- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.781
İlk transferimde estrofem,prolutex iğne,coraspin,progestan fitil 3 tane vitamin falan kullanmıştım bu sefer herşey doğal ilerliyor canım hiç ilacım yok sadece progestan fitil kullanıyorum bide folik asit başka bişi yokYaa başında da mı ilaç kullanmadın canım farklı olarak neyi kullanmadım mesela
Bende doğumdan önce 32. Haftafa başlamıştım ama yakiyor mu hiç hatırlamıyorum. Ay acıtıyor deme ya çok korkuyorum iğnedenBana sürekli kullandirmaz diye düşünüyorum ama bakalım. Çok yakıyor daha önce kullanmıştım inşallah uzun sürmez korkuyorum ilaçtan
İnşallah canımAyy inşallah kuzummAhahaha patlat gelsinn Bizede haber et merakta bırakma
Yaaaa canım sabırsızlıkla bekliyoruzKırcaz kırcaz zincirlerimiziAh inşallah güzel haber alayım kocamdan sonra ilk buraya yazcam
Kız böyle şeyler yapmayın öncelik kocalar da olsun herseyimizde onlar var onlar olmasa napariz doğum da bile onlara laf söylüyoruz yazikkk günahhhhAyy inşallah cancağızımmm inşallah
Ay atarım tabi kızzzzz kocamın haberi yok sizin var ona atmadan size attım
Ahahahah maşallah canım sen baya içmişsin demekkiEvet biliyorum benim de bi keresinde boşalttılar ama sonrasında da kaç defa idrara çıktım afedersin sanırım çok içmiştim yaa
Ayy inşallah kuzumm ya bu sefer olcak inşallahİnşallah canımhaber etmez miyim hiç anında burdayim ama önden senden güzel haberler lütfen coşturalim burayı
Allahım hepimize pozitif nasip etsin kuzumYaaaa canım sabırsızlıkla bekliyoruz
İnşallah canım inşallahAyy inşallah kuzumm ya bu sefer olcak inşallahSanal halayımızı çekeriz
Valla en son o öğrendiKız böyle şeyler yapmayın öncelik kocalar da olsun herseyimizde onlar var onlar olmasa napariz doğum da bile onlara laf söylüyoruz yazikkk günahhhh
Aminnn nazli kizimAllahım hepimize pozitif nasip etsin kuzum
Vallahi ahtım var hamile olduğuma çok emin olduğumda bir idrar testi yapacağım o iki çizgiyi görücem taktım kafayaBende aynı durumdayım sizinle, hep negatif gördüm bu zamana kadar çok korkuyorumkan testi gününe kadarda nasıl deyanırım bilmiyorum
Aynı bende öyle ablam geldi yanıma o işlerimi yapıyor çok şükür yarında yatacağım pazar günü kalkarım yatmam diye düşünüyorum ama yine çok harekette etmem heralde Allahım o sevinci yaşatsın bizlere inşallahAman kuzum ben gördümde nolduÇok var gerçekten yaa Dizi film izleyerek oyalanıyoruz kuzum ya gerçekten geçmiyor zaman ama yarın normal hayata dönmeyi planlıyorum Doktorum fazla yatmanın bi avantajı yok dedi Sen napıyosun nasıl gidiyo İnşallah pozitif alırız canım ya
Valla en son o öğrendiöncelik buranindi
Yok bacım yok sen yine de en yakın yoldaşın, bu yolu birlikte yürüdüğün eşinle paylaş en büyük hak onun.Valla en son o öğrendiöncelik buranindi
Vallahi ahtım var hamile olduğuma çok emin olduğumda bir idrar testi yapacağım o iki çizgiyi görücem taktım kafaya
Aynı bende öyle ablam geldi yanıma o işlerimi yapıyor çok şükür yarında yatacağım pazar günü kalkarım yatmam diye düşünüyorum ama yine çok harekette etmem heralde Allahım o sevinci yaşatsın bizlere inşallah
Bende aynısını yaparım valla artık korkuyorum yapmaya pozitif olsa bile inanamam çünküVallahi ahtım var hamile olduğuma çok emin olduğumda bir idrar testi yapacağım o iki çizgiyi görücem taktım kafaya
Amin canım yaVallahi ahtım var hamile olduğuma çok emin olduğumda bir idrar testi yapacağım o iki çizgiyi görücem taktım kafaya
Aynı bende öyle ablam geldi yanıma o işlerimi yapıyor çok şükür yarında yatacağım pazar günü kalkarım yatmam diye düşünüyorum ama yine çok harekette etmem heralde Allahım o sevinci yaşatsın bizlere inşallah
Bende doğumdan önce 32. Haftafa başlamıştım ama yakiyor mu hiç hatırlamıyorum. Ay acıtıyor deme ya çok korkuyorum iğnedenbugün bile Progestan dex olurken eşimin elini sıkmışım korkudan bitti elimde gitti dedi Allah'tan o yakmadı ama iğne düşüncesi iğrenç birşey
Bende aynısını yaparım valla artık korkuyorum yapmaya pozitif olsa bile inanamam çünküen iyisi kanda öğrenmek
Amin canım yabende öyle yapmıştım. Önce kan testi sonra çift çizgiyi görmek için test yapmıştım hala saklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?