- Konu Sahibi mayala katar
- #9.901
Boş vakti yok yoksa valla yapar gelirdiCaney boşu boşuna bizi düşman etme bacımsu ya eşin şimdi bir hesap açar gelirse hiç şaşırmam tövbe![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş vakti yok yoksa valla yapar gelirdiCaney boşu boşuna bizi düşman etme bacımsu ya eşin şimdi bir hesap açar gelirse hiç şaşırmam tövbe![]()
Kız bu kadar net çizgiye hala ne stresi maşallah canım benim şu gibi aksın gitsin sürecin darısı bizlerin başınaSağol bebeğim Allah razı olsun rabbim tez vakitte hayırlısıyla sana da göstersin inşallah
Asıl önemli olan yarın ki kan testi bakalım orda ne çıkıcak biraz stres yapmaya başladım
Net ama işte hep stres be canım net çizgi Allah'ıma çok şükür ama şimdi bakalım değer yükselecek mi yükseldi keseyi görebilicez mi sonra kalp atışı duyabilicez mi hep sıkıntı stres anne olmak çok zormuşKız bu kadar net çizgiye hala ne stresi maşallah canım benim şu gibi aksın gitsin sürecin darısı bizlerin başına![]()
Yok canım ben dün 2.transferi oldum, ilkinden tecrübeliyim :)Heyecan güzel de sıkıntı da büyük yani çok stres
Sen hamile misin canım
Aaa maşallah canım doğru doğru valla hatırlıyorum biliyorum ama isim konusunda karıştırıyorum kusura bakmaYok canım ben dün 2.transferi oldum, ilkinden tecrübeliyim :)
Ay inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün AllahAaa maşallah canım doğru doğru valla hatırlıyorum biliyorum ama isim konusunda karıştırıyorum kusura bakma
İnşallah Allah'ın izniyle pozitifi haberler bekliyoruz senden
1. Denemen oldu zaman
Evet canım çok şükür iyiyim kese gördük 2 tane biri 7mm diğeri 12mm biri küçükmüş epey o yüzden kaybolabilir tekle devam edebiliriz dedi doktor bakalım hayırlısı
Yaa üzüldüm canımAy inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün Allah
Evet 1.olmuştu 8 haftalık kaybettim
Canım transferin hayirli olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesineCanım öğrendinmi 1 tane 2 hucei 2 tane 6 hücreli dediler transfer olucam bugun
Canım transferin hayirli olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesineCanım öğrendinmi 1 tane 2 hucei 2 tane 6 hücreli dediler transfer olucam bugun
Amin canım inşallahAyy çok teşekkür ederimm inşallah hepimiz güzel haberler verelimm![]()
Kusura bakmayın hangi yorumdu acaba bir sürü hastane sürecim filan oldu okuyamadıklarım da olmuş olabilirSizin başka bir başlıktaki yorumunuza tecrübemi yazmıştım ama okumadınız sanırım orayı. Siz de güzel sonuçlar alırsınız umarım.
Amin canim inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin inşallah canım benim dualarınıza talibizdarısı hepimizin başına in
Ay inşallah canım ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun insallah hepimiz muradimiza ererizsaat 1 de girecegim insallah
Çok haklısın aynı şeyi düşünüyorumErkeklik çok yüce bişeymiş gibi davranmalarına katlanamiyorum napiim![]()
Gözünaydın canım herşey yolunda gitsin bebişini alda gel sağlıkla inşallah sımsıkı tutunmayu basarsınKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()
Ayyy canım benim hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün inşallah, güzel güzel alıp gel hep seninle kalsınKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()
Boş vakti yok yoksa valla yapar gelirdi![]()
Evet canım çok şükür iyiyim kese gördük 2 tane biri 7mm diğeri 12mm biri küçükmüş epey o yüzden kaybolabilir tekle devam edebiliriz dedi doktor bakalım hayırlısı
Yaa çok teşekkür ederim herkese böyle bütün kalbimle dua ederken bana edilmesi çok mutlu ettiGözünaydın canım herşey yolunda gitsin bebişini alda gel sağlıkla inşallah sımsıkı tutunmayu basarsın![]()
Kızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()