Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Beyza sen hangi şehirdesin? Tedavi için bursa demişsin erzurum demişsin Memorial demişsin :)
Canım ben Ağrı dayım 😂😂Erzurum da denedim 3 defa sonra Diyarbakır da denedim bu sene Bursa bahçeci ye karar vermiştim kardeşim de orda diye ama iki üç gündür Memoriala taktım 😂iyi bir doktor arayisindayim bu defa içimde acaba kalsın istemiyorum.

Ben öyle abartılı bir su içmedim, sabah 11:00 gibiydi transfer. Peşpeşe olmaycak şekilde toplam üç bardak su içtim, ama meşrubat bardağıyla 280 ml ölçüsü. Yani bir litre civarı su içtim ve gayet yeterliydi. Önemli olan hepsini birden içmemek ve aşırı su içmemek. Transfer sonrası yarım saat uzandım, lavaboya da sanırım bir saat veya bir buçuk saat sonra gittim, aşırı sıkışık olmayınca sıkıntı olmadı çünkü.
Yaaa ben normalde de bir bardak su içsem on defa lavaboya gidiyorum ve çok hemen sıkısiyorum bu da beni geriyor ilk ikisinde hasta bezi bağlamışlar şu daha rahattım aslında digernde doktor kalkabilirsin filan dedi dinledim ve pişman oldum

Merhaba canım ben 3 gün boyunca yattım evde 5 10 dakika ufak ve yavaş yürüyüşler yaptım 3 4 gün duş almadım protein ağırlıklı beslendim kuruyemiş badem,fındık,kaju,Antep fıstığı çok yedim akşamları mutlaka meyve yedim özellikle elma ananas ve portakal sabahları avokado yedim ama her gün değil haşlanmış yumurta yedim ama bir sabah yedim diğer sabah yemedim 1 gün aralıklarla yedim kabız olmamak için ve en önemlisi bol bolll su içtim 5. Günden sonra yavaş yavaş yine ama bu sefer 15 20 dakikalık yürüyüş yaptım evimin önünde ekmek almaya filan gittim kan akışı için hareket önemli ve kabız olamamaya dikkat et
Kabızlık zaten her zaman başıma bela onun için hep duphalac şurup kullaniyorum.Anladim canım çok teşekkür ederim 🥰

Benim henüz pozitif değil ama transferimi yaptıklarında aşırı sıkışık değildim. Odaya geldikten yarım saat sonra kalkabilirsin dediler wc gittim. Öyle dediklerine göre yarım saat yetiyodur o kadar idare edersin inşallah.
He aslında odaya gelir gelmez istersen sürgü verelim dediler, yarım saatse idare ederim dedim.
Bence en iyisi sürgü yada bez ne bileyim Allah korusun negatif olduktan sonra insan herşeye pişman oluyor

B beyzaa101 benim doktorum daha doğrusu hemşirem şunu söyledi.
Doğal gebelik olsaydı şu an ha ile olduğunu bile bilmiyordun. Belki koşacaktın belki merdiveni hızlıca inip çıkacaktın koltuk vs çekecektin. Bu sebepten kendini kasma ama tutupta koltuk vs çekme.
Sadece normal hayatına dön gez dolaş işini yap ama yinede ağır kaldırma aklını n köşesinde olsun transfer olduğun dedi.
Evet gerçekten doğru söylüyorlar doktorum da demişti o öyle kayıp gidecek birşey değil diye de ne bileyim işte negatif olunca insan bahane arıyor

İnşallah birgün gebelik 🤰 haberini de vermek nasip olsun yok canım daha yumurta büyütüyorum pazartesi günü toplanması bekleniyordu ama yumurtalar henüz 18 mm ulaşmamış ulaşmasını bekliyoruz ek iğnelerimi yazdı çünkü yarın son iğnelerim vardı pazartesi günü son kontrole gideceğim duruma göre dedi çarşamba planlıyoruz ama en geç perşembe olacak şu an net gün veremiyoruz dedi benim yumoşlar bu sefer çok nazlı olmuşlar 🥹🥰🤲
Yaa olsun vardır bir hayri canım hiç şüphesiz ins güzel güzel buyusunler 🥰

Canım hastanede yarım saat yatırdılar tuvalete bile kaldırmadılar, sürgü verdiler yatakta idrarımı yapmam için. Sonrası normal hayat, o gün full gezdim, evimin işini yaptım, işe gittim ertesi gün sonuç pozitif, sakın yatma sürekli dolaşım sorunu olur bebiş beslenemez, şu an tatildeyim şehir turunda günde 20000 adım, 5. Haftadayım :) unutmayın birçok kadının 1,5 aya kadar haberi bile olamıyor ve neler yapıyorlar neler :)
Yaa masAllah canım sende iyice hareketliymissin 😂😂işin özü gerçekten nasip gerisi hikaye bı arkadaşım hiç kalkmamisti onun da pozitif

Meshaneni ayarlıyorlar canım çok sıkışık olursan boşaltıyorlar sonrasında da hemen kalkma diye sürgü veriyorlar lavabo ihtiyacın için. Sürgü dediğime bakma bildiğin lazımlık😂
Evet biliyorum benim de bi keresinde boşalttılar ama sonrasında da kaç defa idrara çıktım afedersin sanırım çok içmiştim yaa😂😂

Evet canım 5. Gün embriyosuydu evet belirti vardı belirti ben diyorum çünkü ben ilaç kullanmadım doğaldı sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorum yani bana göre belirtiydi inanılmaz kasık ağrısı özellikle bugün ağrıdan masada oturup kahvaltı bile edemedim düşün belim ağrıdı ama çok ağrı kesici içecek şekilde değil birde seyirme hissettim kasıklarım da 1 2 defa birde adet olucakmışım gibiydim
Yaa başında da mı ilaç kullanmadın canım farklı olarak neyi kullanmadım mesela

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 aramıza 🫶
İnşallah topigimiz sana da şans 🍀 getirsin dilerim bol pozitifli bir Nisan Ayı olur hepimiz için Amin 🤲👼 21 Nisan demek istedin sanırım yanlışlık olmuş 🤭
Merhaba canım evet 21 Nisan 🤩 heyecanla yanlış yazmışım Amin inşallah Allah'm kolaylıkla güzellikle nasip etsin isteyen herkese 🫶

Canım ben Ağrı dayım 😂😂Erzurum da denedim 3 defa sonra Diyarbakır da denedim bu sene Bursa bahçeci ye karar vermiştim kardeşim de orda diye ama iki üç gündür Memoriala taktım 😂iyi bir doktor arayisindayim bu defa içimde acaba kalsın istemiyorum.

İnşallah bulursun Allah’ın izniyle Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun hayırlısıyla güzel pozitif haberlerini almak nasip olsun Amin 🤲🫶🥰

Yaa masAllah canım sende iyice hareketliymissin 😂😂işin özü gerçekten nasip gerisi hikaye bı arkadaşım hiç kalkmamisti onun da pozitif
İlkinde kar tatili vardı evden çıkmamıştım negatif, diğerinde full gezdim çalıştım pozitif. Bence yatmayla ilgisi yok nasip kısmet meselesi 🙏🏻

Back
X