- 11 Kasım 2015
- 1.267
- 1.906
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.101
Canım çok sevindim adina çok tebrik ederimÇok teşekkür ederim mayalamm Allah'a çok şükür benimle ve güzel bir değerle benimlebeta hcg 190.49 çıktı 8. Günüm bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Canım benim sen kimseyi atlar mısın hiç? İlaçlar ve süreç yoruyor çok haklısın. Buranın yani sira dinlenmene de bak olur mu ?Canlar kendimde sürecin içinde olduğum için kafam biraz yoğun kusura bakmayın kaçırdıklarım olduysa herkesin mesajını okumaya çalıştım umarım kimseyi atlamamışımdır
Canım benim sen kimseyi atlar mısın hiç? İlaçlar ve süreç yoruyor çok haklısın. Buranın yani sira dinlenmene de bak olur mu ?
Tahmin ediyorum sadece evde iğne olup bitmiyor herşey. Koşturması, evin işi, evdekilerin ihtiyaçları eee birde ilaçların yarattığı stres cabası derken insan kendini toparlayamiyorDoktora gidip gelmeler iğne saatleri evle ilgilenme derken kafa full dolu
Tahmin ediyorum sadece evde iğne olup bitmiyor herşey. Koşturması, evin işi, evdekilerin ihtiyaçları eee birde ilaçların yarattığı stres cabası derken insan kendini toparlayamiyor
Rica ederim naptim ki ohh mis uykun varken uyuyup dinlenceksin ki yumoşlar iyi olsunÇok teşekkürlerMaral’ım canım benim dün ne güzel uyudum bugün yine uyku sıfır
Rica ederim naptim ki ohh mis uykun varken uyuyup dinlenceksin ki yumoşlar iyi olsun
Arkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
Amin canım inşallahNe güzel özetledin canım benim
Öyle vallahi dilerim sonu güzel olsun bu kadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ay harika maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimTeşekkür ederim canım benim sağol düşündüğün için çok şükür bişi çıkmadı beta hcg 190,49 çıktı Rabbime cok şükür
Amin canım inşallahbiz biraz opudan sonra rahatliyoruz ama sonra yine bir stres sureci. İnşallah Rabbim halimizi görüp yüzümüze gülecek hep öyle dua ediyorum valla
Canim şimdiden transferin hayirli olsunArkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
Meditasyon aç kuzum iki dk gitmiş oluyorsunAminuyku gelmiyor heyecandan hep diyorum nasıl olucak transfere kadar kafa bir milyon
Aynen öyle ya çoğu bitti azi kaldi azicik daha sabirİnşallah canım transfer olup sonuç alana kadar bu süreç stresli oluyor
Meditasyon aç kuzum iki dk gitmiş oluyorsunben uyuyamayinca öyle yapiyorum hem kafa dağıtıyor
Öyle ya hadi bakalım bu hafta hepimize şans getirsin inşallahBu hafta transferler sonuçlar Opular Arka arkaya hay maşallah
Öyle ya hadi bakalım bu hafta hepimize şans getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?