Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Beyza sen hangi şehirdesin? Tedavi için bursa demişsin erzurum demişsin Memorial demişsin :)
Canım ben Ağrı dayım Erzurum da denedim 3 defa sonra Diyarbakır da denedim bu sene Bursa bahçeci ye karar vermiştim kardeşim de orda diye ama iki üç gündür Memoriala taktım iyi bir doktor arayisindayim bu defa içimde acaba kalsın istemiyorum.

Yaaa ben normalde de bir bardak su içsem on defa lavaboya gidiyorum ve çok hemen sıkısiyorum bu da beni geriyor ilk ikisinde hasta bezi bağlamışlar şu daha rahattım aslında digernde doktor kalkabilirsin filan dedi dinledim ve pişman oldum

Kabızlık zaten her zaman başıma bela onun için hep duphalac şurup kullaniyorum.Anladim canım çok teşekkür ederim

Bence en iyisi sürgü yada bez ne bileyim Allah korusun negatif olduktan sonra insan herşeye pişman oluyor

Evet gerçekten doğru söylüyorlar doktorum da demişti o öyle kayıp gidecek birşey değil diye de ne bileyim işte negatif olunca insan bahane arıyor

Yaa olsun vardır bir hayri canım hiç şüphesiz ins güzel güzel buyusunler

Yaa masAllah canım sende iyice hareketliymissin işin özü gerçekten nasip gerisi hikaye bı arkadaşım hiç kalkmamisti onun da pozitif

Meshaneni ayarlıyorlar canım çok sıkışık olursan boşaltıyorlar sonrasında da hemen kalkma diye sürgü veriyorlar lavabo ihtiyacın için. Sürgü dediğime bakma bildiğin lazımlık
Evet biliyorum benim de bi keresinde boşalttılar ama sonrasında da kaç defa idrara çıktım afedersin sanırım çok içmiştim yaa

Yaa başında da mı ilaç kullanmadın canım farklı olarak neyi kullanmadım mesela

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
İnşallah topigimiz sana da şans getirsin dilerim bol pozitifli bir Nisan Ayı olur hepimiz için Amin 21 Nisan demek istedin sanırım yanlışlık olmuş
Merhaba canım evet 21 Nisan heyecanla yanlış yazmışım Amin inşallah Allah'm kolaylıkla güzellikle nasip etsin isteyen herkese

İnşallah bulursun Allah’ın izniyle Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun hayırlısıyla güzel pozitif haberlerini almak nasip olsun Amin

Yaa masAllah canım sende iyice hareketliymissin işin özü gerçekten nasip gerisi hikaye bı arkadaşım hiç kalkmamisti onun da pozitif
İlkinde kar tatili vardı evden çıkmamıştım negatif, diğerinde full gezdim çalıştım pozitif. Bence yatmayla ilgisi yok nasip kısmet meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…