Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sağol bebeğim Allah razı olsun rabbim tez vakitte hayırlısıyla sana da göstersin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Asıl önemli olan yarın ki kan testi bakalım orda ne çıkıcak biraz stres yapmaya başladım
Kız bu kadar net çizgiye hala ne stresi maşallah canım benim şu gibi aksın gitsin sürecin darısı bizlerin başına 💖💖

Kız bu kadar net çizgiye hala ne stresi maşallah canım benim şu gibi aksın gitsin sürecin darısı bizlerin başına 💖💖
Net ama işte hep stres be canım net çizgi Allah'ıma çok şükür ama şimdi bakalım değer yükselecek mi yükseldi keseyi görebilicez mi sonra kalp atışı duyabilicez mi hep sıkıntı stres anne olmak çok zormuş 🥴

Aaa maşallah canım doğru doğru valla hatırlıyorum biliyorum ama isim konusunda karıştırıyorum kusura bakma 🙈
İnşallah Allah'ın izniyle pozitifi haberler bekliyoruz senden ♥️
1. Denemen oldu zaman
Ay inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün Allah 🙏🫶
Evet 1.olmuştu 8 haftalık kaybettim

Kızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim var 😊 şimdiden heyecan bastı 🥰🥰🥰

Kızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim var 😊 şimdiden heyecan bastı 🥰🥰🥰
Gözünaydın canım herşey yolunda gitsin bebişini alda gel sağlıkla inşallah sımsıkı tutunmayu basarsın 💖💖

Ayyy canım benim hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün inşallah, güzel güzel alıp gel hep seninle kalsın ❣️

Evet canım çok şükür iyiyim kese gördük 2 tane biri 7mm diğeri 12mm biri küçükmüş epey o yüzden kaybolabilir tekle devam edebiliriz dedi doktor bakalım hayırlısı

Maşallah 🧿 canım tebrik ederim sağlıcakla gelsinler inşallah Rabbim diğerini de sana bağışlasın inşallah kardeşini yakalar Allah’ın izniyle yeter ki nasibi olsun önünde hiçbirşey duramaz sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah canım benim 🤲💕🐣🐣

Gözünaydın olsun canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim annesini sımsıkı tutar bırakmaz 9 ay boyunca Amin Ecmain inşallah 🤲🥹👼❤️

Back
X