti vardı ama negatif oldu.İlavlardan dolayı o belirtiler yaşanıyor.Bir haftalık hamile de belirti zaten çok az olur ki bazen hiç olmuyor.Surekli elini karnına köy Meryem suresi dinle

Ben elendim arkadaşlar🥺😢çok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻o kadar inanıyordum ki 🥺🥺🥺Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı 🥺😢doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte 🥺🥺çok güzeldi embriyom öğle dediler. 🥺ama yine olmadı 😣😥😓
Canım test yaptın mı kan tahlili yaptın mı neden hemen böyle ümitsizliğe kapıldın ki anlamadım

Back
X